ARADENCE DC (131)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Am primit in sfarsit Alina. Mersi. Ii fain. Am si scos cateva planse.

Clauuu, mai esti? Hai pe forum ca aci nu patesti nimic .

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Brrrrrrneata

Eu is zombi de somn pana la 3 azi noapte am citit poezii si m-o luat un dor de love si de vremea cand beam vin, fumam, citeam poezii si ma credeam buricul pamantului.

Lu-ana bine ai venit printre noi.

Alina 33 nici link nu te lasa sa pui?

Clau esti mortala.

Is bucuroasa ca am reusit sa-i fac la bunicumeo tomografia aseara. A fost super cuminte si a colaborat neasteptat de bine. Mai am joi analizele de sange si apoi sa ne faca dosarul pentru comisie sa primeasca tratament. Sper sa isi revina cat de cat ca e groaznic.

Az ma duc sa ma tund.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Cu placere!

Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

In mod normal ar trebui sa mearga cu link da mai stii, poate-s in vizor si ma asa ca o las pe Flavia sa il puna. Eu am comentarii pe chestia asta si n-o sa ma pot abtine. Vreau sa depasesc subiectul

Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Deci reclamailegalala alt site = avertizare']asta[/url] e adresa.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Mergi la inceput

Imi pare rau, nu pot, desi stiu clar ca alta data am mai pus link-uri cu tot felul de jucarii sau alte chestii de pe magazine on-line, deci zau ca nu inteleg de ce acum e diferit??? Dar asta e ... ne supunem regulilor.

Sa-l ajutam pe Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Nu va mai chinuiti fetelor cu linkurile. Las' ca dam un search pe google si gasim zeci de site-uri cu planse si alte de-astea! Daca nu ne lasa...nu ne lasa si pace!
Miha, faina treaba ai facut tu azi noapte!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Lu-ana, bine ai venit in grupul nostru , sa va traiasca baietelul!

Moni, o treci tu pe Lu-ana in listuta?

Miha, am citit interviul aseara printre randuri ca-mi era somn, dar l-am reluat acum, e superb. Si poezia lui Mihai Beniuc...
Si eu m-am tuns ieri. A intrebat Adriana cosmeticiana de tine.

Clau, esti mortalaaaa!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Alina33, Flavia, nu va lasa sa puneti nici link ca au ceva filtre sa nu se poata pune site-urile "concurente" cica.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare.
Alina33 pune linkul aici cu ceva pauza in el ca sa nu-l recunoasca ca site concurent. De ex: www.copilul meu.ro si gata. Scoatem noi pauza cand copiem adresa in bara de adrese.

Luana, bine ai venit. Si noi suntem veniti de 7 ani in Arad, tot din Timisoara si tot dupa sot.

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(34+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput