Fulgusori de nov-dec 2009 (130)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Mesaj de la Simina
"Situatia nu este chiar roz,Mayutza este la incubator la terapie intensiva , este hranita printr-un furtunel bagat prin gurita direct in stomac,are 2 perfuzii si un senzor,inca n-a scapat de icter,DAR evolueaza bine,de 2 zile nu a mai scazut in greutate si este din ce in ce mai frumoasa.Ma duc sa ma mulg sa ii dea la fata sa pape"

Cred ca i se rupe sufletul Siminei sa isi vada fetita in incubator si nu in brate la ea,dar important e ca sunt imbunatatiri si evolueaza bine micuta.
Ma rog pentru Mayuta sa scape repede de hranitul prin gavaj si sa stea in brate la mami.Doamne ajuta!

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Lorelix, Shtephy: In Bucuresti, magazinele Okaidi se gasesc in: Centrul Comercial Carrefour Orhideea, Centrul Comercial Esplanada, Centrul Militari Shopping, Cora Pantelimon, Cora Lujerului.

Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

am schimbat semnatura...

si cred si sper ca ne-am hotarat definitiv la numele bebelinei

la burtici

Anca 36+ Sabina Ioana

POZE

AMR 4 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

Shtephy,
cred ca este in Cora, si eu am primit costumasul.

Multumesc,cred ca e cam departe de locul lui de munca dar poate s-o duce o data si o data.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Lorelix, Shtephy: In Bucuresti, magazinele Okaidi se gasesc in: Centrul Comercial Carrefour Orhideea, Centrul Comercial Esplanada, Centrul Militari Shopping, Cora Pantelimon, Cora Lujerului.

Lili 35 cu Alexandru

nu se numeste OBAIBI?

LORELIX DANIEL 35+
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Citat:

Lili 35 cu Alexandru

Multumesc frumos.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Citat:

Lili 35 cu Alexandru

SCUZE..AI DREPTATE..

LORELIX DANIEL 35+
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Mesaj de la Simina
"Situatia nu este chiar roz,Mayutza este la incubator la terapie intensiva , este hranita printr-un furtunel bagat prin gurita direct in stomac,are 2 perfuzii si un senzor,inca n-a scapat de icter,DAR evolueaza bine,de 2 zile nu a mai scazut in greutate si este din ce in ce mai frumoasa.Ma duc sa ma mulg sa ii dea la fata sa pape"

Cred ca i se rupe sufletul Siminei sa isi vada fetita in incubator si nu in brate la ea,dar important e ca sunt imbunatatiri si evolueaza bine micuta.
Ma rog pentru Mayuta sa scape repede de hranitul prin gavaj si sa stea in brate la mami.Doamne ajuta!

_

nu e roz dar nici rau nu este. bine ca mananca si nu scade greutatea. scapa ea si de icter. tin pumnii stransi pt ca Maya sa iasa repede din incubator.
un pt mesager.

Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput

Ancutza felicitari pentru ca v-ati decis asupra numelui.E tare frumos.

Lorelix stiam si eu ca Okaidi e acelasi lucru cu Obaibi,dar exact nu stiu cum sta treaba.Ne va lamuri sigur Lylyana.
Daca si e la Baneasa ,sper sa ajung si eu ca e programata o vizita acolo.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Mesaj de la Simina

_

sarumana de veste , eu nu am mai stresat-o cu teleonul ca am inteles ca o suna multa lume. doamne ajuta sa fie bine in continuare

33+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput