Copilasi de Iulie - August 2004 * (31)
Raspunsuri - Pagina 19
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip trick or treat: http://apha.shutterfly.com/11537#11539 |
Andreea, cat de frumosi sunt feciorii tai
Wend frumos la toata lumea
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
kim222 spune:
Nu-mi amintiti de Halloween!...
Robi regrete??? Cu carul! ..nu v-am spus dar Sorin este in depresie...vrea inapoi..regreta ca ne-am intors..ca ne facem casa...sustine ca ne-am nenorocit copilul..an so on !
Adela sintem rezidenti anul I deci facem stagii in spitale..acum avem 2 luni de chirurgie la sp. judetean...unde arata ca-n ghetou!!!!!!
va las ca nu-s in toane prea bune..
edit ..Luca s-a calmat ,cind ne mutam ..vreodata la casa cumparam o intreaga menajerie..
szivarvany spune:
Kim, Luca are marele avantaj ca se poate intoarce oricand va vrea
Eu va arat maimuta , s-a invatat in masa la gradi tehnica
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
Dorsilia spune:
hello
am lipsit ceva timp ca am fost pana-n gat in treburi cu copiii ...ambii au dat din viroza in otita congestiva, ca de altfel 3/4 din copiii de la gradinita lui Dani, au luat antibiotic amandoi, Danut 8 zile Cefaclor, Dea 4 zile Sumetrolim, febra au avut amandoi, stare generala jalnica vreo 3 zile, apoi tuseau sec, apoi productiv, probleme cu Dea ulterioare ca la ea tusea productiva ducea invariabil la plansete, nervicale si vomitaturi, asa ca am avut show si de 2 ori pe zi, noapte de noapte invariabil, vomitaturi pe covoare, pe paturi, si chiar pe pereti, in timp ce schimbam paturile si frecam peretii, bine ca-s lavabili, ma gandeam la Monica si la fetele ei si la faptul ca intradevar trebuie sa fii tare ca sa n-o iei cu cercul pe calea lactee in toiul unor asa evenimente. Au trecut mucii, a trecut si tusea si vomitaturile sper, ca mi-a ajuns, sunt asa de obosita si fizic si psihic de m-as duce sa sap ogoare din zori pana-n noapte.
Asa ca Danut a lipsit de la gradi initial pt viroza cu otita a lui, apoi n-am avut de ales si l-am tinut acasa si pt viroza Deei pt ca nu aveam cum sa ies cu ea sa merg sa-l aduc acasa la ora 1, ea avea febra, statea-n pat, era maraita, afara ploua nonstop. Acu e vacanta, sper sa ne tragem sufletul putin.
Am mai citit si ce ati facut voi, observat copii talentati la desen, copii destepti si iubitori de animale, si ai mei vor cate 2 caini si 2 pisici acasa, insa, vorba Roxanei...raspunsul meu e de fiecare data NU, cel putin pana nu implinesc 9 ani si vor sti sa-i duca singuri la plimbare, sa aiba cat de cat responsabilitatea ingrijirii lor, si cu speranta ca pana atunci vom avea si noi o casuta cat de mica, cu curte.
brb, revin later, tre sa raspund la usa
g_ioana spune:
Neatza
Andreeap superbi baietii taimi-a placut tare mult fantoma...tu cum mai esti?
Vivia...io zic ca mai greu este pentru voi...Uka intr-adevar este prea mic ca sa fie marcat de chestia asta...sunt multi copii romani destepti si ambitiosi care aleg sa-si faca studiile in strainatate...
Lia..of,of mai mai greu cu virozele astea...pupicei minunilor
Daria super maimutica....meii noi am primit tema pentru vacanta...sa invete o poezie si un cantec despre toamna..pe care trebuie sa le gasesc io pe net...si sa aduca reviste sau planse tot despre toamna...voi ati primit teme pentru acasa?
Noi ieri am avut zi plina,am fost sa prezentam postere,normal ca al mandrei a fost cel mai apreciat..apoi la o minipetrecere de halowen si la mcshit ca nu mai fusesem demult...azi program de facut mancare...de ieri io sunt frate geaman cu mandra,pentru cunoscatori,suntem zack si cody...avem si niste poze noi..
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/octombrie%202009/?start=all
hai sa avem o duminica placuta...la noi a venit iarna,este un friig
szivarvany spune:
Ce de fotografii frumoase, Ioana
Deja are o luna gogosica voastra ?
Tare frumaosa mai e Maria Veti avea belele
Tema de vacanta nu.
Insa o poti invata Toamna de Demostene Botez -
- aceasta poezie o voi retine ever, a fost prima lectie din clasa a 2-a si am plans de nervi ca nu suportam poeziile. Era pe vremuri ceausiste, n-aveam curent si in nervi si suspine m-a invatat Mama mea poezia, fara sa-mi dau seama
Sau mai este Toamna de Octavian Goga de au invatat-o ei la gradi.
Lia, multa sanatate la voi
Eu bantui netul, mandra e in deplasari
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
philip spune:
mi-au placut desenele mandrelor voastre, dar nici cu ele nu mi-e rusine.
am venit si cu tura a doua de poze, daca aveti chef, sunt mai jos.
Ioana, sunt mai binisor, desi ieri iar am explodat.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
szivarvany spune:
Si din casa nebunelor
Merg sa vad baietii cuminti ai Andreei
Andre`, cum mai esti ?
Ooo, ce frumosi sunteti !
Pupi si-a recapatat fatuca de strengar si Nick e tare frumos si el cu puful lui
Tu nu arati suparata/obosita, Andreea
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Am avzut poze frumoase de dimineata - tocmai cind vroiam sa spun ca Andreea a pus prea putine poze (cind ea ne-a obisnuit de fiecare data cu multe poze frumoase) cind am vazut postarea ei asa ca am vazut si restul de poze - superbi baietii!! (si ce imi place cum ii sta lui Nicholas perishorul ca o perie! ) - am vazut si poze frumoase de Ioana (ce mare s-a facut nepoata!!), precum si talentele artistice ale Giulikai!
Lia - sanatate multa la pui - ma gindeam eu ca ati patit ceva daca nu ai mai postat aici...
Noi am avut un weekend mai plimbaret - am fost la casa, la cumparaturi, la ziua unei fetite, am vizitat mallul nou de s-a deschis linga noi si in final, duminica dupa-amiaza, ne-am si odihnit putin...
Cam atit, va pup pe toate si va urez o saptamina buna!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Noi ieri am fost la Buc la un botez,sintem cam nauciti si atinsi de vreun virus, sintem cam raciti..
Azi Luca a stat acasa,la socrii..miine mergem la gradi si noi la spital.
..nu Luca este problema,dar daca noi parintii nu sintem fericiti nici el nu o sa fie..dar sanatosi sa fim!
Gabi merci de raspuns, pe noi ne obliga si statie de epurare si fosa septica
Lia multa sanatate...trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca asa o sa fie pina in primavara :(