Fulgusori de nov-dec 2009 (130)
Raspunsuri - Pagina 9
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Mesaj de la Simina "Situatia nu este chiar roz,Mayutza este la incubator la terapie intensiva , este hranita printr-un furtunel bagat prin gurita direct in stomac,are 2 perfuzii si un senzor,inca n-a scapat de icter,DAR evolueaza bine,de 2 zile nu a mai scazut in greutate si este din ce in ce mai frumoasa.Ma duc sa ma mulg sa ii dea la fata sa pape" |
Ne
ca totul sa fie bine si Maya sa ajunga acasa cat mai repede sanatoasa si mancacioasa. Un
pentru mamica si multe 

sa fie si mai departe optimistaShtephy, multumim pt informatii
32+ AMR 8 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui shtephy Mesaj de la Simina "Situatia nu este chiar roz,Mayutza este la incubator la terapie intensiva , este hranita printr-un furtunel bagat prin gurita direct in stomac,are 2 perfuzii si un senzor,inca n-a scapat de icter,DAR evolueaza bine,de 2 zile nu a mai scazut in greutate si este din ce in ce mai frumoasa.Ma duc sa ma mulg sa ii dea la fata sa pape" |
offffffffff, saracuta Simina, sa speram ca de-acum incolo incepe Maya sa ia in greutate si in scurt timp sa o poata lua acasa.
Anca
36+
Sabina IoanaPOZE
AMR 4 SAPTAMANI !!!
lylyana.ion spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorelix
SCUZE..AI DREPTATE.. ![]() LORELIX DANIEL 35+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS! |
este acelasi magazin
sper sa mai existe in toate aceste locatii. daca nu ma insel eu, parca l-am vazut si in Auchan Titan. Este un magazin pt copii dar nu sunt sigura ca e okaidi
Lili
35 cu
Alexandru
shtephy spune:
| citat din mesajul lui lylyana.ion nu e roz dar nici rau nu este. bine ca mananca si nu scade greutatea. scapa ea si de icter. tin pumnii stransi pt ca Maya sa iasa repede din incubator. un pt mesager.Lili 35 cu Alexandru |
Clar asa este.E important ce scrie dupa acel DAR.
Icterul oricum eu nu-l vad o problema,stiu ca prematurii fac o forma mai severa,dar si un nascut la termen il are cateva zile bune,parca e ok pana la 3 sapt daca nu ma insel.
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
32+
lacramioara2 spune:
LIDIA DRAGA,
Eu sunt exemplul viu ca dupa ce botezi ramai imediat insarcinata. Eu l-am botezat pe finul meu la 30 martie si pe 4 aprilie o concepusem pe fetita mea.
Dumnezeu chiar se tine de promisiuni.
Saptamana 29+
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui shtephy Ancutza felicitari pentru ca v-ati decis asupra numelui.E tare frumos . |
multumesc tare mult mami de Stefita

Anca
36+
Sabina IoanaPOZE
AMR 4 SAPTAMANI !!!
simona9999 spune:
Buna ziua si de la noi
Nu am mai intrat in weekend pe calc; soatza a zis sa mai iau o pauza;
pana acum am butonat ceva pt servici, si acum iata-ne ca muream de curiozitate sa vedem ce mai faceti. Lista cu fulgusori e tot asa cum am lasat-o asa ca arata bine
cea mai fericita
cu 35+ 
sa fim sanatosi
lylyana.ion spune:
Shtephy,
OKAIDI, OBAIDI in BANEASA SHOPPING CITY
www.baneasashoppingcity.ro/store.php?name=Okaidi" target="_blank">OKAIDI BANEASA
Lili
35 cu
Alexandru
laviniablaga spune:
Back de la shopinguiala
....
Mama dar ce harnicute sunteti!
Vazut poze de la Monis cu burta! Citit mesajele din urma! Bucurat ca am auzit vesti de la Simina si Maya pentru care ne
sa fie totul ok!
Incerc si eu sa descarc cursul acela de puericultura dar merge ffffoarte greu!

Ce am cumparat:
Pampers pentru bebeloi vreo 5 pachete din acelea new born...sa fiu sigura ca imi ajung!
Camasa de noapte cu buzunar...Da Doamne sa am laptic sa aiba si buzunarul ala un rost!
Termometru pentru bebe...am gasit sub forma de suzeta si mi-a placut tare mult...desi unii zic ca nu e prea bun, dar o sa vad!
Cadita de baie pentru bebe cu suport pentru spate....dar e galbena
si am avut ceva divergente cu sotul care a zis ca e de fete...si ca lui ii trebuia albastra! Asa m-o enervat, dar pana la urma a facut tot cum am zis eu!
Pudra pentru funduletul lui bebe si servetele umede!
Produse farmaceutice:vata,comprese sterile, apa oxigenata, ser fiziologic, baneocin, bepanthene, crema de galbenele, ceai anticolici, crema impotriva hemoroizilor (preventiv am luat-o) etc..
L-am usurat pe sot de ceva banuti...dar totul pentru binele lui Raresh si comfortul lui! Maine vrem sa mergem la TgMures sa cautam cantar si sa mai luam ceva hainute si o lenjerie pentru patut!Sper sa gasesc ceva care sa imi placa...ca sa nu fiu nevoita sa comand de pe net. Daca nu, joi, o sa dau o raita si prin magazinele din Cluj....ca tot am de mers acolo la cursuri!![]()
Lavi,
35+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
simona9999 spune:
Shtephy, cum ai tu un cuvant bun pt fiecare.... ce dragutza esti tu cu noi toate, parca ai fi closca noastra....... cred ca esti tare buna ca si mamica......

ady@p, nu prea sunt experta in scurgeri, desi am si eu destule, ideea mea e ca, in sarcina se mai schimba treburile, si daca crezi ca e ceva in neregula, spune la doc sa-ti de o lama
Betty78, ce puisor bine facut ai............vreau si eu......... sa am la ce sa rontzaiesc...... acus pe 27???? Doamne ajuta
si noi mergem joi la doc sa vedem daca ne programeaza cumva
si eu am avut col scurtat si cam deschis am inteles, de aceea am stat cam lipita de pat, si uite, multumesc lui DD au mai trecut 2 sapt
ei, oricum tu poti naste ft linistita pe 27, esti ft ft in termen
Cammy, mai ai asa putin....si la cum zboara timpul si ai zis ca mai ai atatea de facut, sper sa nu mai ai timp de gandurile negre
Doamne ajuta la bb Maya sa creasca repede si sa stea la mami in brate, sa nu mai aiba nevoie de incubator
Spor si succes la cumparaturi Lavinutza. si noi am cump pt bb si alte culori decat albastru. ce daca e baiat, galbenul e bun si pt baietei
cea mai fericita
cu 35+ 
sa fim sanatosi