Muresence...........la apel!!!!!! (20)
Raspunsuri - Pagina 2
Biancas spune:
Buna si de la mine. Eu azi am constatat ca e data de 13 si peste 10 zile implinesc 33 ani. Vai cum a trecut timpul.
Criss, mult succes cu blogul, te-am bagat ca si persoana favorita..la blogurile ce le urmaresc. Nici eu nu ma pricep la setari, sotul meu mi-a aranjat azi cat de cat blogul
http://biancams76.blogspot.com/ mie imi place cum arata.
Oana, nu inteleg mirarea ta...prednison, romeran? E vreo problema? Intreb pt ca copilul meu e mai bine, f putin ragusit in rest nici nu se vede ca e bolnav. La gradi nu il duc saptamana asta normal, si cred ca nici viitoare daca va merge la Praid.
Otita? Ce picaturi v-a dat? Saracutza.
Teste de alergie pt Paul? Ma mir ca se fac la copii asa mici,.eu stiu ca nu sunt concludente si de asta nu se fac la copii asa mici.
Unde le faceti?
Eu merg de la 18 la cursul de resurse umane. Am un chef
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
OanaRusu spune:
Ana a primit doar antibiotic si uzualul la viroze - eurespal, antitermice.
Scuze, Bianca, n-am vrut sa insinuez nimic cu privire la medicatia lui Dani .
Am scapat si de vizita lunara la spital - am primit scrisoare medicala cu niste explicatii tare aiurea - cum ca intentionat nu mi-a dat dr-a din start scrisoare medicala, sa merg la contro... de parca n-as fi intrebat-o direct "cand mai venit?" la care ea a ridicat din umeri - nu stiu... si azi cand i-am zis a fost f mirata, iar asistenta a inceput sa ma puna la punct ca nu se poate sa-mi fi spus asa ceva dr-a ca vai de mine, era evident ca trebuie sa vin dupa "n" zile. Si pentru ca atmosfera devenise cel putin funky, am inceput vesela sa-l intreb pe Paul "unde am fost noi azi?" si el a zis ca la dentist, doctorita a intrebat la cine, i-am zis, apoi ne-a luat ff frumos - de aici incolo a fost chiar dragutza, desi mi-a spus senina sa-i spun iar tot istoricul copilului ca ea nu-si aminteste... of, doamne, daca de la o consultatie la alta o iei de la inceput...
Na gata, promit sa nu mai pomenesc de medici eventual de bine .
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
Biancas spune:
Oana...vorbeste despre ce vrei..fiecare vorbeste despre ce il doare pana la urma nu?
Mai bine asa decat deloc
Nasol ca doctorita nu a tinut minte de data trecuta..poate ar trebui sa iti faci o foaie sa scrii acolo tot si sa le dai sa citeasca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
OanaRusu spune:
La dentist
Are mama baietel mare si cuminte
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Biancas spune:
Deja la dentist Oana? Aveti probleme deja sau primul control de rutina?
Cuminte Paul...asa se vede in poze.
Dani nu a vazut inca un scaun de dentist.
Biancas spune:
Vineri in timpul zilei au fost 27 grade, noaptea 12.
Azi au fost 8 grade si acum e 1 grad afara .
Pentru saptamana asta prognoza ne arata toata saptamana ploaie (si acum ploua) iar temperaturile vor fi intre 6-8 grade ziua si 0- (-2) noaptea.
S-a zis cu binele .
P.S. Centrala merge de duduie deja.
OanaRusu spune:
Din pacate carie... macar ca ne spalam cuminti pe dinti - as face o economie frumoasa dc am injumatatii timpul de aia ma laud ca e cuminte
Privesc si eu partea plina a paharului, macar ne invatam cu dentistul de mici....
lizzy spune:
oana, ai reusit sa ajungi la prof.albu la cluj? parca el era faimos in alergologie pediatrica. personal sunt dezarmata in fata a ceea ce spui despre paul.
bianca, dupa aproape 3 ani in care am vazut simptome, incercat diverse medicamente si tratat copilul de diverse boli, iti spun cu mana pe inima imi cunosc copilul de 100 de ori mai bine decat medicul de familie. nu vorbesc decat de copilul meu, de bolile pe care le-am tratat de n ori si de reactiile pe care STIU ca le are la fiecare medicament luat - si subliniez ca am urmat mult mult timp fiecare indicatie primita, fie ca reactia era buna sau rea. din pacate, am invatat ce ii face bine si ce nu, din experienta... concret, stiu ca daca i se prescrie augmentin nu am sa i-l dau pt ca e alergic. sau ca la klacid face reactie digestiva, sau ca banalul nurofen ii afecteaza capacitatea de a respira. si multe altele din astea. asa ca atunci cand am spus ca eu vreau panadol, nu nurofen, am facut-o in cunostinta de cauza, desi medicul respectiv STIA (teoretic, din prospect) ca nurofenul nu se prescrie unui copil cu probleme pulmonare de tip astm... sa mai zic?
