Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 7
Reallaura spune:
Multtumesc de primire fetele!Ioana, Alessico, Veronicka ,Vivela, TUrturica, mommy-to-be,Cristina_26
De asemenea multumesc Cristinapentru ca ne-ati trecut pe listuta
UM e undeva in 2007!! Am fost insarcinata, apoi am alaptat un an si o luna si cum am intarcat am si ramas gravi. ![]()
Alessico cu intarziere tin sa te linistesc si eu: pan ape la 6 sapt am fost super ok, nu credeam ca sunt gravi, imi doream greturi…etc sic and au venit nu stiam cum sa scap! Asa ca bucura-te cat mai poti de per asta linistita! Ah, si pentru ca te-a bulversat prietena ta: si eu fac pipi f des de cand sunt gravi, desi sarcina e mica. Acum vad ca ai venit deja cu vesti bune de la dr! Feliciitaro!
SOfturela Am patit si eu la fel cu prima sarcina, s-a pozitivat greu, chiar imi facusem un test sa ma duc la stomatolog, pe 5 sept – eu rectroactiv stiu ca ramasesem pe 17 august- si mi-a iesit negativa. Abia pe 17 sept mi-a iesit pozitiv, la o luna de sarcina. Ah, si eu am fost la eco la 6 sapt si se vedea activitate cardiaca.
turturica ah, pe prietenele mele le astept eu aici. Una dintre ele are cont pe forum, am fost impreuna si la prima odisee, Alysh , iar cealalta trebuie instruita cum sa ajunga aici, ma ocup eu de asta!
Vad ca diferenta dintre copii nostri e cam aceeasi. Cum te vei descurca?? Eu sunt tare speriata uneori…ai pe cineva sa tea jute cand apare bb2??
Mommy_to_be asa e, ce bine e sa te apropii de trimestrul 2! Credeam ca la a doua sarcina voi fi mai rabdatoare, dar nu sunt ![]()
alinettero si eu am avut o probl cu vopsitul la prima sarcina, ma stresa, mai ales ca sunt bruneta vopsita blond deschis. Dar dr meu mi-a dat unda verde. Si sora mea s-a vopsit la ambele sarcini si copii sunt ok, nu au nimic.
Chigitita felicitari pentru testul pozitiv . Ce intamplare cu coincidenta de data! Sa fie intr-un ceas bun!
Carla nasol ca ai fost asa patita de la cosmetic! EU mi-am luat acum, macar pe perioada sarcinii numai produse bio si detergent- mobile, parchet, vase, si sapunuri, si sampoane, crème de la Lifecare. Uite, dupa deodorant nici nu m-am uitat, mi-a iesit sin cap
Moni_81 nu e prea tarziu, stiu ca eco de DT se face pana in sapt 14! Si eu am programare la 12 +3 z. MA bucur ca ti-a iesit analiza bine!
RCata

sa fii sanatoasa sit u si bb, si sa ai o zi minunata azi!
Vivela din cate stiu eu fecundarea se poate produce la pana la 3 zile de la actul sexual. poate asta e explicatia..
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
12 +
ck_29 spune:
Fetelor, am trimis pe emailul comun o carticica cu informatii utile...MAMA SI COPILUL-EMIL SI HERTA CAPRARU-EDITURA MEDICALA 1984
am pus-o in 2 volume, ca era prea mare si nu m-a lasat gmailul
fata de cartea pusa de Alesicoo, asta are mai multa teorie...asa ca spor la treaba
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Vivela din cate stiu eu fecundarea se poate produce la pana la 3 zile de la actul sexual. poate asta e explicatia.. Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 12 + |
nu cred ca asta e explicatia, adica nu intotdeauna. eu, de ex, la sarcina trecuta - am avut cresterea temperaturii bazale in data de 7 decembrie. toretic (si practiv) pe 7 decembrie s-a incheiat perioada fertila (pt ca TB creste dupa ce ovulatia a avut loc) si totusi la prima eco bebe era mai mic cu vreo 3-4 zile fata de ziua cresterii TB. asta m-a nedumerit si pe mine, ca aveam toate datele exacte, insa ecografia parea sa spuna altceva.
ma rog, asta e teorie, n-ar trebui sa ne batem noi prea mult capul, era doar o curiozitate a mea.
scuze de off topic
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+ Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
aleesicoo spune:
vivela eu nici nu ma mai gandesc cand am ovulat..... important este ca samburelul este acolo unde trebuie si sa stea cumintel
asa creste bebicu
5+

Ioana5255 spune:
Allesicoo felicitari pentru sarcina. Ce ma bucur, ca totul e in regula.
Eu sunt foarte happy. Am venit de la dr, toate analizele mi-au iesit foarte bine. Mi-am facut si o ecografie. Se pare ca vor fi baietei. Inca nu e sigur.
Sabina 12+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
anamariam79 spune:
Buna burtici si mamici. Am aparut si eu dupa vreo 3 zile super ocupate la serviciu.
Felicitari Alesicoo pentru intalnirea cu samburel. Ma bucur ca totul e bine.
Bine ati venit noi burtici, sa aveti sarcini usoare.
Am si eu o rugaminte la voi. vreau si eu parola sau ce mai trebuie sa vad si eu cartile pe care le-ati postat. Multumesc.
Si o intrebare, ca am citit aici ceva, si sunt nelamurita. Spunea una dintre voi ca a avut UM undeva prin 2007 ca a nascut si a alaptat dupa. Adica daca alaptezi nu ai menstruatie dupa sarcina?! Imi cer scuze daca e o intrebare idioata, dar nu stiu.
Ana
9+
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
aleesicoo spune:
multumesc!!
bravo!! felicitari si tie!!!
nu stiam ca la 12 sapt poti afla sexul....
uff abia astept...sa imi zica si mie cam un baietel
indiferent ce e sa fie sanatosi....si sa stea la mamii in burtica cat trebuie

| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana5255 Allesicoo felicitari pentru sarcina. Ce ma bucur, ca totul e in regula. Eu sunt foarte happy. Am venit de la dr, toate analizele mi-au iesit foarte bine. Mi-am facut si o ecografie. Se pare ca vor fi baietei. Inca nu e sigur. Sabina 12+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20 |
asa creste bebicu
5+
aleesicoo spune:
fetele ma pregatesc sa plec..... ca au vazut colegele ca e urat afara si le e frica sa nu racesc... va pupicesc si ne citim diseara
multumesc anamariam
sa dea dzeu sa avem toate sarcina usoara si bebei sanatosi
asa creste bebicu
5+

Ioana5255 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aleesicoo multumesc!! bravo!! felicitari si tie!!! nu stiam ca la 12 sapt poti afla sexul.... ![]() uff abia astept...sa imi zica si mie cam un baietel ![]() indiferent ce e sa fie sanatosi....si sa stea la mamii in burtica cat trebuie ![]() ![]()
asa creste bebicu 5+![]() |
nu e 100% sigur. Totusi am incredere in instinctul ei si mai ales in cel al fiica-mii, care spune mereu cu indarjire ca sunt baietei.
Sabina 12+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20