Fulgusori de nov-dec 2009 (130)
Raspunsuri - Pagina 12
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Trebuie neaparat sa le fac poze sa ma laud cu lucrusoarele, ca-s tare tare frumoase! Ma initiez ![]() La prof ma gandesc sa ii spun adevarul, cred ca suna cel mai bine, nu? "Am fost sa cunosc medicul la care m-ati lasat ca am vrut sa-l cunosc si se pare ca fetitza mea nu a crescut decat 130 de grame si ma tem". O fi bine asa? 32+ Chiara Ada |
E si bine si corect sa ii spui asa.Sper sa te cheme repede la cabinet ca sa te linisteasca.
Pozele abia le astept.
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
32+
shtephy spune:
| citat din mesajul lui simonette mereu profit de o iesire mica de la servici pana la Premaman care e la doi pasi!!! Numai cardul saracul are de suferit.....si barbata-miu dar de el nu mai pot io ![]() |
asa te vreau.Sa poarte sanatosi putzulicile tot ce le cumpara mami.
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
32+
lylyana.ion spune:
In sfarsit am terminat de downloadat cursul de la maria...cred ca a durat vreo 2 ore 
Lili
35 cu
Alexandru
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui simonette Andre cred ca ai avut o zi faina ieri......si ce bine ca ai primit atatea cadouri!!! Eu nu am de la cine sa primesc, dar lasa ca sigur nu va duce lipsa de nimic......mereu profit de o iesire mica de la servici pana la Premaman care e la doi pasi!!! Numai cardul saracul are de suferit.....si barbata-miu dar de el nu mai pot io ![]() |
32+
Chiara Ada
Flavours spune:
buna fetelor,
de ceva timp ma intreb dupa ce vine bebe la ce pediatru il voi duce? voi ati gasit deja? mergeti la medicul de familie? trebuie inscris bebe pe vreo lista in vreo evidenta la stat sau pot sa il duc si la particular?
oricum mi se pare o chestie delicata cu gasirea pediatrului potrivit... asa ca daca aveti sugestii, shoot!
35 sapt 

Evy30 spune:
eu inca nu am programata cezariana , insa in curand o sa fie .
pre/ postnatalul este de 126 zile . daca nasti inainte de dpn chiar nu este nici o problema din punctul acesta de vedere .o sa iti ramana mai multe zile .
daca calculezi dupa dpn nu ai de ce sa-ti faci probleme . o sa iti ramana sigur nr de zile minim .cezarienele nu se fac dupa dpn !. nu am auzit cazuri .
Evy 34+
shtephy spune:
Haide ca m-au mancat degetele si am sunat-o si pe Lumi.
Astazi le-a externat,nu sambata, pentru ca scazuse in greutate Anabelle.Nu sugea prea bine din cauza canalelor infundate .A facut si un pic de fototerapie din cauza icterului,dar acum sunt acasa si sunt bine.Si-a cumparat pompa Avent isis si a zis ca face minuni,e mai buna ca cea electrica din spital.Pupa toate fetele.
Sa va mai zic cat este de happy??
I-am zis ca vrem poze repede
.
Va pup si eu pe toate,ne vedem mai tarziu.
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
32+ 
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui shtephy Haide ca m-au mancat degetele si am sunat-o si pe Lumi.Astazi le-a externat,nu sambata, pentru ca scazuse in greutate Anabelle.Nu sugea prea bine din cauza canalelor infundate .A facut si un pic de fototerapie din cauza icterului,dar acum sunt acasa si sunt bine.Si-a cumparat pompa Avent isis si a zis ca face minuni,e mai buna ca cea electrica din spital.Pupa toate fetele.Sa va mai zic cat este de happy??I-am zis ca vrem poze repede |

32+
Chiara Ada
RamonaCopot spune:
shtephy
si multumim de vesti de la mamicile noastre. Si eu i-am trimis sms ieri la Lumi si o rugam sa imi dea ea un bip cand poate sa vb 5 min sa o sun. Dar daca numai azi au ajuns acasa, le las sa se acomodeze si o sa sun peste cateva zile. E f important ca is bine si ca au trecut si peste portia de bronzat.
In leg cu pampersii...eu am luat un pachet din ala mare de 2-5 kg cu 78 buc si ma gandeam sa mai iau unul tot newborn, dar nr 2 de 3-7 kg. Ca nu prea e diferenta intre ei....dar acuma bine zici tu, ca oricum 2 pachete sigur folosim intr-o luna si ei in prima luna indiferent cat de grasani se nasc nu pun mai mult de 1 kg pe ei. Asa ca o sa cumpar tot din aia de 2-5 kg.
Iar Lavi sper ca si-a luat pachetele mici, si nu de 80 buc...ca de e asa, eu nu mai cumpar si astept sa imi dea de la ea ce e in plus
.
Ramona,
37+
DOMINIC ANDREI
roxyaly spune:
Alexutza si eu voi naste prin cezariana.doctorul a programat-o in saptamana 37-38.nu te lasa pana la termen probabil ca sa nu inceapa travaliul.
33+
Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI