Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (197)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

CD, nu stiu cat de urat sau de frumos suna ce ai spus tu acolo, dar trebuie sa te gandesti totusi ca esti intre atatea mame care probabil unele simt ce spui tu acolo.
Adica uite...eu:in noiembrie ma intorc la munca.De ce?Poate si pentru ca imi dau seama ca totusi calitatea timpului pe care o petrec acum cu David este ...jos.
Cea mai mare problema acum la mine este ca nu mai am suficienta rabdare....adica eu cred/sper ca dca ma intorc la munca voi petrece si ceva timp 'intre adulti', ma voi simti oarecum cum eram inainte (desi evident cu gandul tot acasa) si restul de ore pe care le voi petrece cu el vor fi mai ..fericite.Pentru amandoi.Pentru ca o sa simtim mai repede ca ne-am lipsit unul altuia decat acum cand petrecem 24 de ore din 24 impreuna.
Nici la mine nu cred ca suna mai frumos faptul ca vad serviciul ca pe o 'relansare'/'normalizare' a relatiei mele cu David...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

scuzati galagia

nu mai stiu cum sa pun filmuletul ...
www.youtube.com/watch?v=6j0g4BkVtKU" target="_blank">La Multi Ani
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Oana cu cine o sa-l lasi pe David? Sa stii ca sentimentele astea incurcate ale mele tind exact spre ceea ce ai scris tu, dar simt ca nu am cu cine sa il las, teoretic il las cu mama, practic, nu cred ca se descurca cu el o zi intreaga sau se descurca o zi, 2, 3 dar apoi cade lata, nemancata, nebauta si nedusa la toaleta pentru ca asa e ea (exact asta a facut cat am fost plecati un we) nu il lasa nici un minut sa faca pipi in felul asta eu nu pot sa-l las cu ea, sunt 99% convinsa ca ar trebui sa renunt dupa max o luna la job
daca trec peste toate astea (desi e aproape imposibil) urmeaza faza cu programul de la job, de unde nu pot pleca mai devreme nici daca n-am treaba, iar seara cand as veni, toate ar pica in capul meu, sotzul mi se pare deja un robot cu care nu ma mai inteleg cand vine de la munca, i se pare ceva tragic, munca il surmeneaza enorm (psihic evident) si e lipsit de orice chef si vlaga....
nu pot decat sa sper ca peste cateva luni/un an cand va trebui sa ma intorc la munca, Mikul va fi mai cooperant si mama va putea sta cu el si sa isi satisfaca si nevoile fiziologice in acelasi timp sau voi incerca o cresa/gradi pana la pranz si apoi cu mama

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

baby_boy, pozele sunt superbe! de protagonisti, nu mai spun.... ma bucur ca v-ati simtit bine!

lidia

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

CD...pai...il las cu mama lui tati, adica cu bunica paterna.Care, zic eu, trebuie sa invete niste lucruri...
De ex:cand al meu e acasa (seara sau in weekend) incepe:vino tu sa stai cu David ca ma duc la baie.Si eu zic:dar in timpul saptamanii tu crezi ca eu nu ma duc la baie?Descurca-te!Evident nu pe tonul asta, dar intelegi unde bat...si se descurca:acasa il pune in tarc sau ii lasa usa deschisa la baie sa stie ca nu e singur.
Asa zic eu ca o fi si cu soacra...adica e o treaba 'asumata'.Eu nu am pretentii de la ea sa faca mancare (ea zice ca o sa ii faca sa manance proaspat si cald zilnic- eu zic ca nu stie la ce se inhama), dar in timp o sa invete si sa se duca la toaleta si altele...

Eu am intors pe toate partile intorsul meu la munca...si deocamdata asta vad ca e solutia.Si pentru relatia mea cu David, si pentru relatia mea cu tati(ca sunt mereu tafnoasa seara cand vine).
La inceput mi se parea ca e ca si cum imi las copilul sa il creasca altcineva si nu ma mai intereseaza de el.Dar cred ca usor usor trebuie sa ne dezlipim putintel si unul de altul.Eu nu sunt genul care sa se duca la shopping sau la masaj sau la altele.Am fost doar o data la coafor de cand am nascut, sa ma tund, am stat juma de ora si am taiat-o repede acasa.
Cred ca cu astea 6 ore departe unul de altul o sa ne fie sper mai usor sa ne dezlipim la un moment dat unul de altul.Acum o sa fie 6 ore, peste un an 8, apoi gradinita si tot asa...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nicole cum mai stai cu nervii? Ai sunat pana la urma la politie?
Vreti sa va mutati la noi?

Ange noi am decis sa facem ziua Andei peste cateva zile - mai exact dupa 20, din motive diverse. Asa ca n-am poze spectaculoase cu coculina.

Ah, ma tot "chinui" s-o adorm acum, a adormit si ea ca o coculina la somnul de frumusete de la 11 si pe 11.30 a sunat telefonul fix si a trezit-o . Asa ca acum nu suntem nici cal nici magar. Imi urez muuulta rabdare - in principiu daca apuc sa mananc am si rabdare asa ca am bagat mare.

Oana eu cu serviciul ti-am spus ce impresie am avut, sper ca la voi intr-adevar sa fie mai bine; daca nu este, totusi, ai mereu posibilitatea sa reintri in CIC. Iti tin pumnii. Cum o sa rezolvi cu papa?

Roxi, incearca sa te relaxezi putin si sa te gandesti serios unde gresesc mama ta si sotul in educatia copilului. E asa rau "sa ii faca toate voile"? Care-ar fi alternativa? Spuneai ca nu ai un plan de educatie bine definit. Daca ai petrece acele 3 ore de stat langa Mik punand serios punctul pe i in asteptarile tale s-ar putea sa descoperi ca doleantele tale nu-s asa departe de realitatea asta dureroasa de care spuneai. Ia si partea buna a lucrurilor, ai un ajutor langa tine; asa cum e el. Voi ati vrut sa va mutati mai aproape de mama, cu toate riscurile de a intampina si greutatati cu ea, posibilitatea de a avea o mana de ajutor a fost mana cereasca atunci, nu?

Si sa stii ca te poti impune si fara sa spui ceva, atitudinea face totul. Nimeni nu poate contrazice o mamica relaxata, dar categorica, sa stii. Pe cand o mama stresata e tot timpul data la o parte de rude cand vine vorba de luatul deciziilor.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am vazut ca vb de somn Andrei are deja o saptamana de cand doarme un singur somn dar acest somn e de minim 2 ore jumate de pe la 13,30 pana la 16,30 doarme si apoi la 22 se culca seara pana la 8.Eu cred ca e ok cat doarme.Adoarme destul de repede dar nu fara laptele de rigoare 100ml-150ml care ii bea la pranz.Noaptea doarme cu noi de ceva timp din cauza ca s-a facut mai frig si el nu vrea acoperit l-am luat cu noi sa il invelesc si pe el mai usor.
Azi avem 21 de zile de la Priorix si Tetraxim fara nici o reactie deosebita.Banuiesc ca am depasit perioada critica.
CD, Tziziri si eu gandesc cam tot la fel culmea e ca eu gandeam asa cand Andrei avea 4-5 luni mi se parea ca ar fi mai ok sa merg la servici dar acuma mi se pare vital sa stau cu el cel putin pana face 2 ani si am mai multe motive el e un mofturos la mancare, e mamodependent inca si nu prea vrea sa doarma daca nu ma stie in preajma deci programul lui ar fi total dat peste cap.Deocamdata eu sper ca va fi mai ok cand va implini 2 ani si cand va trebui chiar s ama intorc la serviciu la mine fiind mai simplu ca nu lipsesc decat 4-5-6 ore pe zi lucrand la scoala deci probabil va sta ori cu o matusa ori cu ai mei varianta neagreata de sotul deoarece ai mei sunt in alt oras la 50 km ar sta doar de luni pana vineri.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Dya pe mine m-a lasat David in pace cu calculatorul meu dupa ce i-am pus in fata un laptop de jucarie. Mai vrea uneori la al meu, dar de regula se multumeste cu al lui. Uneori ma prefac foarte interesata de al lui, am "treaba" multa pe al lui

Angelyna pupici Crinutei
Daca vrei sa se vada aici pe forum, baga link-ul intre [tube][ /tube] Fara spatii .

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Oana eu iti urez multa bafta cu jobul, sunt sigura ca o sa mearga totul bine programul de 6 ore este numai pentru cele care alapteaza sau pentru oricine se intoarce inainte de 2 ani?

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello,

Cu intirziere la multi ani Anda si Efe! Si La multi ani pentru sarbatoritele de azi Crina si Amalia. Sa cresteti mari si sa fiti vesele toata viata!

Cristina, am vazut si eu pozele voastre, cite pregatiri ai putut sa faci! Felicitari. Pina si pa salata de boeuf ai scris la multi ani, asta da pregatire. Vazindu-ti masa mi s-a facut asa o pofta de mincaruri romanesti!

m-am uitat si eu dupa cartea 'Cum sa vorbim copiilor daca vrem sa ne asculte si cum sa-i ascultam pentru ca ei sa ne vorbeasca', o sa o cumpar in engleza de pe amazon ca in franceza e la 17 euro (cam nesimtire, dupa parerea mea). Vad ca in romaneste e super ieftina, la preturile astea tot sa cumperi carti.

Am vazut ca vorbeati de adormit copiii, noi nu stam cu Elsa sa adoarma, o punem in patut cu prietena ei suzi si cu catelusul Patrocle si asa adoarme. Asa am invatat-o de mica si pot sa va spun ca ai mei au ramas de-a dreptul impresionati, nu le-a venit sa creada ca Elsa adoarme asa singurica. Daca raminem cu ea nu ar adormi, s-ar juca la greu. Are momente cind plinge putin, insa mai mult scinceste de oboseala si nu e plins din ala ca o lasam singura, dar adoarme f repede dupa.

Vorbeati si de lapte, eu inca mai am niste rezerve de lapte praf de virsta a doua, cred ca peste 2 saptamini il termin si o sa trec pe lapte de crestere, junior. I-am luat deja niste sticle de lapte de crestere, laptele praf (care este acelasi insa e sub forma de pudra) este la pret dublu si chiar nu inteleg de ce. Este o formula noua iesita de curind si poate tb platita reclama. Eu o sa-i iau din ala praf numai cind simtem plecati ca e mai usor de transportat, plus ca o sticla de lapte deja preparat tb conservata la rece dupa ce a fost deschisa. Lapte de vaca nu o sa-i dau pina pe la 3 ani, In schimb folosesc lapte de vaca la mincare.

o zi buna va doresc!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput