Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (197)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, avem si

Nushulica votat David

Mario Gabriel si Radu sa cresteti mari si sanatosi

Anca ici multi, ce mai faceti voi?

300 abia astept impresiile de la petrecere

Piolica multumesc de urare, am primit mailul cu gazeta

Lidia transmitem si la voi multi ici

Laureta multumesc, sper ca te simti mai bine acum

Oana si Andy.p (multam de cafea) multumim de aprecieri

MonycaC din pacate si eu sunt la fel de nelamurita..cu toate ca am citi mult..am

Revin cu rugamintea de a imi spune si mie un dr homeopat, va rog frumos

In alta ordine de idei sunt cam ingrijorata..de ieri este ragusita (nu stiu daca o doare in gat sau daca il are rosu, insa ea papa oricum)…ce pot sa ii dau…i-am pus in lapte putina miere si mai devreme i-am amestecat zeama de lamaie cu miere, o fi bine…sa nu fi facut vreo nefacuta…ce medicamente sa ii dau..offf, mai mult ca sigur aman vaccinul de maine

de Crina Alexandra Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Onutzu si Mary sa va traiasca flacaii!sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei zi de zi!

preety,ange,andy.p,Nocom,CD,babytza
suntem bine, multumim de intrebare...incet incet scapam si noi de racelile astea de sezon care au venit ca o avalansa peste noi. ne luptam si cu 2 masele ce tot vor sa iasa de 1 saptamana si avem concert pe fiecare zi de la ele...dar trecem noi si peste asta.in rest ..vorbim toata ziua, si mergem in picioare de aproape 1 luna de zile...asa ca am inceput sa facem traznai...cautam in galeata de gunoi, in sertare, in WC...si...defapt..nu cred ca e loc al casei unde sa nu fi cautat Arianna
promit sa pun si cateva poze noi cu pitica zilele astea...stau foarte prost la capitolul "timp liber"...dar o sa incerc sa nu ma las prea mult asteptata.

Pup toate mamicile de bobocei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Astazi o sa am o zi plina. Vine soacra sa stea cu Cipi, iar eu fug la cumparaturi pt miine. Apoi ma apuc sa gatesc.

Sa vedeti ce mai face Cipanu'.
De citeva zile, a inceput sa-si dea seama ca Pucca e o jucarie interactiva. S-a prins ca, daca ii arunca jucaria, Pucca i-o aduce inapoi. Acelasi lucru s-a intimplat si cu Pucca, s-a prins ca Ania e o buna partenera de joaca, si vine mereu cu jucariile la ea. Sint foarte dragutze. Doar ca Pucca are un stil ciudat de a se juca. Trebuie sa-ti dea EA jucaria sa i-o arunci, nu merge sa i-o iei. Si cum, ieri, dezgropasem din debara o jucarie mai veche de-a lui Pucca, si Ania o voia cu orice pret, pt ca era ceva nou, sa vedeti la ce stratagema a recurs: a luat o bucata de plastic si i-a fishiit-o lui Pucca pe la nas pina cind a devenit interesata si a lasat jucaria ca sa ia plasticul. Moment in care Ania a luat satisfacuta jucaria.

Ieri era la ea in tzarc si, pentru ca isi scosese ciorapii, ca de obicei, inainte de-a o lua de acolo i-am zis "da-mi ciorapeii" Si i-a cautat in tzarc si i-a gasit si mi i-a dat. Mi s-a parut interesant ca a inteles ideea de plural, altfel cind ii mai cer obiecte mi le da, dar de data asta a inteles ca trebuie amindoi.

E foarte caraghioasa cind vrea sa faca singura lucruri pe care le-a vazut la noi. A gasit un elastic de-al meu de par si tot incearca sa si-l puna in cap. A luat din baie o perie si a inceput sa se pieptene cu ea (ma rog, cu minerul, dar ca idee). Tot timpul incearca sa se imbrace, sa se incalte, etc.

Acum doua zile a tras un mouse de pe birou, l-a luat si a incercat sa bage capatul celalalt in priza.

E foarte amuzanta. Iar eu trebuie sa fug pentru ca acum tocmai devasteaza o cutie de servetele.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Babytza, azi te-ai gasit cu IOR-ul? Cind n-am eu cum sa ajung?

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Pai Nausica , tinand cont ca nu se anunta nimeni azi, o lasam pe maine Ca singura nu imi place acolo

Angelyna lasa mami, nu-i nimik daca amani maine, important este sa fie Crinuta bine Nu te mai amari, poate nu are rosu in gat si e doar ragusita Si David o sa raguseasca in curand, tipa de cateva zile cat il tin plamanii : ga ga ga ba ga ca ca

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Intreba ceva de program de lucru serviciu..CD ?

Eu am program de 6 ore, asta din cauza ca alaptez..poti avea program de lucru 6 ore daca alaptezi si de asemenea daca ai lucrat anterior nasterii cel putin un an si alegi sa te intorci mai devreme de a implni cei doi ani de stat acasa cu bebe. Eu nu am lucrat anterior nasterii un an dar beneficiez de program fiindca alaptez

pupici !

12+
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!
Si la noi aceeasi vreme de 2 lei suntem sechestrati in casa.Lucas doarme,eu beau cafea si ce a mai dat Laura
Angelynna eu i-am dat Stodal cand a fost ragusit.
Nushulica am votat!
Nausica super Cipi super Pucca. Apropo de relatia caine-copil...la mare un bb de 6 luni dormea sub umbrela,parintii s-au indepartat...cand copilul s-a foit si a iesit de sub umbrela cainele(un lup superb) a tras de cearsaf pana l-a asezat inapoi la umbra

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Monyca, pe scurt:exista vaccinuri obligatorii si vaccinuri optionale.
Din categoria celor obligatorii exista o schema de la stat, gratuita, facuta la medicul de familie (la dispensar sau policlinica sau cum se numeste).Exista si posibilitatea de a se cumpara vaccinurile din gama celor obligatorii de la cei doi mari producatori:GSK (Infanrix) si Pasteur.Astea se platesc si poti sa cauti pretul lor pe siteul sensiblu sau helpnet la 'cautare produs'.La clinici banuiesc ca il au ele si nu te duci cu el ca la medicul de familie - si deci platesti vaccinul de la ei, fara sa il cumperi tu din farmacie.
Acum stiu ca e de preferat ca daca ai inceput cu un producator sa continui cu el.De ex daca pana acum ai facut Infanrix sa il faci in continuare.Sunt fete care au schimbat producatorul (cand nu s-a gasit Infanrix au facut de la Pasteur) fara sa fie probleme.
Nu stiu ce ati facut voi pana acum si daca gasesti la noi echivalentul ca sa continui pe schema respectiva....acum poti ori sa ne spui ce ati facut voi ori sa vb cu un dr.
Vaccinurile optionale de pana acum - noi am facut Prevenar urmand sa mai facem rapel cand ii vine randul.
La un an o sa ai deci posibilitatea sa faci intre cel gratuit,Infanrix Penta sau Pentaxim (depinde ce se potriveste cu ce ati facut pana acum) si Priorixul (care este prima data cand se face,deci nu trebuie o 'continuitate').

Acum cam asta e destul de simplificat....daca am gresit cu ceva rog sa fiu corectata.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Neatza

Mario Gabriel
Radu
sa cresteti mari si sanatosi

LucaDaniel -22.10.2008
povestea mea Slideshow asa sunt eu
va deranjam cu un vot se poate?
www.trilulilu.ro/deluca/3889b8d4759823/" target="_blank">prematuri esente tari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

asa este Lureta,ce sai faci...nu stii in fiecare adult este cate un copil ascuns si cate-odata ne purtam ca atare

LucaDaniel -22.10.2008

povestea mea Slideshow asa sunt eu
va deranjam cu un vot se poate?
www.trilulilu.ro/deluca/3889b8d4759823/" target="_blank">prematuri esente tari

Mergi la inceput