Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (197)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Cristina, eu n-am dat, nu dau si nici nu voi da vreodata completare dupa tzitzi deci la capitolul asta n-o sa te ajut. Stiu insa despre ce vorbesti cu somnul, fi-mea are din ce in ce mai multe zile cand doarme un singur somn si rar depaseste doua ore. Din pacate e la 11-13 si pana seara sunt muulte ore. Uneori are tentative nereusite de a adormi seara tarziu, gen 6-7, uneori baga juma de ora-o ora, alteori nu. Seara adoarme greu, ca si al tau se ridica, se foieste, vrea sa mearga dar nu pun asta pe seama lipsei de lapte macar pentru faptul ca in 98% din cazuri ori de cate ori s-ar pune la san tot ii mai curge un strop, chiar daca suge a patra oara in 30 de minute. Mamele care alapteaza stiu la ce ma refer - ai nevoie cam de doua ore sa ai din nou enzatia de lapte in san. Oricum Anda suge se satura apoi adoarme singura dar cu mine langa ea obligatpriu. Chiar de-as ruga-o sa mai suga de multe ori nu mai vrea, sau pune gura sa stie ca e acolo si ca nn-o mint ca sunt eu apoi se intoarce cu c.. ala mic la mine.

Repet, eu cred ca de oboseala iti face asa, e normal sa fie agitat pentru ca nu doarme ziua. Insa in afara de rabdare nu stiu cums a te sfatuiesc pentru ca stiu pe propria piele ca uneori pur si simplu nu adoarme desi ii creez toate conditiile. In cazul nostru cred ca e ceva genetic: eu n-am dormit ziua si nici acum nu dorm, anm scos somnul de peste zi de foarte mica, iar Raluca, sora care seamana fizc cel mai bine cu mine - si pare-se ca si psihic - deja nu mai doarme ziua de la 3 ani deloc. Insa nu renunt la a crea o rutina favorabila somnului, de ex. eu dimineata nu ies deloc cu ea si rareori ii dau sa manance intre primele somnuri in afara de san (de obicei refuza si de-aia). Si iesim pe-afara mai dupa masa. In felul asta stiu ca va dormi.

Pentru noi somnul afara nu mai e o optiune de obicei, dar in ultima vreme mi s-a intaplat de doa ori sa adoarma afara pe la 6-7.

Hai ca m-am intins gramada.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Anamona, nu stiu in ce ma masura vei reusi sa o ingrasi pe Thea, hai sa-ti spun cum am patit eu cu Anda dupa augustul ala bolnavicios... Abia de o saptamana maxim doua s-a apucats a manance. Iar gusturile noi tpot cam asa a reinceput sa le accepte. I-a speriat pana si pe ai mei cu reticenta la mancaruri :)

Nu insista super mult si mai ales nu-ti face sange rau pe chetsia asta, isi va reveni si o sa vezi ca ai printesa sanatoasa si in limitele normale de greutate.

Fug ca-mi impinge Anda tastatura cat mai inauntru si tipa la mine si aoleo! isi da palme!

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cristina va frumosilor,ce de musafiri si de bunatati ...tortul cu Scooby,ff frumos..m-am uitat daca ai doau torturi apoi am vazut ca e salata..si de jucarii a primit,cred ca a fost ff incantat.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

babytzule, eu am rezolvat misterul telecomenzii... le-am dat pe mana 2 buc, de la niste TV-uri vechi, demult aruncate.... atata s-au jucat cu ele, incat si-au pierdut interesul.
cu telefonul mobil e aceeasi problema si la noi, al meu aproape ca nu mai functioneaza la cate trante si-a luat... plus ca nu se usuca balele (nu e niciodata timp suficient) si nu se mai aude bine... asta e, noi sa fim sanatosi.

ratonel, ia un camp de de la mine sa treaca criza. sper din tot sufletul sa reusiti sa va mutati cumva, e trist si greu pentru o mama sa vada/sa i se spuna ca copilul ei deranjeaza...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Carlita v-ati certat cu unchiu? :( Mai bine va mutati daca deranjati atata... Offff,,,,

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

hello, iar am avut o noapte agitata Mikul si-a pierdut suzi in nenumarate randuri si se pare ca e indragostit lulea de ea, partea buna e ca a dormit in pat cu noi, deci nu ne-am dat jos din pat, partea rea e ca patul fiind mare, suzi era greuuuu de regasit chiar si pentru noi
spre dimineata, nu stiu cat era ceasul 5-6 s-a pronit alarma la o masina si nu s-a mai oprit timp de vreo ora jumate doamneeee si avea vreo 4-5 feluri de sunete si le canta pe toate dupa care se oprea cateva secinde si aveai impresia ca gata, de unde...o lua de la capat, groazniccc

cu crizele ce sa zic, avem si noi, pana acum le-am cam rezolvat danadu-i ce vrea, mai cu seama ca mama asta face, e imposibil sa o corectez, deci...macar sa fim consecventi in greseala
si Mikul se inmoaie asa, de exemplu, daca se duce spre ceva si incerc sa-l opresc se inmoaie ca o piftie si se intinde pe jos, asa cat ii permit, daca incerc sa-l fortez se contorsioneaza, a avut si cateva 'scenete' in care s-a aruncat pe parchet, pe spate, inclusiv cu capul dar vad ca nu mai face asa

eu sunt un pic frustrata de faptul ca nu pot sa-l 'educ' asa cum as vrea eu (ma rog nu am o idee precisa sau un plan) dar sunt anumite moduri in care as vrea sa actionez si sa obtin anumite raspunsuri de la el dar tinand cont ca sotzul si mai ales mama 'ma saboteaza' mi sa pare in zadar sa construiesc ceva si am un sentiment cam aiurea de las-o mah ca merge asa....si intr0un fel astept sa plec la munca si il las pe mana cuiva, sa se descurce cu el cum poate, adica probabil va fi un rasfatat si genul de copil pe care nu mi-ar fi placut sa-l am, dar asta e...daca asa a fost sa fie, il iubesc oricum ca e al meu si ca oricum n-am putut sa-l educ altfel si poate ca nici vina mea nu e asa mare....
suna urat de tot ce am zis offf, o gramada de sentimente amestecate

hai ca am batut campii destul

Nikole nu cred ca trebuie sa dai cine stie ce declaratii daca chemi politia, spui la tel cine esti si eventual o sa sune si la tine la usa cand se deplaseaza la fata locului, dar nu trebuie sa mergi tu in niciun caz, dar reclamatia poate sa fie si anonima (ma rog politia teoretic stie de unde s-a sunat) si oricum poti sa spui la telefon ca ai bebe si nu vrei sa fii deranjata si ca dai la telefon toate datele necesare

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Cristina, eu n-am dat, nu dau si nici nu voi da vreodata completare dupa tzitzi deci la capitolul asta n-o sa te ajut. Stiu insa despre ce vorbesti cu somnul, fi-mea are din ce in ce mai multe zile cand doarme un singur somn si rar depaseste doua ore. Din pacate e la 11-13 si pana seara sunt muulte ore. Uneori are tentative nereusite de a adormi seara tarziu, gen 6-7, uneori baga juma de ora-o ora, alteori nu. Seara adoarme greu, ca si al tau se ridica, se foieste, vrea sa mearga dar nu pun asta pe seama lipsei de lapte macar pentru faptul ca in 98% din cazuri ori de cate ori s-ar pune la san tot ii mai curge un strop, chiar daca suge a patra oara in 30 de minute. Mamele care alapteaza stiu la ce ma refer - ai nevoie cam de doua ore sa ai din nou enzatia de lapte in san. Oricum Anda suge se satura apoi adoarme singura dar cu mine langa ea obligatpriu. Chiar de-as ruga-o sa mai suga de multe ori nu mai vrea, sau pune gura sa stie ca e acolo si ca nn-o mint ca sunt eu apoi se intoarce cu c.. ala mic la mine.

Repet, eu cred ca de oboseala iti face asa, e normal sa fie agitat pentru ca nu doarme ziua. Insa in afara de rabdare nu stiu cums a te sfatuiesc pentru ca stiu pe propria piele ca uneori pur si simplu nu adoarme desi ii creez toate conditiile. In cazul nostru cred ca e ceva genetic: eu n-am dormit ziua si nici acum nu dorm, anm scos somnul de peste zi de foarte mica, iar Raluca, sora care seamana fizc cel mai bine cu mine - si pare-se ca si psihic - deja nu mai doarme ziua de la 3 ani deloc. Insa nu renunt la a crea o rutina favorabila somnului, de ex. eu dimineata nu ies deloc cu ea si rareori ii dau sa manance intre primele somnuri in afara de san (de obicei refuza si de-aia). Si iesim pe-afara mai dupa masa. In felul asta stiu ca va dormi.

Pentru noi somnul afara nu mai e o optiune de obicei, dar in ultima vreme mi s-a intaplat de doa ori sa adoarma afara pe la 6-7.

Hai ca m-am intins gramada.

b de la bebe, blog...

Uofff..parca il descrii pe Radu. Eu m-am gandit la toate variantele..si de asta am zis de lapte praf...lapte mai este dupa ce suge el...tind sa cred ca ai dreptate..de la oboseala se trage..plus ca si eu am fost la fel..nu dormeam dupa-amiaza pana nu mi-o luam la fund..se pare ca seamana cu mine.problema inseamna ca ramane la mine..unde gasesc rabdare..si odihna??

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

300 am cu drag, la voi cum a fost petrecerea sau nu ati facut-o inca? Baga poze cu Anda

Andy.p acus si cu pozele

Dya multumim , nu ai voie la butoi

Carla ma bucur ca nu mai pleaca Sasha , stiu cum este…acu cateva luni am trecut prin aceleasi chestii cu soacra si cumnata, capul sus, va veti reveni voi

Babytza super tare soricelul

Cristina si Crin adaca nu dorame in timpul zilei seara adoarme ffff greu. Noi am facut la tati la restaurant insa tot obositor a fost , un cumnat de al meu a venit cu o chestie care suna tare si fff deranjant ..cu toate ca i-am spus de cateva ori sa nu mai faca tot a continuat…una peste alta a fost frumos…
Cat de fericit este Radu la calut , frumoase poze, aratati asa de bine , iar tortul…

CD si i-a o

Crina are si ea crizele ei...da din picioare, maini...imi da palme si ma trage de par..daca ma enervez prea rau o pun in patut si o las pana se linisteste (mai mult de cateva minute nu o las sa planga) si daca gaseste un obiect interzis il schimb cu altul

Am facut 1AN

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lumi nu se lasa pacalit cu o alta telecomanda O arunca si tot pe aia buna o vrea

Roxi te pup

Cristina foarte frumos piticul la ziua lui Tortul pare tare bun Scooby doo Calut din lemn avem si noi doar ca e plusul alb cu negru la al nostru

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

baby_boy frumossss Raducu ma bucur ca v-ati sarbatorit frumos
cu dormitul nu stiu daca ai apucat sa citesti, ti-am scris la un alt capitol, MIkul are un singur somn pe zi, de ceva timp deja, e in jur de ora 12 (cu mici decalaje) si se intampla asa: daca il las singur doarme 30-45 min si ala e somnul lui pe toata ziua, e de rau iti dai seama, daca ma bag in pat langa el prinde 3 ore de somn si e ok pana seara cand se culca la 9.30 cel tarziu si noi suntem exclusiv pe formula...deci n-are legatura cu mancarea
incearca sa stai cu el in pat o data ssa vezi poate doarme mai mult, e cam aiurea, eu nu mai apuc sa fac nimic ziua, dar prefer sa se odihneasca el cateva ore, e cel mai important, Mikul asa s-a obisnuit sa simta pe cineva acolo in pat langa el cand se foieste, sa puna mana/piciorul pe cineva, nu neaparat pe mine poate sa fie mama, sotzul eu incerc sa pun un tigru mare langa el in pat si tine putin faza, dar pana la urma se prinde ca nu respira creatura

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput