Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

neata

Felicitari Ale pt samburelul tau!

Am fost si eu ieri la doctoresa de familie momentan; am avut o discutie foarte degajata, in mare despre ce am voie si nu am voie in sarcina; majoritatea lucrurilor le stiam deja de pe DC

Maine seara am programare si la ginecolog si at o sa aflu mai multe.

Am vazut ca s-a discutat pb vopsitului parului .... mie mi-a zis ieri doctora ca sa evit vopsirea parului in primul trimestru; sau daca e impetuos necesar, sa aleg o vopsea fara amoniac; cica la saloanele de cosmetica cunosc fetele vopseluri de par ce pot fi folosite.....Eu voi zice pas, ca nu va fi nevoie sa ma vopsesc.

Hai ca m-am lungit! Zic si eu bun venit noilor fete...inca nu am retinut numele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

R.CATA, LA MULTI ANI!!! Sa ai aprte de tot ce iti doresti, o sarcina usoara si un bebe sanatos! Te mai asteptam pe la noi...

Asa, sa vedem ce am retinut..

Chiquitta, bun venit! Sarcina usoara si bebe sanatos.. Sa ne dai datele sa te trecem in listuta.

Ale, si eu merg destul de des la toaleta !!! Lucru care sarcina trecuta nu s-a intamplat decat in primel 6 sapt si in ultima luna.

Monika, pai trebuie sa ai grija sa speli foarte bine fructele si legumele pentru a te feri de toxoplasma si , sa ai grija la pisici. Eco se face intre 12- 14 sapt pentru determinarea pliului nucal (lucru ce poate spune daca bebe are risc de boli genetice).

Mira, si eu iti urasem LA MULTI ANI si FElICITARI ieri!!!

In legatura cu vopsitul...la odiseea trecuta , una din fete avea un salon de cosmetica, coafura. Ne povestea la vremea respectiva ca vopsitul nu e contraindicat pe perioada sarcinii...exact argumentele nu le mai tin minte.

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 9+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Vai, vai, vai... te rog iarta-ma... sunt o adormita si jumatate!!!! Plus ca am o problema maaaare cu numele, in general. De obicei retin oamenii dupa fata, in niciun caz dupa nume,pe care le invat dupa ceva timp... Bine... stiu ca aici tre sa fii tare in nume, ca altfel nu merge Ma simt tare aiurea acuma... in loc de cristina, am scris ioana, si nu stiu de ce. Iti multumesc mult de tot pentru urari!!! Acum chiar iti multumesc tie!!!!

Mira 8+

minunea mea

Mira, eu am glumit....nu o lua ca pe un repros

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Cata -La multi ani fericiti si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca!
Ale felicitari pt intalnirea cu mogaldeata ta, imi imaginez ce emotionant e! cat despre urinatul frecvent nu iti fac griji, si eu am avut la fel , acum de vreo 1 sapt parca nu mai merg asa des si nici noaptea nu ma mai trezesc de 4 ori ci doar 1 , deja e un progres... Nu iti fa griji inutile ca nu iti fac bine, nimanui nu-i pasa de tine, toti isi dau cu parearea si ei sa zica ceva, nu baga in seama si alege doar ce iti convine si ce e bun.
Bun venit la fetele noi, nu mai retin numele...
Cat despre cosmeticele care contin parabeni, am facut o verificare la baie prntre cosmetice...... mi-am pus mana in cap sa constat ca 80% au parabeni si aluminiu, dezastru ... dar de acum vom sti ce sa cumparam
Eu sunt mai bine acum, am avut un weekend destul de urat cu greturi si mult somn....Nu prea am apucat compul liber ca al meu sot e programator IT si mai lucreaza si de acasa si cum aavem doar un singur calculator, destul de greu sa fie liber si seara mi-e somn destul de repede... asa ca acum ma bag la recuperat din urma...
Va pup si o zi frumoasa!

Cornelia
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

multumesc mult de tot cusa, ck_29
acum m-am linistit fetelor, mi-a dr.ca totul este ok... nu am de ce sa imi mai fac probleme...iar in privinta urinatului....asta e... imi iau un pampers

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ale, felicitari pentru samburel, ma bucur ca e totul ok .

m-am programat si eu la doctor pe 27, adica peste 2 saptamani. o sa am 7 saptamani si 3 zile atunci, probabil o sa-i vad/aud inimioara batand . stiu ca or sa fie 2 saptamani tare lungi...dar asta e, incerc sa-mi tin timpul ocupat.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) +
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

multumesc vivela
pai ce sa zic bafta si tie la eco ....tinem pumnii dupa acum
inseamna ca avem varsta sarcinii apropiata.....eu ecografic am 5 sapt
dpn il am in iunie pe 7

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ale, felicitari!!! Ma bucur pentru tine, poate acum te mai linistesti putin...

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

mersic cristina_26 acum m am linistit de tot

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

Vivela poti sa imi mai dai o data siteul acela de ticker?
ca bebe d la semnatura e mai mare decat este in realitate
fetelor apropo...are vreo importanta daca eu dupa ce m-am nascut am facut intoleranta la lactoza?....am vazut ca acidul folic contine lactoza....?
are vreo legatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

Vivela poti sa imi mai dai o data siteul acela de ticker?
ca bebe d la semnatura e mai mare decat este in realitate

mogaldeata lu'mama

http://babystrology.com/tickers/

eu nu prea inteleg asta cu: bebe e mai mare cu 3 zile sau mai mic cu 5 zile, etc... asa a fost si la sarcina trecuta, daca eu stiu sigur cand s-a intamplat, cu masurarea temperaturii bazale, cum de bebe poate fi mai mic cu 3 zile? cred ca mai conteaza si ecograful, ca doctorii determina varsta sarcinii in functie de lungimea embrionului. si daca pune cursorul cu 2 pixeli mai incolo pe ecran, normal ca influenteaza lungimea masurata si deci varsta.
sau nu?
nu stiu, poate doamnele doctor de aici ma pot lamuri si pe mine, e curiozitate personala mai mult.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 5+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput