Copilasi de Iulie - August 2004 * (31)
Raspunsuri - Pagina 16
roxanaz spune:
Ina, Andreea, multumim frumos pentru banutii pentru David!
Robi hehehe de muraturi mai aveai tu timp... esti eroina!
szivarvany spune:
Sunt prin zona si eu.
Cam ca vremea, mohorata iar.
Robi, esti tare
Giulia e incantata de acvariu, le da mancare, completeaza apa, urmareste si numara la ei ca mai dispar ... si nu intelege unde si cand si cum ...
Sa va arat ceva ?
Io nu pun de iarna, da` am facut ceva pt ploada
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
cristalina spune:
Neata!
Liliana, multumesc...Eu cred ca sistemul asta 12345 (sau invers, cum o fi) e bun. Nu stiu cata lume poate sa il respecte, dar e bun :)))
Roberta, mitzura....vreau si eu la shopping! Ma luati in valiza?!
Felicia, urat cu tipatul educatoarelor la gradinitza, cred ca e comuna practica asta. Si educatoarele noastre tipa, dar ca sa acopere urletele astora mici. Au lipici, Oana nici nu e inscrisa si povesteste de "doamna ei Elena"
Daria, uau! Cand ai timp sa crosetezi/tricotezi!? Eu pe vremuri eram inebunita dupa tricotat...tricotam in timp ce citeam sau ma uitam la teveu...ma relaxa la maxim
Olivia, eu sper sa cadeti la pace in privinta pisoiului si sa nu se supere prea tare ca se duce la mama ei...
Animalutze...hmmm. Eu sunt contra...mi-ar place sa vina numai in vizita...pe hol! Ele ma tot intreaba daca pot sa le cumpar. Eu le raspund "nu" de fiecare data.
Citez din memorie "mami, vrei sa fii catzeaua noastra Pamela?!"...
Ieri m-am monitorizat, cea mai tanara de acolo...cu academicianul cutarica, profesor doctor cutareascu si tot asa. S-au luat de mine ca nu am stimulat "tinerii" din proiect ...Eu eram ma'mare adica...
Am iesit bine, cred ca dupa ce am ridicat vocea la comisie (nu am calculat-o, ca daca ma gandeam mai bine nu faceam asta ...le-am zis ca nu numai conducatorii de doctorat au idei, au si tinerii idei si unele sunt foarte bune...blah blah...cert e ca am iesit bine la punctaj.)
Noi ne pregatim sa petrecem de Halloween ...De o saptamana numai de asta vorbesc pupezele noastre. Au luat bunicii dovleci si Maria ma bate la cap sa fac gauri in niste cearceafuri ca sa se costumeze ele in fantome!
Ma duc sa-mi pun ideile pe hartie . O zi excelenta sa avem.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
pako spune:
Buna dimineata,
Idei pt. decorat de halloween
-fantomita alba:voal alb(panza alba)taiat patratele cat o batistuta, in mijloc se pune un pumnulet de vata, se aduna voalul/panza alba in jurul bacatii de vata ,se leaga cu ata(asta-i capul/in jos atarna corpul), se picteaza capul cu carioca neagra(ochi/nas)
-chitlanda : se printeaza desen cu dovleci, se coloreaza in porticaliu, se decupeaza, se capseaza unul langa altul forman un lant.Se poate face ghirlanda din liliac vopsit negru cu acuarela
Asta am facut eu benevol la gradi la Andreea inainte de petrecere....si niste basicute la maini de la atata taiat de tartacute pt. a le pune lumanarici in ele...
Ieri si alaltaieri Liviu mi-a dormit cate 4 ore consecutiv...de la 14 la 18...suuuper
Daria, ce talentata esti...foarte frumos fularul si caciulita
kim222 spune:
Daria sint superbe!!!!! Pe vremuri , fac si eu ca Monica tricotam, rochii, fuste, bluze etc...acum am uitat si cum se pune pe ochiuri (asa se numeste ,nu?)
Felicia f frumoase ideile!
in rest eu stau calare pe forumuri de constructii
edit ..am uitat s-o felicit pe d-na cercetator!!!..si la cit mai multe succese!!
szivarvany spune:
Mai, io in tinereti nu crosetam ca nu facea nimani asa ceva, bunicile mele nu lucrau si ce am invatat, e de la orele de atelier. Insa ma linisteste
Pako, merci de idei, io am si uitat de halovin
Kim, spor la cautari !!! Ce mai fac Luca, tatal tau ? Pisica ?
Cristal, felicitari
Nu se mai importa / fabrica Eurespal ???
N-am gasit in tot orasul
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
kim222 spune:
Luca este azi la teatrul de papusi cu gradinita..De pisica vorbeste zilnic..i-am toto zis ca nu ne lasa Mia (bunica ) sa aducem animalut in casa ei..i-am zis ce ne facem cu pisica cind plecam in vacanta?..cica angajam baby sitter!!!
Tata ma terorizeaza...vreau napolitane cu ciocolata, brinza nu de la supermarket, rosii din piata...nu mai am aspirina!..sa mai continui?
roberta04 spune:
Iaca am si eu timp sa mai scriu cate putin, de citit va tot citesc de dimineata...
Matei mi-a cerut aseara "cea mai frumoasa punga din casa". Si-a ales el una, a plecat in camera lui si a revenit cu ea plina de jucarii:"Eu vreau sa donez jucarii la copiii saraci". "Dar v-a spus la gradi?" "Da, mami".
Azi le-a luat la gradi si a dus punga mandru la educatoare care a facut ochii mari si a inceput sa rada: Ieri i-a spus un copil ca el vrea sa dea jucarii la copiii mai saraci si ea l-a felicitat si l-a pupat. Matei a vrut probabil si el recompensa si a inventat actiunea... cu detalii, cica pleaca toti la tara sa le duca la copii
DARIA, superbe tricotajele! Si modelul e pe masura
OLIVIA, mai rezisti? Casa, copil, tata, acusi garzi?
ROXI, ce mai gatesti bun? Sunt in pana de idei...
kim222 spune:
Robi..he,he..ce viata am avut eu in state si ce viata acum..garzi nu facem,nu-s platite si nici obligatorii. Nu stiu ce mai gateste Rox,dar ieri am mancat la ea un parfait..bestial!
Super dulce Matei!!