Fulgusori de nov-dec 2009 (130)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Haide ca m-au mancat degetele si am sunat-o si pe Lumi.
Astazi le-a externat,nu sambata, pentru ca scazuse in greutate Anabelle.Nu sugea prea bine din cauza canalelor infundate .A facut si un pic de fototerapie din cauza icterului,dar acum sunt acasa si sunt bine.Si-a cumparat pompa Avent isis si a zis ca face minuni,e mai buna ca cea electrica din spital.Pupa toate fetele.
Sa va mai zic cat este de happy??
I-am zis ca vrem poze repede.

Va pup si eu pe toate,ne vedem mai tarziu.

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

No ce fain...multumim de vestile bune...sa dea DD sa fie la fel de bine in continuare!

Lavi, 35+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 5 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crlp

Monis ce baiat frumos ai...sa va traiasca si sa fie sanatos si norocossi voi sa la fel sa va bucurati unii de ceilalti

28+ cu ingerasul Matei

Multumesc frumos dar dupa cum ai vazut, scria acolo ca e David Andrei de mami Miany75

Pentru evitarea confuziilor, gasiti pozele cu piticul lui Miany in contul comun sau dand click pe numele lui din lista de bebelusi - prima pagina

monis cu poze sapt 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

camy

Imi pare rau sa aud ca tot nu te-a lasat durerea.Fa un dus caldut, ia un no spz si stai la caldurica.

Vroiam sa te intreb tu ai medic pediatru pentru Flaviusica??

33+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Fetelor care ati consumat ceai diuretic pentru gravide de la Fares....
e voie indulcit? ca eu am pus putina miere, nu l-am gustat fara a vad ce gust are...dar parca e bun cu miere.
Am baut acum o cana, sper sa nu trebuiasca sa dorm pe wc la noapte. La voi ati vazut ceva efecte?

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Si eu am facut prima cezariana la 40 de saptamani, cu controale mai dese in ultima perioada.
Acum nu stiu cum va fi, poate tot la fel, ca au trecut aproape 4 ani de atunci... macar sa tin eu sarcina atat...

Magda 30+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Fetelor care ati consumat ceai diuretic pentru gravide de la Fares....
e voie indulcit? ca eu am pus putina miere, nu l-am gustat fara a vad ce gust are...dar parca e bun cu miere.
Am baut acum o cana, sper sa nu trebuiasca sa dorm pe wc la noapte. La voi ati vazut ceva efecte?

Eu am baut ceiut... dar nu mai mult de o cana pe zi, neindulcit... ca mi se parea dulce oricum... si nu m-a tinut pe wc (probabil tocmai pt ca e "usor diuretic"), oricum... nu e bine daca te trimite des la wc... nu mai bei daca e asa. Efect a fost.. prin august umblam de nebuna prin oras si de la caldura si sarcina am simtit vreo 2 zile ca se umfla picioarele... apoi am inceput sa beau cate o cana in diminetile in care stiam ca urmeaza sa umblu mult.. si nu am mai avut probleme. Nu astepta sa te scape de tot... dar macar usureaza situatia. Eu acum nu mai beau ca nu am nevoie in mod curent.

32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ura pt Maya si pt Annabella

Camy, poate e de la oboseala... incearca sa stai si tu la caldurica in pat... eventual un masaj usor usor pe spate...

Lavi si Simonette, felicitari pt cumparaturi

32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Laviniablaga 5 pachete a cate 24 de bucati sunt chiar ok.Cat de emotionati asteptati voi marele eveniment,ati umplut cadita cu apa si v-ati imaginat ca ii faceti baita.Foarte frumos.Mai sta un pic Raresh in piscinuta lui mami si apoi vine el si in cadita galbena

RamoC poti sa astepti sa vezi greutatea lui bebe la nastere si apoi tati sa mai cumpere pampersi.E bine ca aveti primul pachet.

Pup si eu toate fetele care m-au pupat.

_

Mergi la inceput

Da' ce-i cu linistea asta pe aici?Pe unde umblati?

_

Mergi la inceput

Mi-a facut mare placere sa vad pozele cu burtica dulce a frumoasei Ancutza si a inca unei mamici dulci cu 2 bebici de care imi e tare dor .O pup ,e tare frumoasa si mamica si burtica.Ma intreb daca ati gasit nume.

_

Mergi la inceput