Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariam79

Buna burtici si mamici. Am aparut si eu dupa vreo 3 zile super ocupate la serviciu.

Felicitari Alesicoo pentru intalnirea cu samburel. Ma bucur ca totul e bine.

Bine ati venit noi burtici, sa aveti sarcini usoare.

Am si eu o rugaminte la voi. vreau si eu parola sau ce mai trebuie sa vad si eu cartile pe care le-ati postat. Multumesc.

Si o intrebare, ca am citit aici ceva, si sunt nelamurita. Spunea una dintre voi ca a avut UM undeva prin 2007 ca a nascut si a alaptat dupa. Adica daca alaptezi nu ai menstruatie dupa sarcina?! Imi cer scuze daca e o intrebare idioata, dar nu stiu.

Ana 9+
bebica mea mica si scumpica

ticker

Ana menstra de regula se instaleaza dupa ce ai terminat cu alaptatul cam la o luna, cel putin asa a fost la mine. Dar pe timpul cat alaptezi poti ramane gravi. Sunt rare cazurile, dar nu excluse. Si la noi la odisee au fost vreo 2 mamici, care au ramas aproape imediat insarcinate.

Sabina 12+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

Ioana, felicitari si tie pt rezultatele bune de la medic.

Moamaaaa...2 bebi! Foarte tare! Felicitari!!!

Ti-a dat cineva parola de la mailul comun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Ioana, felicitari pentru vestile grozave pe care le-ai primit azi! ma bucur mult de fiecare data cand aud ca va e bine. Voua si bebeilor. Sa dea Dumneziu sa reusim sa mergem cu toate inainte

Eu am o stare care ma cam ingrijoreaza. De cateva zile simt un nod in gat permanent, ca si cum mi-ar fi ramas ceva pe gat si-mi vine sa inghit mereu. E ingrozitor de stresanta senzatia, pe de-o parte, si situatia pe de alta parte, pentru ca ma tot intreb ce poate fi.

In ceea ce priveste constipatia, Andrada... sa-ti dea Dumnezeu toata sanatatatea din lume Iau Duphalac de cateva zile si am scaun in fecare zi. Numai ca pe prospect nu scrie cate zile am voie sa iau. Stii cumva? Ma gandesc ca la un moment dat va trebui sa intrerup... Nu stiu cum va fi atunci, insa deocamdata ma bucur ca am remediu. Fetelor care va confruntati cu aceeasi problema, incercati-l, caci la mine a fost singurul care a dat rezultate.

Va pup burtici fericite! Daca stie careva din voi cum sta faza cu "nodul in gat", va rog impartasiti-mi si mie din cunostiintele voastre

Mira 8+

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Mira, eu nod in gat aveam cand era lipsa de calciu mai maricica. Dar in sarcina nu stiu daca e de la calciu sau altceva.

Multumesc Ioana de raspuns. Nu stiam. Credeam ca dupa ce nasti ai menstruatie normal. Nu mi-a spus mama niciodata!

Ana 9+
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Nici eu n-am stiut exact cum e treaba cu sarcina si menstruatia... Dar nici n-am facut mare legatura intre ele, stiind ca poti ramane foarte simplu insarcinata in timpul alaptarii. Sunt si aici pe forum cazuri, cunosc si persoane carora li s-a intamplat asa... Deci nu e una din "metodele de contraceptie" cele mai fericite!

Apropos de mailul comun, imi spuneti si mie care sunt datele de intrare? Nu le mai gasesc in urma... nu-mi amintesc cand si unde au fost scrise...

Carla 10+ , dublu laureata!

Blog de bebe

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Jocurban, activeaza-ti PM si iti trimit user si parola; este un cont de email de yahoo, la care te vei loga ca si cum te-ai loga pe contul tau.

Mergi la inceput

Pentru activare PM, vezi bara de meniu albastra din partea de sus a paginii; mergi la Contul meu / Mesaje Private / Options...si bifezi acolo sa primesti mesaje private si gata.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

Buna fetelor,
Am putin timp liber ca doarme fiimea si am zis sa intru sa vad ce mai faceti.
Anamariam eu am nascut in iunie 2008 si am alaptat pana pe 28 sept 2009. adica un an si aprox 4 luni. Am avut menstruatie o data pe 15 au 2009. Adica este foarte posibil ca pe perioada in care alaptezi sa nu ai deloc menstruatie. In schimb e posibil sa ramai insarcinata au fost multe cazuri.. inclusiv eu .

Si pe bebe 2 am de gand sa il alaptez tot asa mult timp.. fetita am avut-o foarte sanatoasa si s-a dezvoltat foarte bine.

Maine pe la ora 15 sa ne tineti pumnii.. mergem la doctor.. la primul control, de-abia astept sa il vad pe bebe, sa ma linistesc si eu ca e totul in regula. Noi daca am aflat tarziu nu am ajuns nici la dr nu am facut nici analize nimic pana acum la.. 8 sapt ... cred

ana

In asteptarea minunii!!

Mergi la inceput

imi aduc aminte ca dupa cezariana dr primul lucru mi-a spus sa am grija ca lipsa menstruatiei si alaptarea nu inseamna ca nu pot ramane insarcinata. Avand uter cicatriceal chiar si un avort putea fi periculos.

Mergi la inceput

multumesc fetelor, care m-au trecut pe listuta. Am insa o rugaminte. Dpn-ul meu este 21 aprilie, nu 27 aprilie. UM a fost 17.07.2009

Mergi la inceput