Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (197)
Raspunsuri - Pagina 14
Nocom spune:
Neata!!!!!
Am avut o noapte 

cosmar!!! S-a trezit de vreo 15 de ori, isi tot pierdea suzeta
,ori avea chef de maraieli, ori doar scotea cate un tzipat... a chiar la 5 jumate a facut caca!!!! (nu a mai facut caca noaptea de la 5 luni cred...) 
Anca 81 Tu razi de mine, ha? Care par la Daria???? Ca am tuns-o cheliutza de 2 saptamani!!! Ia zi tu repede cu cine ne confundasi???
PUP 
giuli nu recunosc nimic!!! Nici o poza noua!!! ![]()
daca pana acum ma laudam ca Daria nu cazut niciodata, acum vad ca vrea sa recupereze.... Acum 3 zile a luat o gura de asfalt si si-a spart gingia, exact unde trebuia sa-i iasa un dinte. Ieri a cazut iar, tot direct in gura, de data asta si-a spart buza, in acelasi loc, dar buza.....

cand am vazut-o iar cu gura plina de sange.... 

Si cade numai depe loc. cand vrea sa plece, picioarele nu reactioneaza asa de repede ca si capul si atunci cade cu capul inainte!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
300 spune:
La multi ani Mario si Radu! Sa cresteti mari si voinici, sa va bucurati mamicile si sa le lasati o clipa libera sa dea si pe la noi.
Babytza nici sa fi vrut nu aveam cum ajunge tocmai in IOR azi ca sunt meteorica de la un metoclopramid luat aseara.
Fetelor voua vi se intampla sa sangerati asa fara motiv ziel in sir? Adica putin, dar multe zile...
Monyca, in Romania schema gratuita include Tetraximul, vaccin facut de Aventis Pasteur si exista si doua scheme private: Pentaxim (de acelasi producator) si infanrix (facut de Glaxxo) Includ aceleasi imunizari si pot fi interschimbabile in caz de nevoie (de ex. a lipsit in augut vaccinul Infanrix penta care se face la un an. Unii medici l-a facut pe cel de stat plus inca unul, altii au recurs la varianta pentaxim.
In plus fata de cel de stat, daca s-a optat pentru asta, se poate face un vaccin contra haemophilis influenzae (spr ca am scris corect) si ai deja imunizare la fel ca la gamele private.
Pana anul trecut, vaccinul de stat era o generatie mai veche care dadea mai multe efecte secundare.
Pentaximul de un an costa cam 165 de lei comandat directd e medic, poate fi ceva mai scump in farmacii, iar infanrixul costa intre 220 si 280 de lei de obicei. Ar fi bine sa discutati cu clinica de ce v iau asa de multi bani: sunteti in unrma cu vaccinurile si trebuie sa le faceti pe tote? Nu mi se pare plauzibil, pentru ca de fapt vaccinurile sunt aceleasi dar se fac rapeluri la 4,6 luni si la un an.
Priorixul este un vaccin obligatriu si gratuit care imunizeaza contra rubeolei, oreionului, etc.
Atentie: vaccinurile gratuite se procura numai de catre medicul de familie; daca nu are unul, Eva va trebui inscrisa la cineva. Fara medic de familie nu beneficiaza nici de trimiteri sau de analize gratuite... in caz ca va fi nevoie.
Sper ca te-am lamurit, fug ca striga Anda.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
dyanira spune:
Neata!!!
La noi e tare urat, ploua si bate un vant brrrrrrrrrrr e tare frig se pare ca a venit toamna sau chiar iarna deci vin vremuri grele de stat in casa.
Noi am avut o noapte cu treziri din 2 in 2 ore cred ca si de la vremea asta naspa ca a plouat toata noapte si a batut vantul.
Nocom imi pare rau pt cazaturi!!!
sa treaca
Angelynna noi cand am avut laringita am avut tratament cu eurespal si zyrtec, ah si nurofen 3 zile celelalte 7 zile si apoi a fost ok.
Laura merci pt site azi imi comand si eu ceva carti ma tenteaza tare si trilogia Milenium nu stiu daca merita banii ma mai gandesc.
Cristina eu citesc cand doarme Andrei sau seara dupa ce adoarme
Mi-e tare dor sa citesc eu citeam tare mult inainte si din cauza meseriei.
Monya cred ca Oana ti-a raspuns tare bine in legatura cu vaccinurile.
Muuh merci pt informatii am cam incercat si asta nu merge dar intr-adevar eu cand am de lucru dureaza minim 1 ora si lucrez cu urletele de rigoare offf uneori nu sunt sigura daca nu am gresit ceva asta.
Insa mai am si eu o intrebare cam de la ce varsta devin mai independenti si inteleg si ei ceva din ce le spui si stiu sa aiba rabdare sa se joace singuri etc
LA MULTI ANI!!!! MARIO SI RADU !!!!SA CRESTETI MARI, SANATOSI SA FITI IUBITI SI TOT BINELE DIN LUME SA VA INSOTEASCA MEREU!!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
oana gand la gand
scuze pt greselile din mes anterior, ma grabeam ca venise A pe marginea patului sa ma cheme la datorie aaa... culcare. De pe mobil nu pot edita mes asa lungi.
Ramona,
b de la bebe, blog...
300 spune:
Nocom grea incercare cu puiutii cazatori... Sper sa invete sa cada cu mainle in fata sau pe o parte cat mai repede 
Dya, pe tine, ca mama nu cred ca te va intelege decat foarte tarziu. Poate-ti aduci aminte cum iti percepeai tu mama: mereu la dispozitia ta cu orice de la papa la joaca, lectii, somn... Cand ai inteles prima data ca mama poate avea o treaba care sa te excluda? Eu una destul de tarziu
. Iar oboseala mamei am perceput-o abstract si mai tarziu, iar concret... la 29 de ani cand am nascut. So... cred ca solutia sta de fapt in cat de manipulativa poti fi. Oricum, mai devreme de trei ani nu te prea intelegi cu ei decat pe petrioade scurte
.
Acum scuze ca-mi dau asa cu parerea in orice, eu am un copil de fapt, nu doi, dar am mai crescut vreo 3 (partial) si o vad pe sora mea cea mica evoluand acum asa ca mai zic si eu ce mi se pare ca merita impartasit.
Ramona,
b de la bebe, blog...
dyanira spune:
Ramo sa stii ca ai dreptate ca nici eu nu m-am gandit niciodata ca mama e obosita sau ca nu mai poate sa fie la dispozitia noastra decat cand am nascut iar acum tot imi pun intrebarea cand reusea saraca sa faca atatea lucruri??
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
anca81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Anca 81 Tu razi de mine, ha? Care par la Daria???? Ca am tuns-o cheliutza de 2 saptamani!!! Ia zi tu repede cu cine ne confundasi??? ![]() mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA poze APUSENI |

Cu Biancu de Laureta

Anca &
Carla (13.08.2008)
bitza2008 spune:
Nocom ufff,ce noapte!Sper sa nu se repete!Cat priveste cazaturile...
sper sa treaca repede!Eu,ieri l-am lasat sa plece de langa mine si nici bine n-a facut 2 pasi si bufff,i-am pus hamul imediat,nu-l mai las fara ham decat in casa.![]()
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
angelynna82 spune:
Garga o
am pe Arianna care cotrobaie peste tot
si pe tine normal
Nausica super tare Cipanu si Pucca 
Babytza pai asta e proble…tipatul…tipa din toti plamanii mai ales cand plange
, te
, trimis mail 
Bitza, am sa ii cumpar azi Stodal, te
, votat Bighidel
C.valy am aruncat aseara un ochi si sincer imi pare rau de ce s-a creat acolo…uofff, 
Nocom imi pare rau de noaptea care ai avut-o, uite niste
in plus, offf nasol cu (,) cazaturile astea, speram sa nu fie nimic grav
300 mie nu mi se intampla asta..in schimb am luat luna trecuta Postinor 2 si acu astept rusii care se lasa asteptati 
Dya sper sa nu fie decat o simpla raguseala
, multam de info
Astazi trebuie sa si ple sa achit niste factrui si la ce vreme este…..o astept pe sor-mea sa plecam, intre timp am la cuptor budinca lui cuscra 
de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
Monyca.C spune:
Oana, Ramo saru'mana muult !!!
fff explicite![]()
inca ceva pleese..
care e diferenta intre infanrix penta si infanrix hexa ???? 
12+
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai