Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (197)
Raspunsuri - Pagina 17
andreutac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Andreutac prestat pate de ficat iesit yammi ![]() ![]() ![]() In legatura cu nurofenul si cu dintii pot sa iti dau si eu un sfat ca sunt veterana la cap dinti ii avem deja pe toti 16 deci eu ii dadeam nurofen seara cate 3,5 ml cam 4-5 zile in perioada can dspargea dintele.Insa la masele si canini care usnt mai durerosi nu i-am mai dat ca am rezolvat problema ff bine cu chamomilla ch5 si apoi ch30 cand era durerea mai mare.A fost super ok si nu i-am mai dat nurofen deloc. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Multumesc mult pt. sfat. Tocmai de-aia o sa merg si eu un homeopat, sa intreb de Chamomila si de imunizare pt sezonul rece, sa nu ne atarne mucii toata iarna, ca n-as vrea totusi sa-i dau remedii homeopate dupa ureche, mai ales ca ele se prescriu individualizat.
Ma bucur ca a iesit bun pateul. A mancat si Andrei? Poate prestez si eu saptamana viitoare si ii dau si Evei, ca ficatel simplu n-am incercat, si am eu o vaga banuiala ca n-o sa-i placa. Asa pate, mai untos, intins pe paine, ma gandesc ca va accepta. Vedem.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
andy.p spune:
Monyca

Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Mimihoo spune:
luminita, multumesc! ma bucurca-ti place!
nausica, mamidestefan si izabela :-) felicitari!
a inceput si Sofia de cateva zile sa stea singura in picioare si sa faca cativs pasi. :-)
monyca, succes! ar trebui sa se vada. Mie, doctorita Steriu de la Medlife mi-a spus de la prima eco morfologica ca va fi fata.
bahh ce vreme urata in Bucuresti!
Va pup si sanatate!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
dyanira spune:
A mancat si Andrei dar nu ff mult asa cum mananca el![]()
Daca in Bucuresti e urat sa vedeti ce e in Timisoara nu am mai vazut demult asa o vreme si tine de aseara de la 10.Si eu am o mare pofta de....swaorma cred ca il conving pe tati sa mearga cand vine de la servici.
Valy cine s-a suparat ca ai castigat?Sigur nu de la bobocei ca noi nu suntem suparacioase din contra ne bucuram cand castiga una din noi ceva.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui Mimihoo a inceput si Sofia de cateva zile sa stea singura in picioare si sa faca cativs pasi. :-) |
bravooo!

din ce in ce mai multi bobocei merg singurei, am trecut intr-o noua etapa...

Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
c.valy spune:
Dyanira nu neaparat ca s-au suparat dar au comentat(ca altii deloc si unii prea mult) si nu le sta frumos.
Elyy insanatosire grabnica lui Bianca

LucaDaniel -22.10.2008 povestea mea Slideshow asa sunt eu va deranjam cu un vot se poate? www.trilulilu.ro/deluca/3889b8d4759823/" target="_blank">prematuri esente tari
dyanira spune:
Am uitat sa va zic sa ma laud putin
aseara i-am terminat o vestuta lui Andrei a iesit bine zic eu asa ca o sa mai repet experienta doar ca trebuie sa imi cumpar fire.![]()
Felicitari Sofia pt mers sper sa te prinda si Andrei din urma in curand.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
de unde ati luat crema de arnica? farmacie sau plafar?
tocmai m-a fericit Edi al meu cu un cucui de toata frumusetea...
, vreau sa trimit sotul urgent, nu-mi place cum arata...mititelul meu...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
alexa si mami spune:
ufff, ce vreme urata!!! Mai pun odata intrebarea, iese pap-ul corect daca nu m-au vizitat rusii dupa nastere?
alexa, cipri si mami
andreutac spune:
citat din mesajul lui luminita2008 de unde ati luat crema de arnica? farmacie sau plafar?tocmai m-a fericit Edi al meu cu un cucui de toata frumusetea... ![]() , vreau sa trimit sotul urgent, nu-mi place cum arata...mititelul meu...![]() Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008prima aniversare beculete _ "Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea! Si nu uita: Stelele care cad, nu pier Stelele care cad, se duc pe un alt cer." |
Se gaseste si la farmacie si plafar. Noi de la farmacie am luat-o.
am cucuiul.Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria