Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (197)
Raspunsuri - Pagina 8
dyanira spune:
Offf cat am mai oscilat si eu in sept cand a inceput anul scolar daca ma intorc sau nu.O data ziceam ca ma intorc odata ca nu dar acum am luat o hotarare ferma nu ma intorc clar 2 ani si unul din motive a fost stiu ca suna pueril ca nu voi mai avea ocazia sa stau acasa atata timp niciodata pt ca la mine bb2 e cam exclus din motive de sanatate.Deci am zis hai sa profit si a mai fost inca un argument inafara de cele referitoare la bunastarea lui Andrei si anume acela ca odata intoarsa la serviciu imi va fi si mai greu ca tot eu va trebui sa fac tot ce fac si acuma si in plus si serviciu si voi avea si mai putin timp si mai putina rabdare pt Andrei.
Babytza i-am luat si noi de jucarie dar tot asta mare e mai interesant.![]()
Fetelor mai vroiam ceva recomandari de carti ca vreau sa o comand pe cea a Adelei Faber si sa nu dau comanda doar pt o carte deci ce recomandari de carti bune aveti.(pt noi mamicile si nu numai deci daca ati citit ceva bun in ultimul timp ziceti)
Puiu doarme de juma de ora ma bag si langa el la un
ca parca ma incearca o raceala.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ratonelu spune:
babymom, asa face si sasha....nu-i dai sau nu-l lasi s afaca ceva, orice...pac...se arunc ape burta ori pe spate si se tavaleste si aoleooo ce suparat e...aaa..si urla in acelasi timp.dar degeaba plec! vine dupa mine...si-o tine intr-un urlet...si plec si de acolo..si ma urmareste prin toata casa....urland...pana cand...toanta de mine o observa
ce suferind e!
si mai cedez pt cA nu stam singuri si unchiu imi reproseaza ca..."ce-am cu copilu"...si ca "nu suntem in stare sa-l crestem"...si ca-i deranjez vecinii care-l respecta de 25 ani si ....kkturi d-astea(ma iertati)
asa ca , o veselie!
aaa..si mai ales...face crize cand vrei sa-l imbraci/dezbraci/schimbi!aoleoooo
piolica, asta as fi vrut si eu...doar ca
n-am spatiu si loc...sa ma desfasor ..sa-l las si singur etc.
ratonelu spune:
nocom, taree nasol ce pov acolo!ma bucur c-a trecut
nausicaa.....si eu de frica si de disperare ...am incercat sa evit ce-l supara pe Hamas. doar ca pe el il supara, asa cum am mai spus, chestii supe r simple si care trebuie neaparat facute...ce sa fac?sa-l las cu aceleasi haine si acelasi pampers....zile intregi ca sa nu-l mai deranjez?
lumi..si soata era disperata ca ploua si stau inchisi in casa , atatea ore.
nikolici,eu am sunat la 112 intr-o noapte din cauza unei alarme la masina....io n-am dat nicio chestie in scris...totusi, cred ca trebuie .....ca sa ti-o ia in considerare mai mult decat in mom respectiv.
am dau si eu cu parerea

babytza spune:
Dya eu am comandat azi cartile astea : Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor - Editia a III-a" de Gary Chapman
"Cum sa vorbim copiilor daca vrem sa ne asculte si cum sa-i ascultam pentru ca ei sa ne vorbeasca
Jocuri pentru copii de la o zi la sase ani - 150 de jocuri antrenante " de Anne Bacus
DACA ITI PASA DE COPILUL TAU" de Orban Adrian
Babytza si puii
Valentina
David
piolica spune:
Rox, eu as zice ca tu ai nevoie de putin timp pentru tine. Nu poti sa iesi cu o prietena la un film si sa-l lasi pe Miku' cu mama ta? Sau pur si simplu sa vezi altceva. Sa te detasezi putin. O sa-ti faca bine si o sa abordezi mult mai usor relatia ta cu puiul. Totul e sa nu te simti vinovata ca-ti acorzi o ora - doua numai pt tine, ca nu rezolvi mare lucru daca incepi sa te invinovatesti. Uite, fetele vorbesc de tot felul de carti, poate safturile din cartile astea te vor ajuta. Tu ar trebui sa-ti acorzi mai multa incredere, de fapt tu esti mama si tu stii ce e cel mai bine pentru baietelul tau. Curaj! Te-am pupat!
Mamica fericita de bebelina Elsa
tzitziri spune:
Ramo, pai sa stii ca si asta cu ne-mancatul lui a fost culmea un motiv sa ma intorc la munca.Pentru ca atunci cand nu e cu mine mananca.Pentru ca atunci cand e cu mine mananca lucruri noi (nu e recalcitrant la nou din fericire) dar trage de tzitzi..daca nu o sa aiba de ce sa traga banuiesc/sper sa manance mai mult.Cand suntem la drum de ex mananca fara sa ceara tzitzi, dar daca 'vede tzitzi' intre patru pereti pai atunci ar sta lipit.
Nu pot sa zic ca are vreo masa inlocuita (referindu-ma strict la cantitati) dar pot sa spun ca mananca destule si daca ar manca asa putin din fiecare ar scoate-o la capat pana ma intorc de la munca.
Dya,apropo de adormit.Am fost acum vreo luna la serviciu ca sa vorbesc de intoarcere.Si culmea e ca atunci cand m-am intors acasa el dormea in bouncer.Mi-a povestit soacra ce si cum:a inceput sa ma caute prin casa.Mai ales in dormitor (ca eu acolo stau cand vine ea pe la noi sa ii las semi-singuri sa se obisnuiasca unul cu altul)...si nu m-a gasit..a marait putin si la cat ii era de somn s-a culcat. In bouncer.
Eu acum si legat de papa si legat de somn...eu nu stiu sincer cum e David la aceste capitole.Adica mi se pare ca din acest punct de vedere fara tzitzi el ar putea manca mai bine, ar putea dormi si singurel..dar daca are tzitzi prin preajma prefera evident varianta mai placuta pentru el.Sau poate cea mai aducatoare de alinare....nu stiu.Dar asta nu inseamna ca daca mananca altceva sau doarme si altfel va fi traumatizat.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
piolica spune:
Oana, mult succes pt intoarcerea la munca!
Si eu sper sa ma 'intorc' cit mai curind, deocamdata sint la faza de facut CV, ca de 9 ani nu mi-am mai facut niciun CV
. Iar cv-urile franceze sint atit de diferite fata de ce eram eu obisnuita, cele anglo-saxone. Oricum, mi-l fac in engleza dupa care o sa-mi bat soata la cap sa ma ajute sa-l fac in franceza, ca doar tradus nu va arata deloc cum trebuie.
Mamica fericita de bebelina Elsa
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Dya eu am comandat azi cartile astea : Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor - Editia a III-a" de Gary Chapman "Cum sa vorbim copiilor daca vrem sa ne asculte si cum sa-i ascultam pentru ca ei sa ne vorbeasca Jocuri pentru copii de la o zi la sase ani - 150 de jocuri antrenante " de Anne Bacus DACA ITI PASA DE COPILUL TAU" de Orban Adrian Babytza si puii Valentina David |
Babytza de pe ce site?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
andy.p spune:
Dya le gasesti pe librarie.net.Eu de acolo comand majoritatea cartilor.
Piolica succes in gasirea unui loc de munca.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)