ARADENCE DC (131)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Stiam ca am mai vrut ceva.

Ioana, felicitari pt primul bebe mosit. Stiu ca iti doreai asa ceva, ma bucur ca lucrurile au decurs bine.

Ada, alaltaseara s-a culcat Bogdi tarziu , dar am reusit sa-l trezesc dimineata relativ usor. Si aseara s-a culcat mai tarziu, adica 10 si ceva, dar a fost de asemenea ok dimineata, desi mi-e mila de el cand vad cat de bine doarme uneori. O sa incerc sa il pun in pat la 8:30 de amu inainte sa vad, poate adoarme.

Intrebare, credeti ca gresesc daca il las uitandu-se la desene ca sa adoarma??? Mentionez ca ii pun eu desene, gen goofy, tom si jerry, peter pan, chestii de-astea, nu tot felul de porcarii. Parca nu l-as invata sa adoarma cu desene, dar am facut compromisul asta ca sa il obisnuiesc singur in camera.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona

Tocmai o fost Clau pe la mine, are o problemutza si nu poate sta pe scaun , asa ca o zis ca de aia nu scrie zilele astea.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Ioi da pe mine chiar ma doare'n fund :)))))))))) Am un frunc pe buca stanga si nu prea pot sta pe scaun

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salut, mi-au inghetat picioarele astazi...brrrr
Daca va zice ceva lumea piticilor atunci inseamna ca stiti ce trebuie sa cautati :)
Alina asa cum ne monitorizeaza ce scriem asa ar putea sa-si monitorizeze concurenta si mai ales sa ne lase PM (privat mail) in pace ca de aia e privat nu cu alt scop.
DianaR pentru idee.
Pe vremea asta si mie imi vine sa tot gatesc ceva la cuptor.

Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Claudelu, un remediu rapid pentru furuncul este tinctura de propolis. Daca pui destul de des o compresa acolo trece foarte repede :)

Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
Intrebare, credeti ca gresesc daca il las uitandu-se la desene ca sa adoarma???
Daaa! eu zic ca nici nu are ce cauta televizorul in camera copilului.
Diana ducky, da-mi si mie te rog reteta de pui cu gutui , ca am si eu gutui si am vrut sa gatesc ceva cue ele, dar nu am avut timp sa caut retete, drept e ca nici de gatit nu am avut vremeAm vazut pe aradon o reteta, e cumva tot aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana faine poze, cam putine felicitari pentru primul copil moshit. In salvare a nascut sau afara?Da e dotata salvarea si epntru astfel de cazuri? Ai avut cu ce sa il aspiri sau sa il invelesti? Da-ne detalii ca sunt curioasa
Clau stiu prin ce treci, ca si eu am avut chiar dupa ce l-am nascut pe Tudor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, sunt faine pozele! Ioi unde s-a cocotat Adelina!
Au facut dezastru copiii, dar s-au simtit super.
Felicitari pentru moshit!

Diana R, am ajuns la sezonul 6, astea 4 episoade le vad rapid.
Da apoi ce fac?
Un episod pe saptamana e sau cum?

Ducky, ce fain ca-ti place sa bucataresti! Mie nu!

Flavia, cu desenele...parerea mea e ca doarme mai greu la desene, cel putin ai mei asa sunt, stau si se uita si le trece somnul. Ei n-au TV in camera.

Clau, pune Betadine ff des pe furuncul si Rivanol rece. Daca e urat trebuie sa iei antibiotic. A, si ceva unguent f bun, cred ca Asocilin se cheama, eu stiu de la Miha.

Gabi, si eu am vazut reteta pe aradon, chiar ma gandeam s-o fac ca am 3 gutui.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

DIANA ,LUANA bun venit in randul aradencelor
Miha mersi pt poezie ,sunt deja pana in gat in butoi ,visez ,visez...
Moni ce mai face Tudor vad ca e cumintel ca ai timp de dc, conta ...
Gabi acu te-ntreb eu daca mergeti tot timpul in gasca la gradi dimineata?
Ioana felicitari pt mosit .
Clau la tine chiar e valabila chestia cu 13 si dupa toate pataniile tot in 13 ti-a iesit si furunculul? E tare nasol si eu am avut pe buca anul trecut dupa ce-am nascut-o pe Ivett ,eu n-am pus nimic pe el mi l-a stors Pityu dar a durut .
Cristinacsa ce mai fac fetele ,le place la scoala?
Alina ii sta fain la Ade cu parul intins si tie la fel,dar din crete nu sunteti urate
Diana r cum o sa nasti tot prin cezariana? Hai ca sunt curioasa tare de mult vroiam sa te-ntreb dar la cat de des scriu uit . Tu ai 2 cezariene dar parca nu erai impacata cu tine ca n-ai nascut natural .Poate acum e momentul
Ducky reteta cu gututi e cea de pe aradon ? E buna sau ihhh ca am citit si eu si as incerca-o sa mai diversific meniul ca numai stiu ce sa fac uneori de mancare.
Alina 33 ne-am prins care-i treaba cu situl concurent ,e fain
Flavia bafta in operatiunea "dormitul singur" eu am reusit cu David neasteptat de usor . De cand e la gradi s-a obisnuit asa si nu-i curois ca stau langa el sa-l adorm se mai trezeste cateodata noaptea si ma striga dar ramane in patul lui fara discutii .Eu oricum mai am o matza care si-a dat seama ca e fain sa dormi cu mami si n-am scapat inca.
Cristina R ocupata cu scoala ?

Somn usor merg si eu la nani ca am inghetat noi n-avem inca caldura dar n-am cui face reclamatii ba din contra ma injura altii ca noi cu renovarile noastre de azi vara am intors toata casa si-am schimbat caloriferele si cel din baie curge ,maine la prima ora sper sa rezolvam problema ca mi se urca vecinii in cap ,pe buna dreptate dar n-aveam de unde stii, ca doar azi au bagat apa .
Acum chiar inchei Somn usor la toate

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA felicitari pentru mosit! Tot ai apucat pana la urma
CLAU si mie mi-a iesit in premiera un furuncul acum dupa ce am nascut la o subsoara si atat am cautat info pe net, pana am dat de un tratament beton: Mibazon,o crema pentru uz veterinar - pentru mastita vacilor Vaci-nevaci,dar in trei zile a disparut,cum aparuse! Asta dupa ce m-am kk-rit inainte cu rivanol si nu mai stiu ce ... si crestea in loc sa dispara Asistenta de la dispensar imi zisese sa merg la urgente sa mi-l scoata si alte alea .
ILDI daaa e cuminte Tudor,adica doarme noaptea si plange doar cand ii e foame.Doar ca ziua ii e foame cam des,asa la cca 2 ore uneori.Si nu prea doarme,dar dupa ce suge sta cumintel in bouncer sau carucior.Problema e cu Diana care e obraznica si tot cu fitze de nu mai stii cum sa ii intri in voie cand o apuca Noroc ca-i doar acasa asa nu si la gradi.

Pusi si la restul!

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Fetelooooooorrrrrrrr, sambata ajunge fructozaaaaaa! 25 kile!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput