Muresence...........la apel!!!!!! (20)
Raspunsuri - Pagina 3
OanaRusu spune:
Lizzy , tu stii despre ce vorbesc
Sanatate Criss - in general, infectiile (sau suprainfectiile in caz de viroze) bacteriene se caracterizeaza prin temperatura destul de mare - asta in cazul in care n-ai ceva particularitati de genul sa nu faci ever temp mare.. eu de cand nu mai am splina nu mai prea fac febra, totusi in iarna am factu 38.5 - si atunci am luat antibiotic. Mai rau e ca am primit azitromicina pe care n-am suportat-o, am facut ff urat la ea, si Paul face alergie la ea... insa Ana, parca-i de alta mama :D ea n-a avut treaba (cand am luat eu, a trecut prin lapte si la ea)
Hm... ceapa lor de medicamente.. da' daca-i musai oricum, avand multe reactii alergice la madicamente, citesc prospectul din cap in coada, ma mai consult cu cine mai stie (Carola) si cu prietena mea medic..
In alta ordine de idei, iar fac tort de ciocolata
Ce-mi place ca au crescut puiutzii mei, ma asista in bucatarie, unul in stanga si unul in dreapta, asistenti in devenire
Ana mananca singura... a inceput si sa vorbeasca, e mortala - a inceput asa brusc, zice o gramada de cuvinte asa, din senin "bapte"(lapte- i-l duce la Paul), "aide" (arde), "aidi" (haide), "papa", "sisi"(tzitzi)... plus ca-l striga pe Paul asa frumos (Pauu) toata ziulica
Striga amandoi toata ziua ca mi-e teama ca ne-or scoate vecinii la plimbare
WE placut in continuare
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
kover spune:
noi sintem "pedepsiti".Kristian s-a imbolnavit asa ca stam in casa.intram si noi in clubul bolnavilor,joi noaptea a facut 39.8.asa ca intrat in actiune cu paracetamol,sup novocalmin,masurat temp la fiecare 15 min.dupa o noapte alba,sunat pe tanti doctor dimineata,era de garda,fugit la spital(noroc ca am colege de servici super dragute,a venit una de acasa sa-mi tina locul!), de data asta sintem pe augmentin.in legatura cu "discutia" despre medici,medicamente,vin si eu cu comentarii.eu sint norocoasa ca nu am avut parte de experiente negative cu medicii.am medic de famile bun,pediatru la fel,ginecologul super,stomatologul la fel.dar nu inseamna ca si pt. altii acesti medici corespund.fiecare trebuie sa-si gaseasca medicul cu care sa fie pe aceeasi lungime de unda.de ex atit pediatrul cit si medicul de familie au avut incredere si au tinut cont si de instinctul meu de mama.dar cazul meu si experienta mea este raportata la doi copii pot spune sanatosi,fara mari probleme.de aceea stiu ce spune lizzy,din pacate nevoia,problemele au invatat-o sa-si trateze de urgenta copiii.si conteaza foarte mult sa poti sa-i acorzi copilului tau acel prim ajutor .cind esti mamica unui copil bolnav si te duci cu incredere la medic si esti tratata cu indiferenta,nu se tine cont de observatiile tale de mamica,ce isi cunoaste puiul pina la ultimul fir de par,si care poate sa-ti dea informatii foarte importante este lipsa atit de bun simt cit si de profeionalism.iar in ceea ce priveste medicatia,reactii adverse au toate produsele medicamentoase(exceptind heparina).intotdeauna se pune in balanta raportul efect beneficiu.mai exista si alergiile,interactiunile cu alte produse(ex .pacientul sufera de o alta boala cronica si deja este sub tratament),etc.etc.sint multi factori de care trebuie sa se tina seama la prescrierea unui tratament,si aici pot spune ca de multe ori nu se iau in considerare aceste lucruri.ideea este ca atit medicii cit si farmacistii ar trebui sa fie mai putini"expeditivi".hai ca m-am lungit.scuze.bianca:ce este cu iconita de la subiect?schimb-o cuoana:,mila rogu-te de papilele mele gustativecriss:sanatate multa si succes la bianca:probabil nu voi reusi sa intru pe forum,iti urez de acum :[size=4]LA MULTI ANI[/size=4]toate cele bune la toata lumea .dar mai ales:SANATATEmamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
cami_antonia spune:
fetele
sunt un user DC
va rog nu ignorati
cititi si daruiti daca puteti
multumim
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Biancas spune:
Oana...pune reteta si aici la tortul de cioco sa testam si noi daca zici ca e bun. De ziua mea fac tort dup prajitura petre Roman...de la mama mea. M-am saturat de tort de cioco cu toate ca imi place dar mai schimb si eu.
Kover, sanatate piticului si multumesc de urari . Eu te inteleg si stiu ca ai dreptate cand spui ca iti cunosti copilul dar din a-ti cunoaste copilul si a da sfaturi medicului ce medicamente sa scrie si ce nu mai este mult. Adica conteaza si tonul vocii pe care spui. Eu cand am auzit-o pe mamica aia cat de "informata si cunoascatoare" era ea , chiar nu stiu de ce naiba a mai mers la medic si nu isi trateaza copilul acasa daca stie ce medicamente ii sunt bune si care nu .
Cred ca nu are rost sa o mai lungim aici, petru ca spunem ceva si fac pariu ca se interpreteaza altfel, mai ales de doua mamici de aici .
In alta ordine de idei, am facut in weekendul asta pizza si mi-a iesit deliciosa, si pulpe de pui cu sos tzatziki..un deliciu.
Retetele si ideile pe blog.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Bucataria din casa mea
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
lizzy spune:
in noiembrie mergem la bucuresti cu totii, fiecare cu cate o treaba. pe marc il duc la homeopat, la control. asta ca sa nu dau detalii complicate.
pe ianis il duc la ikea la bile sa-i fac moftul tati are de-ale lui.
daca aveti nevoie de ceva si credeti ca pot ajuta, va rog.
cu putin noroc ma vad si cu unele fete dragi mie de pe-acolo.
anca, a reinceput iustin scoala, nu? cum sunteti? zibe baloseste si acum?
OanaRusu spune:
Lizzy, poate dau un oki in catalogul ikea
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
lizzy spune:
stiti cumva un tamplar eftin-eftin ???
vrem sa facem o casuta de lemn la gradi in grupa mica, deci e pt o cauza, sa zicem, nobila, educativa prin urmare cineva care sa faca un pacat de bine si-un ciubuc
lizzy spune:
ca bine zicea carola, ma enerveaza teribil emoticonul ala pus la subiect! doamna cu subectele, rugam schimbare ca nu reflecta pura realitate
si multumiri anticipate
poate ne zici si noua de ce muresencele s-au pricopsit cu moaca aia infuriata
OanaRusu spune:
Ia poftiti aici, la alt capitol, cu icon mai vesel