Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Multtumesc de primire fetele!Ioana, Alessico, Veronicka ,Vivela, TUrturica, mommy-to-be,Cristina_26
De asemenea multumesc Cristinapentru ca ne-ati trecut pe listuta UM e undeva in 2007!! Am fost insarcinata, apoi am alaptat un an si o luna si cum am intarcat am si ramas gravi.

Alessico cu intarziere tin sa te linistesc si eu: pan ape la 6 sapt am fost super ok, nu credeam ca sunt gravi, imi doream greturi…etc sic and au venit nu stiam cum sa scap! Asa ca bucura-te cat mai poti de per asta linistita! Ah, si pentru ca te-a bulversat prietena ta: si eu fac pipi f des de cand sunt gravi, desi sarcina e mica. Acum vad ca ai venit deja cu vesti bune de la dr! Feliciitaro!
SOfturela Am patit si eu la fel cu prima sarcina, s-a pozitivat greu, chiar imi facusem un test sa ma duc la stomatolog, pe 5 sept – eu rectroactiv stiu ca ramasesem pe 17 august- si mi-a iesit negativa. Abia pe 17 sept mi-a iesit pozitiv, la o luna de sarcina. Ah, si eu am fost la eco la 6 sapt si se vedea activitate cardiaca.
turturica ah, pe prietenele mele le astept eu aici. Una dintre ele are cont pe forum, am fost impreuna si la prima odisee, Alysh , iar cealalta trebuie instruita cum sa ajunga aici, ma ocup eu de asta! Vad ca diferenta dintre copii nostri e cam aceeasi. Cum te vei descurca?? Eu sunt tare speriata uneori…ai pe cineva sa tea jute cand apare bb2??
Mommy_to_be asa e, ce bine e sa te apropii de trimestrul 2! Credeam ca la a doua sarcina voi fi mai rabdatoare, dar nu sunt
alinettero si eu am avut o probl cu vopsitul la prima sarcina, ma stresa, mai ales ca sunt bruneta vopsita blond deschis. Dar dr meu mi-a dat unda verde. Si sora mea s-a vopsit la ambele sarcini si copii sunt ok, nu au nimic.
Chigitita felicitari pentru testul pozitiv . Ce intamplare cu coincidenta de data! Sa fie intr-un ceas bun!
Carla nasol ca ai fost asa patita de la cosmetic! EU mi-am luat acum, macar pe perioada sarcinii numai produse bio si detergent- mobile, parchet, vase, si sapunuri, si sampoane, crème de la Lifecare. Uite, dupa deodorant nici nu m-am uitat, mi-a iesit sin cap
Moni_81 nu e prea tarziu, stiu ca eco de DT se face pana in sapt 14! Si eu am programare la 12 +3 z. MA bucur ca ti-a iesit analiza bine!
RCata sa fii sanatoasa sit u si bb, si sa ai o zi minunata azi!
Vivela din cate stiu eu fecundarea se poate produce la pana la 3 zile de la actul sexual. poate asta e explicatia..

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

multumesc mult reallaura

asa creste bebicu
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

Fetelor, am trimis pe emailul comun o carticica cu informatii utile...MAMA SI COPILUL-EMIL SI HERTA CAPRARU-EDITURA MEDICALA 1984

am pus-o in 2 volume, ca era prea mare si nu m-a lasat gmailul

fata de cartea pusa de Alesicoo, asta are mai multa teorie...asa ca spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Vivela din cate stiu eu fecundarea se poate produce la pana la 3 zile de la actul sexual. poate asta e explicatia..

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 12 +

nu cred ca asta e explicatia, adica nu intotdeauna. eu, de ex, la sarcina trecuta - am avut cresterea temperaturii bazale in data de 7 decembrie. toretic (si practiv) pe 7 decembrie s-a incheiat perioada fertila (pt ca TB creste dupa ce ovulatia a avut loc) si totusi la prima eco bebe era mai mic cu vreo 3-4 zile fata de ziua cresterii TB. asta m-a nedumerit si pe mine, ca aveam toate datele exacte, insa ecografia parea sa spuna altceva.

ma rog, asta e teorie, n-ar trebui sa ne batem noi prea mult capul, era doar o curiozitate a mea.
scuze de off topic

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 5+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

vivela eu nici nu ma mai gandesc cand am ovulat..... important este ca samburelul este acolo unde trebuie si sa stea cumintel

asa creste bebicu
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Allesicoo felicitari pentru sarcina. Ce ma bucur, ca totul e in regula.

Eu sunt foarte happy. Am venit de la dr, toate analizele mi-au iesit foarte bine. Mi-am facut si o ecografie. Se pare ca vor fi baietei. Inca nu e sigur.

Sabina 12+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Buna burtici si mamici. Am aparut si eu dupa vreo 3 zile super ocupate la serviciu.

Felicitari Alesicoo pentru intalnirea cu samburel. Ma bucur ca totul e bine.

Bine ati venit noi burtici, sa aveti sarcini usoare.

Am si eu o rugaminte la voi. vreau si eu parola sau ce mai trebuie sa vad si eu cartile pe care le-ati postat. Multumesc.

Si o intrebare, ca am citit aici ceva, si sunt nelamurita. Spunea una dintre voi ca a avut UM undeva prin 2007 ca a nascut si a alaptat dupa. Adica daca alaptezi nu ai menstruatie dupa sarcina?! Imi cer scuze daca e o intrebare idioata, dar nu stiu.

Ana 9+
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

multumesc!!
bravo!! felicitari si tie!!!
nu stiam ca la 12 sapt poti afla sexul....
uff abia astept...sa imi zica si mie cam un baietel
indiferent ce e sa fie sanatosi....si sa stea la mamii in burtica cat trebuie

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Eu sunt foarte happy. Am venit de la dr, toate analizele mi-au iesit foarte bine. Mi-am facut si o ecografie. Se pare ca vor fi baietei. Inca nu e sigur.

asa creste bebicu
5+

Mergi la inceput

fetele ma pregatesc sa plec..... ca au vazut colegele ca e urat afara si le e frica sa nu racesc... va pupicesc si ne citim diseara
multumesc anamariamsa dea dzeu sa avem toate sarcina usoara si bebei sanatosi

asa creste bebicu
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

multumesc!!
bravo!! felicitari si tie!!!
nu stiam ca la 12 sapt poti afla sexul....
uff abia astept...sa imi zica si mie cam un baietel
indiferent ce e sa fie sanatosi....si sa stea la mamii in burtica cat trebuie

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

asa creste bebicu
5+

nu e 100% sigur. Totusi am incredere in instinctul ei si mai ales in cel al fiica-mii, care spune mereu cu indarjire ca sunt baietei.

Mergi la inceput