Copilasi de Iulie - August 2004 * (31)
Raspunsuri - Pagina 17
g_ioana spune:
Neatza,neatza
Brrr..ori este frig afara ori sunt io infrigurata...asa ca beau un capuccino fierbinte...la noi este nebunie totala cu gripa porcina,deja o scoala este inchisa si de ieri avem si o studenta de la facultatea noastra
Vivia si io i-am promis mandrei ca la 6 ani ii iau catzel...asa ca aproape in fiecare seara imi reaminteste
Robi chiar ca esti tare harnica...nici io nu fac nimic pentru iarna si nici nu crosetez,shame on me...idei de gatit...azi am comanda de ficatzei cu orez chinezescsi placinta cu mere iar maine ciorba radauteana
Daria superbe caciulitzele tricotate..nu ai si de vanzare?
Pako sunteti o familie tare frumoasa...iar Andreea a crescut este o adevarata domnisoara.
Cristalina felicitari pentru prezentare...da' chiar de ce nu ai implicat tineri in proiect?
Mandra a dus azi legume si fructe la gradi ca au nu stiu ce activitati...le folosesc si la engleza,ca sa-i testeze daca au invatat denumirile corecte... si maine le mananca ca au lectie despre vitamine....nu stiu daca v-am spus dar au invatat despre corpul omenesc si si-au facut amprenta vopsindu-si palmuta cu acuarele si punand-o pe hartie...a doua zi i-a pus sa-si faca autoportretul..mandra era tare incantata pentru ca se astepta sa se vopseasca pe fatza si pe urma sa-si puna fatza pe foaie...a fost dezamagita cand le-a dat creioane sa-si deseneze autoportretul
hai sa avem o zi buna,sunt in zona ca am de lucru
szivarvany spune:
Si p[e mine ma paste ceva raceala
Ioana, ce-mi plac povestirile din gradi
Giulik a fost ieri la gradi, drept urmare a revenit cu ceva felicitare de la nu stiu cine ca a lipsit mult Cred ca a fost liniste fara ea p`acolo Doamna a zis ceva de genul asta
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roxanaz spune:
Robi, Ioana, dementiali copchiii cu actiunile de la gradi!
Robi, ieri am facut la cererea baietilor chiftelute, o parte marinate si o parte simple, cu piure. ieri am avut pilaf cu legume si cu bucatele de pui rumenite. si ciorba de vitel.
roberta04 spune:
OLIVIA, sa stii ca ma gandeam intr-o zi la cat de mult s-a schimbat viata voastra si daca nu aveti regrete...
Multumesc de ideile cu papa, chiar am un praz acasa si o sa fac un pilaf cu legume si ceva pui la cuptor.
Eu cica sunt la dieta, in doua saptmanani am slabit doua kilograme. Am un costum nou care nu se asorteaza cu burta
szivarvany spune:
Roberta, tot vreau sa-ti zic si uit ca esti foarte restanta cu fotografiile !
Valabil si pt Polux
Si pt toata lumea de fapt
Eu am facut azi dimineata o tacanita pe piept de pui cu smantana si paste mici melcisori, la cererea mandrei
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Roberta, tot vreau sa-ti zic si uit ca esti foarte restanta cu fotografiile ! Valabil si pt Polux Si pt toata lumea de fapt Eu am facut azi dimineata o tacanita pe piept de pui cu smantana si paste mici melcisori, la cererea mandrei ------- Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela ------- www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" NU RAMANE INDIFERENT ! AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA ! |
ba io nu-s
szivarvany spune:
La apel si la raport !
Raportam seara linistita, copil desenand maimute le voi arata si`aici
Cine urmeaza ?
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
mitzura spune:
In dimineata asta va salut si eu.
Lucrez acasa pana pe la 12, dupa care trag o tura de shopping si apoi am ore la master.
Mi-a plecat sotul la Radauti pentru sase zile Copiii inca nu s-au prins, dar vor intreba cu siguranta de el deseara, ca el le citeste povestea de obicei.
Ziceti-mi si mie cum faceti un pilaf bun, ca mie intotdeauna imi iese un fel de terci. cand il fac tip rizotto parca e ceva mai bine, dar nici asa nu mi-l prea mananca pustii astia doi.
Daria, tu zici ca tricotezi de relaxare, dar faci lucruri foarte frumoase. Sunt deosebite fularul si caciulita!
Olivia, asadar ati inceput serviciul. Unde? La spitalul judetean, sau ca medic de familie? Spor la construit si cautat informatii despre...
Mie imi pare tare rau ca la noi la gradi nu se organizeaza nimic de Haloween, Tudor ar fi foarte incantat. Dar nici eu n-am prea avut timp sa ma ocup, asa ca nici educatoarele nu au zis nimic.
Ioana, si s-au luat masuri speciale la voi la facultate daca a aparut un caz de gripa?
Spor tuturor la treburi!