Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(84)
Raspunsuri - Pagina 18
denisamada spune:
Eu acum recuperez de zor ce-ati scris cat am lipsit. Si ati scriiiiiiiiis!!!
Am citit despre o suparare aparuta. Sper ca s-a terminat cu bine.
Fetele, cand aduceau marfa aia cu hainute?
Ma intorc la recuperat.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
carla28 spune:
Georgiana, te admir pentru optimismul tau! Vei vedea ca va fi bine! Suntem alaturi de tine.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
provista spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisamada Eu acum recuperez de zor ce-ati scris cat am lipsit. Si ati scriiiiiiiiis!!! Am citit despre o suparare aparuta. Sper ca s-a terminat cu bine. Fetele, cand aduceau marfa aia cu hainute? Ma intorc la recuperat. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
in 4 saptamani ...incepand... de saptamana trecuta
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Monnvas spune:
Helau.
Noi am fost azi vazuti de un nene doctor (Aris) care ne-a pus diagnosticul "rinofaringita acuta" dublat de "otita medie". Saracu' meu pitic Oricum, concluzia mea: e o diferenta ca de la cer la pamant intre pediatrii de profesie si medicii de familie! Am fost si eu tratata ca un om inteligent, mi s-a explicat totul pe indelete...
Va pup ca mai am un pic de curatenie de facut pana vine socrul.
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
novus spune:
In sfarsit am terminat si eu treaba prin casa !
Nu stiu cum e prin tara vremea dar la noi e brrrrr, ploua mocaneste de azi dimineata si bate vantul, e frigggg !! asa ca mi-am updatat dulapul am facut rocada vara - iarna direct
Am facut si un tort tiramisu pe maine pt pisi al meu sper sa fie bun, asta e de proba, maine serbam in familie, sambata cu gashca !! am pus zahar pudra in loc de zahar tos, sper ca e ok ? ce ziceti ? la cat ma pricep eu zic ca da
Alexandra mai nou se culca tot mai devreme, azi s-a culcat la 18.30 , dimineata iar se trezeste prima
Mami lui Alexandra (03.03.09)
Nicky09 spune:
Buna seara cucuiete.....i sfarsit si eu pe aici dupa o lunga absenta, ca sa fac, munca asta bat-o focul nu ma lasa o clipa libera.
acum am ajuns de la munca, Nicho oarme si am profitat sa va scriu un piculetz.Eu citesc din urma, in fiecare seara dupa orele...cand voi deja va duceti la nanitza...si cand sa mai scriu si eu...ca se face 12 jumate chiar 1 de noapte, pac se trezeste Nicholas.Asa ca m-am obisnuit , doar va citesc si va aprob sau dezaprob in gand.
Am vazut si noi multe poze, cu spanac, cu blondine,tare frumoase.
Multumim intarziat fetelor care ne-au felicitat pentru cele 6 luni implinite sambata...si profitam sa va spunem ca noi stam bine in fundulet in sensul ca stam si jumatate de minutasa drept dupa care.....aplecam corpul spre inainte....si bum jos pe o parte!
Si noi ne gandim sa cumparam un covoras ceva pt pus pe jos, ca astia pe aici asa au casele: fara covoare, doar gresia si mobila, mi-e cam asa sa il pun pe jos cu manutele pe gresie si pt ca e rece, si pt ca toata ziua calcam cu papucii.
Ne-am cantarit la fix 6 luni dis de dimineata pe stomacul gol si dezbracat la zero, avem doar 7,600, si masuram 70 cm.Eu sunt multumita, nu mai ia in acelasi ritm dar important e ca ia in greutate in fiecare luna.Diversificarea e pe drumul cel bun....somnul ar mai fi de reglementat si...ma declar pe deplin multumita de copilul meu.
Imi pare rau ca citesc mereu de bebei raciti cu otite, cu alte si alte probleme si ma gandesc ca sunt norocoasa ca am un copil care inca nu a suferit de nimic, desi il scot cu capul glo si in bluzita afara chiar daca e rece de 15 grade.Aici clima e aiurea tare, o umiditate de dor oasele, insa va ca nicho sta bine: deocamdata.
Va pup pe toate la un loc si va doresc o seara placuta.
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
dyana27 spune:
ce fac fetele??????
gia curaj iubita mea; pana la diagnosticul de cancer e drum lung; uite niste pupi de incurajare, si o sa vezi ca o sa iasa bine totul; oricum, ai o atitudine de nota 200000000!!!!!!!!
eu sincer abandonez diversificarea pentru cateva zile, ca mutzu face crize de nervi de cate ori ma apropii cu lingurita de el; deci chiar nu conteaza ce e in lingurita, am muls eu lapte de la mine atunci pe loc in lingurita si am incercat sa-i dau... degeaba, vede lingurita venind spre el= urla direct; chiar nu inteleg, nu s-a speriat, nu a patit nimic, dar de cand a fost bolnav asa patesc cu el; nu l-am fortat niciodata- oricum nu vad cum as fi putut sa-l fortez sa pape... deci chiar nu am explicatii
am comandat scaunelul de masa, chicco polly-safari, care arata bestial... da' probabil o sa fie de mobila o perioada; chiar iau o pauza, ca azi plangea si el si plangeam si eu ; nu-mi imaginam ca e asa complicata treaba, mai ales ca inainte de raceala papa si 150 de piureut
in rest e un bebelus fantastic, sunt topita dupa el, e un muscacios si jumatate, cand il apuca maraiala ne lesina pe toti in 2 ore (de exemplu azi), da' la cat de scumpic eeeeee...... nu ne mai intereseaza; vad eu maine ce patesc, ca raman singura cu el dupa 2 saptamani de multa lume pe langa el: tati, matusica, unchiuletu', bunicii...... precis ma cocoseaza pana vine cristi acasa;
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume
aris26 spune:
seara buna
novus - la 6.30??? pai cred ca esti super fericita,ai timp de tine de casa, de sotzf tare fica-ta
si eu care sarbatoresc cand adoarme la 9
monvas - imi pare tare rau de diagnostic dar macar pot sa spun ca ma bucur ca stiti ce e si uite ca era serios si nu mai mergea amanat deloc. bravo. acum o sa se faca repede bine,ai sa vezi
eu cu medici de fam vs pediatrii am batut apa in piua de f mult timp. nu incape comparatie. mie si acum mi-e ciuda ca m-am grabit sa il inscriu la med de fam. ia paparuda aia bani(si bani buni)in fiecare luna pt fi-miu. copil pe care nu l-a vazut de cand avea 5 saptamani si nu s-a sinchisit o data sa vina sa il vada,sau sa sune sa intrebe daca e bine,daca a facut vaccinele...daca daca daca,in conditiile in care suntem gard in gard cu policlinica. zi si tu nu e buna de omorat. sa nu iti mai zic ca m-am dus si cu cadou la ea cand mi-a dat concediul de 42 de zile. ah,ce le doresc eu la shpagarii astia nesimtiti....
25 martie 2009
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 seara buna novus - la 6.30??? pai cred ca esti super fericita,ai timp de tine de casa, de sotzf tare fica-ta si eu care sarbatoresc cand adoarme la 9 25 martie 2009 |
novus spune:
Fetelor voi cu ce mai imbunatatiti piureul la bebe ??
ca sincer doar legume fierte nici eu n-as manca si ma gandesc ca poate de aceea nici fata mea nu le adora