Fulgusori de nov-dec 2009 (130)
Raspunsuri - Pagina 15
Lidia74 spune:
ANCUTZA esti tare dulce...Sa iti dea DD un bebe care sa semene cu tine
LORELIX mi se pare mie sau ai pat ca al LAUREIRINA? Pupici pe burtiq

Evy30 spune:
fetelor ma intereseaza si pe mine pediatru .
si noi inclinam tot spre privat si chiar ma gandeam . tb inscris si la stat ? de la privat se-or da retete compensate .
eu o sa vorbesc sapt viitoare cand merg la eco , si cu pediatra de la particular sa vedem ce spune
mama , fetelor , ce slabe sunteti .azi am stat cumintica in pat si am analizat poze . slabe , nene, slabe . doar burta e de voi ![]()
Evy 34+
RamonaCopot spune:
Eu m-am uitat la Grey's anatomy si acum din nou pe forum
. Chiar fetelor, oe unde umblati?
Shtephy
.
Ramona,
37+
DOMINIC ANDREI
Katyuscha21 spune:
buna ftele am aparut si eu pe aici
cat am de citit din urma mamaaaaa
![]()
noi suntem bine dureri de burtica ceea ce doctorii au zis ca e nosrmal ca bebe coboara.
abia pot merge am ceva crampe la burta nu stiu de ce dar is ca atunci cand racesti la burta si simti niste gaze si nu le poti da si te doare burta asa am eu acum.bebe misca de zori se intinde de nu mai poate ca ma intinde si pe mine din taote incheieturile
![]()
eu sunt ft stresata cu tratamentul asta cum o sa merga si sper sa nu faca rau la bebe doctorii au zi ca e ok sa nu imi fac griji dar stiti cum e.abia astept sa treaca timpul ca nu mai rezis vreau sa scap o data de griji si sa imi vad copilul sanatos si pe mine la fel.
am laut o decizie care nu ma asteptam sa o iau aceea ca,se pare ca imi voi pune sperilet si un timp nu vreau sa ma mai gandesc la copii e ft riscant pt mine daca o sa dea Domnul si o sa fie bine peste cativa ani poate poate nu se stie dar asta e nici 50%.
da hai ca v-am zapacit ma duc la orizontala ca trebuie sa fac tot pozibilul sa ajung macar pana la 37-38 sapt ca sa imi fac tratamentul.daca o sa dea rezultat bun voi naste natural daca nu voi apela la cezariana.asta e
Alexandra
35 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 5 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia74 KATY azi parca esti mai optimista. ![]() Lidia ![]() |
incerc sa nu ma inec ca tiganul la mal

Alexandra
Andriusik 3 ani (26.09.2006)Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti

shtephy spune:
RamoC deci esti prin zona.Ma gandeam ca socializezi cu soacra
.Chiar vroiam sa iti spun ,desi stii tu foarte bine ca e tare periculos ca uita oale pe foc.Doamne fereste.Trebuie sa stai mereu cu ochii pe aragaz
de parca nu ai si nu o sa ai altceva mai bun de facut.Pacat ca e atat de inconstienta.
Lylyana
pentru mailuri.Chiar vroiam sa ma mai uit pe cele mai vechi de la tine si vad ca nu mai sunt.
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
32+ 
dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Beiii...am si eu o intrebare..unde umbla Ancutza, Krelia, Dana.n, Andrecluj, Tinonino, Edelya, Dientuze, Ramonika, Adriana, sii muuuuulte muulte altele???? ![]() Laura, 36+ Mara TeodoraAMR 4 saptamani !! poze |
pe aici...de 3 zile nu mi-a mers netul.
Miany, Simina am vazut poze cu frumosii vostrii bebei.
Sa va traiasca si sa auzim numai de bine.
Alexa, multa sanatate si printesei tale.
------------------------
36+
DavidAlbume foto
Katyuscha21 spune:
ANCUTZO ce burtica sexy aiiii![]()

Alexandra
Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 

Mara Teodora