ARADENCE DC (131)
Raspunsuri - Pagina 5
monica70 spune:
LU_ANA gata esti in listuta
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
flavia ramona spune:
Pe Diana11 n-o treci Moni?
Mirela, pe unde esti? Ai disparut?
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flavia ramona Pe Diana11 n-o treci Moni? Mirela, pe unde esti? Ai disparut? Sa-l ajutam pe Sebi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006) |
... ba da numai ca-s cu mancarea pe foc,cu o mana pe telefon ,mai se fatzaie si Tudor ... iar la PC sunt si cu actele (mi s-a si gatat tonnerul ),fac slalom printre toate da' caut io datele si sper sa reusesc azi ...
Mersi ca mi-ai zis.
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
alinamoro spune:
Moni, vezi ca s-a dereglat la listuta lunile, de la iulie incolo. Stii tu sa le aranjezi. Ce ma bucur ca n-am deschis eu subiect nou. Vai ce ma "chinui" cand trebe sa adaug ceva.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
Alina am rezolvat in final.Nu cred ca mai deschid in graba subiect nou Cine-o inventat halul ala de lista?
DIANA 11 da-mi te rog din nou datele ca nu le gaesesc.Si imi mai si pica intruna netul Probabil de la ploaia si vantul asta.
gabitzica spune:
In sfarsit am net, ca de doua zile nu am avut deloc. Am citit capitolul asta mai devreme de pe telefon cat am stat in pat sa ma incalzesc. Intrasem in sevraj fara voi si i-am facut la aia de la rds o criza de nervi la telefon, ca nu a vrut sa imi inregisteze sesizarea pe motiv ca sunt conectata prin router.
Brrr, ce frig s-a facut.
Bun venit noilor mamici Diana si Lu_Ana.
diana11 spune:
Salut!
In sfarsit la net!
Datele mele:
diana11-diana mamica de Alexandra-Ioan. Oare e bine?
Bine ai venit Luana!
Brrr vine iarna si ma doare gatul.
Ma intalnesc cu placere cu voi. Abia astept.