Fulgusori de nov-dec 2009 (130)
Raspunsuri - Pagina 16
Ancutza_Bro spune:
va salut burtici... s-au adunat deja cucuvelele? 
Lidia multumesc frumos, esti tare draguta dar sa stii ca eu as vrea ca bebe sa semene cu sotul (macar la ochi, ca-s albastri)![]()

Stephy ce ma bucur ca Lumi si Annabelle sunt bine, multumim de vesti si saru'mana stii tu pt ce 

RamoC nici nu ma gandesc sa beau vreun ceai neindulcit cu miere
, stai linistita ca nu o sa dormi pe "tron" 
Lavi felicitari pt cumparaturi, ma speriasem si eu cand am auzit de 5 pachete de Pampers, m-am linistit acum ca am vazut ca-s de 24 , ziceai ca termometrul a fost cel mai scump?
eu azi ma gandeam ca tre' sa cumpar 3 (1 de baie, 1 de camera si 1 digital pt bebe)
Ramonik frumoasa burtica ta, si Vladut e un scump
toate burticile
Anca
36+
Sabina Ioana
POZE
AMR 4 SAPTAMANI !!!
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katyuscha21 ANCUTZO ce burtica sexy aiiii ![]() |
"tanchiu"

Anca
36+
Sabina IoanaPOZE
AMR 4 SAPTAMANI !!!
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui shtephy RamoC deci esti prin zona.Ma gandeam ca socializezi cu soacra .Chiar vroiam sa iti spun ,desi stii tu foarte bine ca e tare periculos ca uita oale pe foc.Doamne fereste.Trebuie sa stai mereu cu ochii pe aragaz de parca nu ai si nu o sa ai altceva mai bun de facut.Pacat ca e atat de inconstienta. |
Ai banuit tu ceva bine. Ieri am scos din camera noastra o canapea micuta pe care mult imi placea sa stau, ca e asa moale si am pus-o in bucatarie, ca sa facem loc la patutul pt Dominic la noi in camera. Si azi am stat mai mult in bucatarie pe canapeaua respectiva, am ascultat radio,ma bucuram de razele de doare ce imi cadeau pe fata si ea a inceput sa-mi povesteasca telenovele...si cate si mai cate. Eu stateam cu ochii inchisi ca poate, poate...dar n-a fost chip. Asa ca mai pe ocolite, mai direct i-am zis sa faca de mancare, daca tot stau si eu acolo cu ea...(cu ocazia asta supravegheam ingredientele, sa nu le mai incurce) si cand a terminat am controlat aragazul. Si ma dusesem in bucatarie exact la ora ei de telenovela, tocmai sa evit astfel de momente...de unde sa stiu eu ca i s-a terminat telenovela???
. Oricum de maine o sa-si gasesca sigur alta, asa ca trebuie doar sa aflu la ce ora...sa am si eu momentul meu de leneveala pe canapea.Ramona,
37+
DOMINIC ANDREI
Katyuscha21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
"tanchiu" ![]() Anca 36+ Sabina IoanaPOZE AMR 4 SAPTAMANI !!! |
cu mmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaarrrreeeee palcere

Alexandra
35 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani (26.09.2006)Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 5 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

lylyana.ion spune:
Siluete de gravidutze numai una s-una...
pe toate
Shtephy, cred ca alea sunt toate mailurile trimise...va mai dau maine
Lili
35 cu
Alexandru
Katyuscha21 spune:
fetelor o iau razna imi citesc singura povestea nasterii si bocersc de una singura
o dau in dileala
hi hi
nu mai rezit mai sunt cateva sapt si scap dar parca mai e o vesnicie.
bebe sughite la greu de 3-4 ori pe zi si tine cam in jur de vreo 15-20 minute
si cateodata se intinde asa de tare ca il simt in spate la coloana si ma insageata peste tot
Alexandra
35 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 5 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
dana n. spune:
| citat din mesajul lui shtephy Dana esti tare frumoasa cu burtica de 35 s ![]() ![]() _ Ramona,mami de Stefita (20.11.2006) si 32+ ![]() |
multumesc. Tu nu mai pui nimic nou?------------------------
36+
DavidAlbume foto
Ancutza_Bro spune:
dana.n ce frumoasa o sa fie camera la BB , ai grija pe scarita aia sa nu cazi doamne fereste, si inca ceva...am observat ca inca mai poti purta blugi

Anca
36+
Sabina Ioana
POZE
AMR 4 SAPTAMANI !!!
dana n. spune:
Ancutza, Lorelix aveti burtici superbe 
------------------------
36+
David
Albume foto
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui dana n. Ancutza, Lorelix aveti burtici superbe ![]() |
thanks, da' las ca nici cu tine nu mi-e rusine

ps: cred ca m-am indragostit de Eva

Anca
36+
Sabina IoanaPOZE
AMR 4 SAPTAMANI !!!

.Chiar vroiam sa iti spun ,desi stii tu foarte bine ca e tare periculos ca uita oale pe foc.Doamne fereste.Trebuie sa stai mereu cu ochii pe aragaz
Stefita (20.11.2006) si