Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 9
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Inainte de culcare va prezint doi bucatari si soferi nemaipomeniti ! Noapte buna tuturor ! Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
...Ce dragalasi sunt ei... De Lixa mai stii ceva?
Si acum ma simt vinovata ca nu m-am intalnit cu ea la timisoara acum un an

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
mihuta spune:
Vai vai vai ce soferi indemanatici! Partea cu bucatareala era un pic cam neclara, n-am inteles care era bucatarul sef si care asistentul...
Eu inca nu m-am miscat sa cumpar medicamentele, in schimb in seara asta am fost singura la un pic de shopping, destul de trista experienta, am asa un stil de a ma strange in balonul meu de sapun ca si uit ca mai exista magazine si toale si moda care se schimba de la un an la altul. In fine, eu mi-am cumparat niste haine de casa
, ca oricum afara nu ies suficient de mult ca sa se merite efortul...
Am si eu o intrebare, cam cat e de curat la voi acasa ? La mine e permanent dezordine si chiar mizerie, desi mie mi se pare ca fac non-stop curat. E fals, dar macar o data pe zi tot fac, dar seara tot e un dezastru in casa.
ellis spune:
ANK - si eu ma bucur ca la voi e cald si bine, la noi nu au dat drumul la caldura si azi tre sa ma cert cu cineva, ca nu se mai poate; voi baga un calorifer, ca ingheteam, iar sar de 2 mil la curent...
, dar macar sa ne incalzim.Felicitari pt tunsoare, exista si permanent drept, pt cine se incumeta sa si-l faca...eu tot cochetez cu ideea, dar am o stilista smucita care nu vrea sa-mi faca...cica nu e cazul;
LAVINIA - S-A INTAMPLAT CEVA??????????
Alessia a inceput sa doarma mai mult, dimineata, adica seara o culc cu greu si dimi se trezeste la 8, ceea ce nu e ok pt mine care trb sa ajung si la serv...cat oi mai ajunge...ca intram in somaj tehnic...
ROXXY - nu te bucura prea tare ca Maria prefera patutul, ca si A a dormit in patut pana pe la ...8 luni cred, dupa care, legat si de aparitia dintisorilor, s-a mutat cu noi![]()
ALINA - ai maritat fata, nu?
pupe, mama, pe ei de pui! unde erati? caut locuri de joaca pt perioada rece...am fost in Iris Mall, Auchan si mi s-a parut f inghesuit...
MIHUTA - nici la mine nu e ordine, nicicand, si nici curatenie cum era altadata; a stat bunica-mea la mine, si mi-a scos peri albi(o sapt, doar), ca strangea continuu jucariile fetei si ea nu mai avea cu ce sa se joace, iar cand cerea vreun joc ii zicea "te cearta tati"...asa ca sunt convinsa ca e mai bine cum procedez eu, o las sa insire ce vrea prin casa, iar de 2-3 ori pe zi le strang, apoi scoate iar, nu de alta, dar sa nu fie maldarul prrea mare; ma gandesc ca daca am avea mai multe camere, la ea ar fi dezordine, iar la noi nu...sau doar ma gandesc; in wk ma straduiesc sa fie si curatenie , ordine in ale noastre este, ale ei stau tot insirate; cand era Alessia mica in patut..stergeam cu carpa uda cu protex peste tot, ara luna casa, dar cred ca eram tzacanita, ca uite acum nu mai e nici pe departe luna, si n-am murit
...apoi, cand a inceput sa mearga, aspiram si stergeam holul zilnic, acu si asta mi-a trecut si, in plus, mi-era jena daca venea cineva la noi si nu era ordine; acum poa sa vina linistiti, nu inteleg ca e un copil care se joaca liber in casa si o mamica ce nu sta continuu cu mopul in brate, sa nu mai vina, ca nu sufar! te pup! vaaai cat m-am intins..am facut teoria curateniei/ dezornidii, na!![]()
ancadragoman spune:
Neata
Anco a facut kk aseara tot la fel,cu un pic de sange la inceput ca este constipata.Adica o consider constipata daca decat prima parte din kk iese tare si in rest normala?Scuze pentru detali![]()
Rox si cum ai descoperit ca are fisura?Il ungeai cu ceva?
Am vazut pozele cu printesa Maria care este superba ,iar poza asta m-a dat gata http://picasaweb.google.com/roxanavelcea/PrintesaMariaOLuna?feat=directlink#5392152476964177698
Alina am vazut bulgarasii priceputi la toate![]()
Mihaela la mine nu prea e dezordine din cauza ca Maria sta f putin pe acasa,cand nu era la gradi statea la mama pana la 4 cand ajungeam noi(si at era dezordine la ea
) dupa care ieseam afara si intram seara ,deci nu avea timp sa faca dezastru.Acum este la gradi tot pana pe la 4 si cand se intoarce iesim pe undeva si venim tot seara![]()
Adela 
Pup fetele
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Cica ..ieri am avut eu una din zilele alea cand am simtit nevoia de o schimbare si am plecat val vartej la coafor...si m-am tuns destul de mult .Cand am iesit de acolo totul bine si frumos.Dar pana acasa cu un pic de ploaie mi s-a incretit parul si aratam ca un copil prost .. Ohhh si parca nu stiu ca parul meu cu cat e mai scurt cu atat e mai rebel ![]() ![]() |

Scuzati, dar nu m-am putut abtine.
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Victo spune:
olala..si la noi e pb mare cu curatenia..ma gandesc sa caut pe cineva sa vina vreo 2(!) zile sa facem o curatenie din aia super strong, cu spalat de geamuri, adunat tot praful de prin casa (inclusiv pereti), spalat temeinic bai, gresii, usi..din astea.. numa sa vina un picut caldura, sa iasa sotul cu Stefan afara, sa putem deschide geamuri etc..
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Uitati cum a crescut printesa mea: http://picasaweb.google.com/roxanavelcea/PrintesaMariaOLuna?feat=directlink |
Ce frumoasa e!

Si tati e tare mandru de comorile lui!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Vasari Inainte de culcare va prezint doi bucatari si soferi nemaipomeniti ! |
Cu masina nu stiu daca ma bag sa merg cu ei la plimbare

Victo spune:
miha, ce mai faci draguta? ce perle mai scoate fi-tu? hai ma povesteste-ne una-alta..
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mihuta Am si eu o intrebare, cam cat e de curat la voi acasa ? La mine e permanent dezordine si chiar mizerie, desi mie mi se pare ca fac non-stop curat. E fals, dar macar o data pe zi tot fac, dar seara tot e un dezastru in casa. mami de Sophia |
stai linistita....
La noi e dezastru
.Am sa iti pun cateva poze imediat ...si probabil ca ai sa zici ca la tine e luna si bec...
Si crede-ma ca tot asa toata ziua fac curat.. Dar am in urma ajutoare

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt