ARADENCE DC (131)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Alina, da de acuma cate un episod pe saptamana. Cu ceva pauza pe la craciun si apoi pana in primavara. Dr. House nu-ti place? E f fain! te ispitesc, nu?

Ildi, da prin cezariana nasc. Acu dupa 2 cezariene nici americanii nu m-ar prea lasa sa nasc natural, cresc riscurile destul de mult... Asta e, macar am alaptat la greu si sper s-o fac si acuma sa compensez cumva lipsa nasterilor naturale.

Asatept sa vina astia cu patul....

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(34+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Alina, da de acuma cate un episod pe saptamana. Cu ceva pauza pe la craciun si apoi pana in primavara. Dr. House nu-ti place? E f fain! te ispitesc, nu?

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(34+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Dr. House urmeaza...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Asa liniste n-a fost niciodata la noi la lucru...
Beau si eu cafeaua linistita. D-na dr. isi uda florile si nu ma vede ca stau pe DC.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Neata!
Ada sa ne zici cum sa te ajutam.
Eu sunt in urma acum cu Grey;s.n-am inceput sezonul 6 :( .Iar pe dr.House il urmaresc la tv.
Of cit ma mai umflu inainte de "stop" zici ca sunt balon si stau sa pocnesc, plus vreo 2 kile in plus la cintar.Apoi ma dezumflu, dar 2 saptamini e crincen. Nu stiti un remediu sa nu mai umflu? :)

Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Neata,

Alina, cu frigu asta nu iese omu din casa nici sa mearga la dr .

Si io ma uit la dr House de cate ori vad la tv.

Diana, mie nu-mi pare rau ca nu am nascut natual , nu stiu ce e aia contractie dureroasa.

Gabi, io am calculator la Bogdi, dar aseara mi-am luat inima in dinti si i-am pus ceva scurt si cand s-a terminat l-am inchis. A adormit si asa deci voi continua daca ma tin nervii cand el o sa faca taraboi.

Ada, moamaaaaa cata fructoza comandaram . O iau eu cumva de la tine.
Azi ma duc si io la Lavi sa-mi faca unghiile frumoase. Abia astept.

Ildy, lasa ca reparati caldura si o fi bine.

Ma enerveaza vremea asta ca imi da o stare de .... si in tru rau de tot in butoi.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIHA ce patisi breeee ???

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Ioi MIHA ma sperii ,care-i buba ,vad ca-i mareee
Diana m-am gandit ca tot prin cezariana vei naste ,mai ales ca perioadele intre operatii sunt destul de mici si riscul e mult prea mare ,oricum esti curajoasa atat pt faptul ca vei trece iar prin "chinurile "nasterii (nu chiar chinuri disconfort ,e prea mult zis chin) dar cat si pt faptul ca iti asumi inca o responsabilitate in plus ,care e mare, poate cea mai mare dintre toate. Toata admiratia .

Noi tot in frig ,ce -a fost de nasul nostru s-a rezolvat dar nu dau inca caldura decat dupa-amiaza cand sunt toti vecini acasa sa nu cumva sa aibe si restul probleme.Cam ciudat din moment ce ieri la restul a fost ok de ieri si pana azi doar nu au crapat tevile ,dar na acum chiar nu sunt in postura in care imi permit sa comentez ,as fi chiar nesimtita dupa ce i-am tinut si eu pe altii in frig .
Astept sa treaca odata anul asta 2009 nu imi place nicicum parca toate ne-au iesit pe dos ,bine au fost si momente bune dar analizand situatia anii impari se pare ca nu sunt cei mai buni pt noi ,astept sa vina anul par 2010 sper sa fie mai generos. Acum vorbeste superstitia din mine ,ma agat si eu de ce pot

V-am pupat

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Miha, esti groaznica! Dupa ce ca bagi aici numa' nasu' si arunci cu caramizi (in capul tau, fireste), nu raspunzi la tel ca vorbesti la el cu altii!!! Ia treci aici si da raportu'!!! Care-i baiu fata?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare!

Gabi revin cu detalii despre mosit, daca zici ca vrei. Restul gagicilor daca nu va intereseaza subiectul puteti "sari" peste postul meu...

Deci masinile noastre sunt super ok dotate. Avem tot ce ne trebuie pe ele...defibrilator(cu care poti monitoriza pacientul, ii poti supraveghea permanent tensiunea, pulsul, frecventa cardiaca, saturatia de oxigen din sange si ii poti face EKG, iar cand e cazul il poti defibrila), avem aspirator fix pe masina si unul portabil, avem injectomat(pui seringa in injectomat, il setezi si injecteaza singur substanta in ritmul care trebuie), avem butelii de oxigen pline permanent(4 din care 2 fixe si 2 portabile), avem atele, kit de imobilizare pentru pacientii pe care ii incarcerati, avem gulere cervicale, targa de coloana(rigida),incalzitor pentru substantele perfuzabile, unul fix si unul mobil(asta e bun iarna), lampa pentru pupile, laringoscop, sonde de intubatie,.....iar ca medicatie avem tot ce ne permite legea sa folosim(algocalmin, algifen, furosemid, captopril, nitroglicerina, aspirina, glucoza, ser, ringer, tramal, diazepam, scobutil, no-spa, supozitoare de paracetamol si novocalmin, nifedipin, hidrocortizon..), iar ca materiale avem tot ce ne trebuie(branule de toata felurile, sonde de aspiratie, sonde vezicale, truse de nastere, comprese, fesi, seringi, apa oxigenata, rola de cearsaf de hartie pentru targa si nu numai....).
Ideea e ca masinile de urgenta cum e cea pe care lucrez si eu sunt extrem de bine dotate. Totul e ca asistentul si/sau medicul care lucreaza pe ele sa-si faca treaba asa cum trebuie ca de avut sigur are cu ce!
Deci cand am mosit am avut cu ce aspira copilul(l-am aspirat chiar daca nu a prea fost nevoie), am avut cu ce sa-i tai ombilicul(ti-am zis ca avem truse de nastere sterile cu clame ombilicale, foarfeca si comprese), si de sters l-am sters cu cearsaf de hartie si l-am invelit tot in cearsaf si apoi pe amandoi-mama si bebe- in patura, plus ca am dat drumul la caldura de am facut sauna pana la spital....
Ah, si caldura avem cata ne trebuie....si aer conditionat....sunt super ok dotate masinile.
Cred ca acum te-am lamurit...poate mai mult decat iti doreai sa stii

Ma duc sa mai apuc putin somn pana vin trupele....

Mergi la inceput