Fulgusori de nov-dec 2009 (130)
Raspunsuri - Pagina 13
dymomo77 spune:
Simonette succes la cumparaturi. Sunt superbe lucrusoarele de la Premaman(avem si noi unul in iasi fara mobila bineinteles)dar si f scumpe. Nu stiu de ce dar cred ca mai scumpe decat la tine asa ca eu zic sa spargi cardul.
In legatura cu pediatrul si eu sunt in ceata... Din ce am auzit pana la doi ani ii trebuie obligatoriu medic de familie cu specializarea pediatrie(cel putin in orasele mari unde sunt multi bebelusi) si inca nu am gasit unul bun. Aproape de unde locuiesc eu este Spitalul de copii si Policlinica dar am verisoare care au copii la medicii din policlinica dar nu sunt multumite iar cei din spital nu iau in general bebelusi in evidenta.
36+
Dan Mihail
dymomo77 spune:
Si apropo de cezariana si eu voi naste tot prin cezariana dar nu programata ci la declansare. Deci se poate si asa.
36+
Dan Mihail
crlp spune:
Monis ce baiat frumos ai...sa va traiasca si sa fie sanatos si norocossi voi sa la fel sa va bucurati unii de ceilalti
28+
cu ingerasul Matei
arcadia spune:
Buna fetelor,
Nu am apucat sa citesc din urma, vreau sa urez felicitari proaspetelor mamicute
si sa va zic, in leg cu pampersii, ca din experienta mea, nu trebuie asteptat ca bb sa ajunga la 5 kg, pentru ca il vor strange. oricum, pampersii 2-5 sunt (parca) special facuti pentru meconiu. eu la calin am luat 2 pachete mari 2-5 si la al doilea deja il strangeau, insa s-a nascut cu 3900 si avea 5 kg la o luna.
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
34+
Sanziana Carolina
laviniablaga spune:
Fetele, sa va raspund la intrebari! La farmacie am lasat cam 80 de Ron ca nu au fost scumpe compresele sterile, apa oxigenata sau ceaiurile!Mai scump a fost termometru ala de care v-am zis, in rest a f0st convenabil!
Pampersii sunt 24 bucati in pachet...am luat pentru orice eventualitate...ca nu stiu cat de activ va fi bebele si sa imi ajunga si imi spital!
Raluci....daca vrei ud toate alea ca sa fie de folos...si cu bericica si cu sprit si cu ce vrei tu! Numa` sa imi zici ce fel de vin vrei....
...ca bere o sa iti dau una din aia cu aroma de lamaie-mai potrivita pentru doamne asa ca noi! N`are rost sa iti dau fara alcool ca alcoolu` e baza![]()

Simonette am montat cadita in camera, am umplut-o cu apa si am pus si suportul si stateam amandoi ca doi prostuti si ne benoclam la ea, imaginandu-ne cum o sa ii facem baie prima data la bebe.... Pana la urma si sotul a zis ca in atata albastru o pata de culoare merge in camera!
Cel mai mult am c
Lavi,
35+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
crlp spune:
le urez multa sanatate Mayei,Aanabellei si mamicilor lor si s-auzim numai de bine.
Le tinem pumnii pt ca totul sa fie bine

si 

sa le mai ridicam moralul.
28+
cu ingerasul Matei
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablaga Fetele, sa va raspund la intrebari! La farmacie am lasat cam 80 de Ron ca nu au fost scumpe compresele sterile, apa oxigenata sau ceaiurile!Mai scump a fost termometru ala de care v-am zis, in rest a f0st convenabil! Raluci....daca vrei ud toate alea ca sa fie de folos...si cu bericica si cu sprit si cu ce vrei tu! Numa` sa imi zici ce fel de vin vrei.... ![]() ![]() |
aha deci fara termometru e chiar ff convenabil, eu am deja vreo 2 termometre, azi m-a anuntat nasa ca am si sterilizator si umidificator si cadita cu suport, deci m-am scos

vinul de preferat demidulce, berea aia cu lamaiee

la multi ani si sa traim 
33+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 7 SAPTAMANI
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui shtephy Haide ca m-au mancat degetele si am sunat-o si pe Lumi. Astazi le-a externat,nu sambata, pentru ca scazuse in greutate Anabelle.Nu sugea prea bine din cauza canalelor infundate .A facut si un pic de fototerapie din cauza icterului,dar acum sunt acasa si sunt bine.Si-a cumparat pompa Avent isis si a zis ca face minuni,e mai buna ca cea electrica din spital.Pupa toate fetele. Sa va mai zic cat este de happy?? I-am zis ca vrem poze repede Va pup si eu pe toate,ne vedem mai tarziu. _ Ramona,mami de Stefita (20.11.2006) si 32+ ![]() |
sa ne traiasca mamicile cu puii lor si sa ne traiasca si mesagerul

33+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 7 SAPTAMANI
vias spune:
pe mine nu ma lasa durerea de spate 

ce sa mai fac?????????
Roxyaly 

Ziceati de cezariana...eu prima cezariana am facut-o la 40s, prietena mea la 41s. Eu am vb si cu medicii mei si mi-au spus ca la primul te lasa la termen...ca te verifica pe masa si-si dau seama cand se apropie termenul...si nu-i problema daca incepe travaliul.
La a doua din cauza ca uterul este cicatrizat ma opereaza la 38s...a zis ca nu se risca sa ma mai lase.
Asta stiu eu.
Pampersi si eu am luat doar un pachet deocamdata de NB cu 78 de buc. Eu zic ca-mi ajung in maternitate...si pt acasa cupara tati
...acum stie de care...
Ma duc la tv...il astept pe tati ![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
36+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 2 SAPTAMANI
POZE
floricik spune:
| citat din mesajul lui shtephy Haide ca m-au mancat degetele si am sunat-o si pe Lumi. Astazi le-a externat,nu sambata, pentru ca scazuse in greutate Anabelle.Nu sugea prea bine din cauza canalelor infundate .A facut si un pic de fototerapie din cauza icterului,dar acum sunt acasa si sunt bine.Si-a cumparat pompa Avent isis si a zis ca face minuni,e mai buna ca cea electrica din spital.Pupa toate fetele. Sa va mai zic cat este de happy?? I-am zis ca vrem poze repede Va pup si eu pe toate,ne vedem mai tarziu. _ Ramona,mami de Stefita (20.11.2006) si 32+ ![]() |
Multumim de vesti.

Bravo Lumi!
Bravo Annabelle! 
32+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Stefita (20.11.2006) si