cat despre informatiile de pe net... hhmmm, de pe net am aflat de are unele reactii la anumite medicamente, de felul in care evolueaza (fizic) o bronsita, de ce se sufoca si se cianozeaza intr-o criza de wheezing... mdea , sunt din alea atotstiutoare...
in alta ordine de idei, ai mei sunt muciosi si tusesc ocazional. 2 zile da, 2 zile ba. teoretic i-as putea pune pe antibiotic, de-ar fi sa merg la medic. am ales sa n-o fac. interesant, am invatat sa stapanim racelile usoare fara medicatie alopata. marc nu a mai luat antibiotice din primavara, cand avea otita dupa otita. de fapt nu a mai luat nici un fel de medicatie de la operatia de polipi, cu o mica exceptie in criza bronsica de acum 1 luna.
este o premiera pt noi, sincer. ne-am petrecut anii astia cu medicamentele la capatai...
bianca, atentie la prednison, are multe efecte adverse. si se da pe termen scurt. romergan-ul de asemenea, pe termen scurt pt ca afecteaza sistemul nervos. in laringita se mai folosesc cu succes aerosolii cu dexametazona sau adrenalina, sub supravegherea medicului.
anca, de pe site-ul lui gamara am facut si eu prima data portage-ul.
oana, daca imi amintesc bine in prospectul de singulair scrie ca se da seara, inainte de culcare. nu mi-a spus nimeni de ora 6 seara. stiu ca ii agita pe unii copii, poate de acolo ideea sa fie inainte de 6pm. si nu stiam ca poate da dependenta. marc a luat timp de 2 ani, 6 luni consecutive. nu e dependent decat de primavara. cum vine primavara, cum trec toate alea cu tusea... oricum, nu e cazul sa faci comparatie intre astmul de adult si probleme lui paul - cu asta vreau sa zic ca nu cred ca riscul de dependenta sa fie asa mare la un copil cu astm incert fara de un adult cu astm instalat. (si apropos de asta, mai degraba m-as supara, ca astmatic, sa fiu dependenta de cortizon, decat de montelukastul din singulair).
cris, mult succes cu scoala de soferi!
astea fiind zise, salut poporul si... ne-om mai... citi candva
Criss75 spune:
Multumesc Lizzy. Multa sanatate flacailor.
E un oas inainte faptul ca ati trecut de raceli cu destula usurinta.
Mie Bancos mi-a zis odata ca e o prostie sa tratezi copilul cu antibiotic pentru o banala raceala. Si ca cea mai mare vina o poarta medicii de familie care imediat ce bebelusul stranuta ii prescriu antibiotic. Si eu sunt impotriva lor. Din pacate acum chiar iau, pentru ca dupa 10 zile de tratament cu ceaiuri, miere, lamai, paracetamol, raceala mea n-a trecut, ba mai mult am ajuns sa tusesc intr0un hal...
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
Biancas spune:
Criss, ei vezi si tu ca uneori nu se poate fara antibiotic? Eu cred ca un medic isi da seama cand e grav si cand nu. Si a mea cam scrie antibiotice dar noi mergem rar la cabinet, adica suntem rar bolnavi..pentru a merge la cabinet. Daca doar tuseste sau are muci asta nu e motiv pentru casa merg la cabinet. Sa imi prescrie ce? Picaturi de nas si ceva pentru tusit?Doamne ajuta sa fie tot asa si de acum incolo.
Gandeste-te putin la o chestie...mergi la cabinet cu un copil racit sau cu bronsita, nu ii da antibiotic ci medimanete dinastea usoare si copilul face complicatii. Eh..cine e de vina? Medicul nu? Inca la noi nu au fost foarte multi medici dati in judecata pentru malpraxis dar in strainatate..o gramada.
Lizzy, ar fi multe de zis si nu am chef de polemici,.
La multi ani Adrienn, fiica frumoasa de Brigita
Ce program aveti in weekened? Ceva interesant stiti sa se intample in oras?
Bucataria din casa mea