ARADENCE DC (131)
Raspunsuri - Pagina 6
alinamoro spune:
Moni, s-a dereglat listuta la luna decembrie, ceva [b] si [brown] in plus.
Chiar, aveti idee cum sa simplificam listuta asta?... pentru mine e stresant cand trebuie sa adaug sau sa modific ceva, tot timpul dereglez cate ceva si abia ii mai dau de capat.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Na salut! multa pentru toata lumea!
Flavia, aseara ai reusit sa-l culci la timp pe Bogdi?
Eu ii culc pe la 9.30 dar dimineata la 7 fara zece abia ii trezesc! Vreau sa se schimbe ceasul!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
pufymic spune:
Salutare!
Ce al naibii de frig a fost ieri! Si eu am lucrat....tot prin ploaie , vant si frig am fost....brrrrrrrrrr!Si am si avut f mult de lucru....of!
Miha superba poezia! Dac mai ai ceva frumos de dragoste poti trimite si-n mail ca nu ma supar....dimpotriva!
Bun venit fetelor noi!
Ma duc sa pun poze de la ziua piticilor pe net si apoi vin cu link-ul....daca reusesc!
Ah, uitam sa va zic: stiti cam cat mi-a luat pana am facut curat dupa ziua pruncilor?Cam jumate de zi! dar a meritat ca le-a placut la pitici!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!
adablackcat spune:
Ioana, asteptam linkul!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
pufymic spune:
Asteptati-l!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!
pufymic spune:
Aici e!
Enjoy!
PS. Am uitat sa va zic ca noaptea trecuta am mosit!Un baietel, era deja a 5-a nastere pt mamica...asa ca n-am mai apucat sa ne miscam din fata casei ca s-au rupt membranele si din 2 contractii bebe a fost la mine in maini.....
Mai vreau!
La noapte lucrez....si e frig...brrrr!
adablackcat spune:
Super faine pozele. Se vede ca s-au distrat copiii! Si mi-e tare draga poza aia in care Alex ii da papa lui Vic!
Ioana, ma gandesc ca ti-o si placut sa mosesti!
ducky spune:
Pufuletz, frumoasa petrecere !!! Felicitari si sa-ti creasca mari si cuminti piticii, iar tie multa putere si sanatate sa-i ajuti !!!
Wow !! Si cum a fost mositul?? A fost pentru prima data ? Cred ca e o experienta extrem de emotionanta.
Flavia, cum mai stai cu silueta? Nu doresti niste praji? Hai zi-mi si mie unde e biroul tau...as trece si eu intr-o zi sa te mai vad.
Gabi, cei de la RDS se pare ca fac figuri la toti...Ziceau ce din 12 fac ceva lucrari si ca e normal sa nu ne mearga !!!!
Diana si Luana, bine ati venit si va asteptam si la intalnire !! In ce cartiere stati?
Noi suntem bine acum. Am reusit sa scapam de raceala iar Glad merge la gradi din nou de luni (dupa o saptamana si ceva de pauza si stat in casa cu mine si surioara). Ma dispera cei doi pui doar cu o singura problema: se descopera noaptea !! La Glad i-am luat deja sac de dormit. Zilele astea trebuie sa-i caut si la Elena. Stiti cumva unde gasesc mai ieftin???
Trec iar printr-o perioada de tentatii culinare bizare si incercari gastronomice ciudate, asa ca ieri am facut pulpe de pui cu gutui la cuptor iar azi pregatesc ceva lasagna cu legume si un tort de mere. Voi ce mai gatiti?
Fetelor, voi ati facut ardei iuti murati? Daca da,...Cum??
O saptamana usoara in continoare si sper ca mult mai calduroasa. Cica azi vor fi max 5 grade !!!!!!! Brrrrrrrr....
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
adablackcat spune:
Diana, ardeii iuti se aseaza in borcane si se pune peste ei otet, sau jumate otet, jumate apa! Atat!
Io gatesc mai mult in weekend, ca in restul saptamanii numai seara mancam acasa, si atunci fac chestii simple si rapide, gen sendviciuri calde, paste cu branza sau si mai rapide: cereale cu lapte! Aaaa, cel mai des seara fac gris cu lapte, ca la toti ne place!
flavia ramona spune:
Ioi Diana (Ducky) ce pofte imi faci . Cu silueta is tot asa, deci pap orice .
Biroul meu e pe colt de la Libelula inspre Primarie, imediat dupa trecerea de pietoni (scrie mare si rosu A R E D). Te-am vazut intr-o zi de manutza cu sotul tau, chiar m-am gandit ca va sta bine impreuna .
Apropo de oferta ta cu dulcele, mananc aproape zilnic ceva dulce ca noua pe langa masa ne asigura si prajitura in fiecare zi . Mama unui coleg are laborator de praji asa ca primim zilnic cate ceva bun.
Mama ce de Diane avem DianaR, Diana11, Ducky ... ca si Cristinacsa, Cristina (Maria_rubi), Cristiana70.
Chiar ... Cristiana70, ai disparut cu totul??? Mirelaaaaa??? Cristale??? GabiB??? Ralu79???
Tocmai o fost Clau pe la mine, are o problemutza si nu poate sta pe scaun , asa ca o zis ca de aia nu scrie zilele astea.
Gabi, nici la mine nu merge netul acasa, ca norocul ca am Orage-ul de la Sorin.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)