Fulgusori de nov-dec 2009 (130)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Floricik mercic
Este cumparat de la Dragonul rosu..

LORELIX DANIEL 35+
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Am fost azi la control si bebe este ok, aproximativ 3200gr, dar in schimb colul meu s-a scurtat si este la limita cat sa se deschida.
Mi-a spus ca ea ar fi facut cezariana pe 4 nov, dar tinand cont de situatie, m-a programat pe 27 oct, desi nu crede ca ajungem pana acolo.
Deci Camy se pare ca eu voi fi inaintea ta....

Acum sunt acasa cu Mario care este din nou racit si in plus a facut o iritatie si aseara am chemat BGS-ul ptr m-am speriat si am crezut ca este vreo boala contagioasa.

Imi pare bine ca e bine bb ,asta e cel mai important.Sper sa reusesti sa il mai tii inca doua saptamani la caldurica si sa te asculte dl.col.Probabil contractiile din ultimele zile l-au scurtat asa de tare.

Sanatate multa micutului Mario.Saracutul de el ,iarasi e bolnavior.Dar iritatia de la ce este? sa treaca

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Beiii...am si eu o intrebare..unde umbla Ancutza, Krelia, Dana.n, Andrecluj, Tinonino, Edelya, Dientuze, Ramonika, Adriana, sii muuuuulte muulte altele????

laurairina, ionela ...prezenta! ...
in we am umblat iar fleaura bineinteles, am reusit si am citit tot din urma, cam slabuta miscarea in week-end-ul asta... am vazut si poze noi cu bebeii Maya si David si iepurila frumos al lui Camy (btw, am pus si eu pe contul comun frumuseatea mea de iepuras)... am vazut si burtica frumoasa de Monis si acu' va las ca tre' sa plec pe la banci

pupici la toate fetele

Anca 35+

POZE

AMR 5 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Ceau fetele,

Am vazut ca vorbeati de laptele de vaca in timpul alaptarii. Noua la cursul de puericultura ne-au spus ca trebuie sa bem 2 cani de lapte in aceasta perioada (cat mai gras), dar sa nu depasim aceasta cantitate, tocmai pentru a nu cauza colici bbului.

A propos de acest curs, am incarcat suportul de curs pe transfer.ro. Cine doreste poate descarca materialele www.transfer.ro/storage/curs_puericultura-1da24.zip" target="_blank"> aici in urmatoarele 10 zile. Dupa, vor fi sterse.

Maria 31+ cu Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Betty astea sunt si gandurile mele...nu stiu daca ai citit in mesajul meu de dimineata....
dar mai am atatea de facut...si simt ca nu o sa termin pana atunci...
...si plus ca imi este frica....imi doresc atat de mult sa ma intorc acasa cu Flavius sanatosi toti...
Acum mai mult ca oricand imi vin in minte toate scenele alea groaznice pe care le-am trait cu darius..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

36+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 2 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Fetelor ce dau tarcoale butoiului, si nu numai lor, le dedic mailul de pe contul comun gmail

Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Camy, este normal sa-ti reamintesti momentele grele prin care ai trecut anul trecut, dar pe langa ele adauga si cateva ganduri optimiste, ca totul va fi bine. De azi si pana ajungi acasa cu Flavius o si o pentru tine.

Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Si pentru ca am reusit si eu sa recuperez zecile de capitole din urma

FELICITARI NOILOR MAMICI

si

LA MULTI ANI FULGUSORILOR frumosi (m-am topit toata cand am vazut pozicile), sa dea DD sa creasca mari si sanatosi, sa le aduca mamicilor lor numai bucurii.

Maria 31+ cu Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Am vazut poze frumoase pe picassa cu burtici frumoase ,fete frumoase,Ramonika si Lorelix si lucrusoare pentru bebelici frumoase foc.
Sa le poarte sanatosi copilasii vostri.

Lorelix poate imi spui te rog unde este magazinul Obaibi ca de vreun an Stefi primeste cadouri de la niste prieteni numai de acolo si sunt dragute rau hainutele.Poate imi trimit barbatul in vizta pe acolo.

Mariaandreai imi pare bine sa te mai vad pe aici.Multumim de info,voi incerca sa le descarc.

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Shtephy,
cred ca este in Cora, si eu am primit costumasul.

LORELIX DANIEL 35+
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput