Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (197)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Monya ceva sanse ar fi daca e si ecograful si dr bun se poate sa vada bine inca de acum dar cel mai sigur se va vedea peste 4-5 sapt.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Monyca

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Am vazut pozele superbe cu Crinuta cea frumoasa, cu Raducu si micuta Elsa. Sa va traiasca puii cei frumosi...
Noi am fost plecate la parintii mei si am avut multe peripetii... Bianca a facut febra incepand de joi, am crezut ca este reactie de la vaccin... mai ales ca eram patite cu Infanrix penta la 4 luni... si da-i cu nurofen, novocalmin... saracuta nu mai manca nimic, nici macar nu voia sa guste... doar tzitzi... m-am gandit ca probabil o doare gatul, ca nici nu se uita la mancare, la nimic... asa ca duminica dimineata m-am dus cu ea la spital, la camera de garda... a consultat-o dr... amigdalita... asa ca este pe tratament cu antibiotic... si-a mai revenit un pic, dar tot maraita e... iar cand ii dau antibioticul e circul de pe lume...
Asa ne-am petrecut noi vacanta la bunici...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Monyca, mult succes la ecograf!!!
Am vazut ca vorbeati de scaunul de masina, noi avem Romer SafeFix Plus, adica asta w w w .bebeplanet.ro/ categorie/ Trusoul-bebelusului/ Scaune-auto-copii/ produs/ Britax-Romer---Scaun-auto-Safefix-Plus/ 2,17,277,detalii.bebe ... l-am luat asta primavara de la Baby Expo, intr-adevar Bianca sta foarte confortabil in el, doarme la fiecare drum mai lung... dar pretul e foarte "nesimtit", desi noi l-am luat la reducere, adica la 1.500 lei...
babytza, te rog, mai poti posta inca o data adresa ta de e-mail pentru a-ti trimite poza de la 1 an?

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ne-ai iesit si dintele nr 6 de tot, si chiar si nr 7! la Robi, ca de el vorbeam si deunazi... asadar, am doi huni cu 7 dinti fiecare!

mimihoo, superb filmuletul!!! iar melodia e aleasa pe masura!

laureta, ce dulce e Biancu! mi-era dor de ea!

lidia, felicitari pentru primii pasi!!!

monyca.c, vad te-au lamurit fetele! in cazul meu: eu nu am copiii inscrisi la medic de familie, asadar imi platesc toate vaccinurile. cam de fiecare data am dat in jur de 300ron/buc. la Help Net sau Sensi Blu gasesti sigur. In plus fata de Prevenar, la optionale, mai este si Rotarixul, daca alegeti sa-l faceti (impotriva rotavirusului). sanatate!

ange, incearca cu Tantum verde spray, 1-2 pufuri pe zi. Face minuni. Sau poate recomanda fetele ceva homeopat. Sanatate multa! Crinul.

nausica, felicitari Aniei pentru progrese!!

elly, bine ai revenit, sanatate multa puiutei!! o data ajunse acasa, poate va fi mai bine. asa am patit si noi in concediu, am avut rosu in gat si febra, nu papam mare lucru, dar acasa am recuperat cu de toate, am scapat repede de boala...

LA MULTI ANI MARIO SI RADU!! Sa fiti sanatosi, cuminti si frumosi!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Hello,

Pt. ca am lipsit cateva zile, trebuie sa uram boboceii care s-au sarbatorit zilele trecute si pe care care se sarbatoresc astazi. Asadar, Anda, Efe, Crina, Amalia, Mario, Radu , sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi!
Angelynna, si noi vrem sa mergem la un medic homeopat si ne-a fost recomandata dr. Cristina Bogdan de la clinica Chrismedlife (are si site). Cred ca o sa ne programam si noi la dansa, referintele sunt bune.
Giulianna, si noi ne-am confruntat pe la 5 luni cu spasmul hohotului de plans. La fel ca si tine, m-am speriat groaznic, mai ales ca s-a intamplat de 2 ori cand eram singura cu Eva. Intr-adevar, timpul mi s-a confirmat ca se naste din frustrarile acumulate de cei mici. Mi-a fost greu sa accept ideea ca la 5 luni au frustrari, dar iata ca asa a fost. Noi, din fericire, n-am mai experimentat asta, poate si din cauza faptului ca Eva a devenit ceva mai independenta, merge singurica, cotrobaie peste tot, a invatat sa ceara ce vrea, pe cand atunci se exprima numai prin plans. In acelasi timp, exact cum a spus si Miruna, incerc sa nu-i ingradesc dorinta ei de explorare decat daca devinde periculos.
Monyca, eu cred ca veti afla ce ascunzi in burtica de data asta, cu conditia sa fie un ecograf bun. Bafta multa si te asteptam cu vesti bune!

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Mey va ganditi la prostiiii haaa?. Didi e papagalu nostru, noul membru de familie. Biancu e tot timpul agatata langa colivie ca o pisica poate poate o prinde pe pasa . L am scos de cateva ori si e in extaz cu totul ca a fost ciupita ( si ciupeste nu gluma) de cateva ori Biancu e curajoasa si baga mana cu tupeu fix la ciocu lui

Noi mai nou facem kk la WC cu reductor , asta cand mami nu e lenesa. Mai mult e joaca nu un obicei, da e bine ca ea vrea sa stea si stie ce tb sa faca ceva cand o asez ca se strange

La multi ani Mario Gabriel si Radu

Mony asteptam vestile bune de la echo si poate ne spui si ce e samburica . Bafta

Lumi felicitari pt dintzoci

Ramo fugi la doctor nu mai astepta

elly_16 multa sanatate Biancai

ange si io zic tot tantum verde, multa sanatate

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Elly, multa sanatate Biancai!

Si Eva are cativa mucisori, sa fie de la maselutele care stau sa apara? Deja uneia ii simt coltisorul la pipait, speram sa nu ne mai chinuie mult. Stiu ca Nurofenul se da max. 4 zile consecutiv, insa credeti ca daca ii dau mai putin decat doza prescrisa si numai o data/zi pot sa-l administrez mai mult? Numai asa se calmeaza seara, inainte de culcare, sau daca reusesc s-o culc, dupa vreo 2 h se trezeste plangand de durere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Andreutac prestat pate de ficat iesit yammi
In legatura cu nurofenul si cu dintii pot sa iti dau si eu un sfat ca sunt veterana la cap dinti ii avem deja pe toti 16 deci eu ii dadeam nurofen seara cate 3,5 ml cam 4-5 zile in perioada can dspargea dintele.Insa la masele si canini care usnt mai durerosi nu i-am mai dat ca am rezolvat problema ff bine cu chamomilla ch5 si apoi ch30 cand era durerea mai mare.A fost super ok si nu i-am mai dat nurofen deloc.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Am vazut poze cu Raducu si Crinuta, foarte frumoase.
De asemenea ca vazut-o si pe Biancu, cu Didi al ei (oare eu sunt singura care nu s-a gandit la nebunii??).
Au copchii astia un curaj nenica...papagalul alor mei e terorizat cand o vede pe Eva, care ii zgaltaie cu toata forta colivia si din cand in cand mai da si cate o palma peste colivie, asa de control si saracul zburataceste speriat pe-acolo. In rest, acelasi curaj fata de pisici, catei, dupa care alearga sa-i mangaie, iar ei fug in sens invers

Mergi la inceput