Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (197)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Ahaaaaa,

Ok, nu ma plang, ca e frumosa foc!!!! Pupici pt mami zapacita!! Dar noi n-am avut atat par nici inainte de tuns.... :(

laureta apropos, am vazut si eu filmuetul cu Biancu, si da, si eu ma gandeam la alta pasarica, si ranjeam asa a prost cand ma gandeam ca a voastra (a Biancai) are si nume......

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dya exact asa e si la noi,urat,urat...ca despre citit,si mie mi-e ff dor,mi-am tot luat carti din colectia Adevarul,in speranta ca voi avea timp sa citesc

Ange sper sa fie k Crinul,nu e nicio tragedie daca amanati vaccinul

Mony cam asa sta treaba cum a spus Oana

Nocom ce noapte ati avut..imi pare rau de cazaturi,multiici

Anca vreme de stat in casa si la voi??Groaznic

Giuli cat ai dormit??

Nausica ce frumos povestesti

Ramo,Bitza

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

va pup si eu
moama...nu am citit de cat ce-a scris angelyna...meeeyyy...nenica...tu chiar vrei sa mor de oftica...m-ai zapacit cu atatea prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

nococm, moama ce noapte...pana si sasha a fost mai cuminte decat ce spui tu acolo...(a ajuns sasha sa fie mai cuminte decat alti cochii...fantastic...)
ram, ce inseamna mai multe zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Cuscra nora-mea cam petrece noaptea, nu stiu ce-o sa facem cand s-or lua astia mici, cre'ca o sa avem mare scandal . Sau...poate o fi timpul s-o luam sa fie langa Ied? Sa doarma amandoi in pat?!? Cred ca asa n-ar mai fi probleme, parerea mea

Laura azi-noapte am dormit! De la 12 la 9 dimineata! Asa da!

Apropo de Biancu si Didi, pana sa vad filmuletul si eu ma gandeam la alta pasarica . Zic ia uite ma, deja au botezat-o!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monyca.C

care e diferenta intre infanrix penta si infanrix hexa ????

12+
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

heza se face la 2 si 6 luni, e infanrix penta plus imunizare pentru hepatita B - sper ca nu gresesc. La Pentaxim se cumpara separat si vaccinul contra hepatitei B - e cam 20 de lei. Noi facem Pentaxim si ni-l comanda asistenta, eu doar platesc.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

ram, ce inseamna mai multe zile?

carla,mami de putoiu sasha

Nici nu-mi mai aduc aminte, zau, am crezut ca erau rusii dar se tot ntorceau si ma doare intruna in dreapta - surd dar e acolo... Cred ca panma in 12-14 zile - eu stau si prost rau cu simtul timpului si n-am notat. Mi s-a mi intamplat sa am spos cand uitam 2 pastile la rand (iau cerazette, nu vreau sa ma joc cu teoria probabilitatilor acum). Doctor scrie pe mine, si-asa n-am mers la controlul de sase luni nici acum.

edit: acum doua zile s-a oprit de tot - si parca nu unt 2 saptamani mai ca m-a durut burta cumva sapt trecuta si parca atunci a inceput... deci sa fie cam o saptamana. Or fi rusi da la dr tot ma duc.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Ramo multumesc frumos ptr raspunsuri !
acum ne-am lamurit si noi...

acum fug !

mergem la eco, poate poate vedem ceva..
ce ziceti sunt sanse ????

pupi !

12+
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

neata,

La multi ani Radu si Mario!

Nocom, si noi la fel azi noapte. Elsa a facut caca pe la 3, cred ca i-a spus si Dariei sa faca la fel; nici ea nu mai facuse caca noaptea de cind era un ghemotoc.
Se pare ca sint niste dinti pe vine, de unde si nesomnul ei, de la 3 pina pe la 5 de dimineata. Plus de asta are muci la greu. Asa a avut si la dintocul nr 4, avea muci pe toata fata, iar dintocul a iesit cind a luat o gura de asfalt, imediat a doua zi dupa botez. Era plina de singe la gura, buza umflata si o fata de ziceai ca o batuse cineva.

pup!
o zi buna va doresc.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Cu intarziere, urez LA MULTI ANI pentru toti cei care s-au sarbatorit saptamana trecuta
Bianca Florentina
Radu Gabriel
David
Iris Medeea
Mihnea Andrei
Anda Teodora
Efe
Amalia Andreea
Crina Alexandra
Mario Gabriel
Radu
Sa cresteti sanatosi, norocosi, iar viata sa va fie presarata numai cu dragoste si cu clipe de bucurie!!!

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput