Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 10
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
![]() Scuzati, dar nu m-am putut abtine. www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ![]() De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
Ank83 spune:
niste poze ..de aici .. si special pentru Mihuta
..de aici ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
Roxxy ai o familie foarte frumoasa
... Si intr-adevar taticul e foarte mandru cu puii in brate.
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri mult de comorile tale 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
Ancoo sper sa rezolvati problema pana la urma..
Miha .. nu iti mai ajung prajiturile ?? de te dai la cele ale copiilor???![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Roxxy80 spune:
Ank, la capitolul dezordine recunosc ca m-ai luat, dar sa stii ca vin puternic din urma
. Poza in care dorm impreuna puii tai m-a dat gata. De abia astept sa mai creasca Maria ca sa-i pun si eu impreuna. Poza va fi cam la fel: o printesa bruneta si un print blond si chel
.
Fetelor, multumim pentru aprecierile ref la pozele cu Maria. Recunosc ca suntem o familie fericita si implinita.
AncaD, daca prima parte din kk este f tare, da e constipatie. Exact asa facea Matei. Mie pediatra mi-a spus de fisura, fara sa controleze. Mi-a spus ca atata timp cat sangele e curat si apare exact in prima parte din kk, sigur e fisura. Eu ii dadeam cu bephanten mereu si chiar ii bagam putintel si in fundulet. Dar fisura nu trece pana nu se regleaza scaunul (adica sa faca mai moale). La Matei a durat vreo luna si ceva. Plangea de durere cand facea kk.
Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)
Roxxy80 spune:
M-am laudat cu o printesa, acum ma laud si cu un print frumos, drag si scump: http://picasaweb.google.com/roxanavelcea/PrintulLuiMami?feat=directlink
Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 M-am laudat cu o printesa, acum ma laud si cu un print frumos, drag si scump: http://picasaweb.google.com/roxanavelcea/PrintulLuiMami?feat=directlink Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009) |
Chiar imi era dor de Matei...
..Scump tare.Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
Ank83 spune:
maine dam papa ...bobo ...si tzuc la toata gasca de bulgarasi 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
popbianca spune:
buna searaaaa!
am pierdut un mesaj pe la 8 asa ca acum pe scurt....
iuliana..noi vem un sac cu fermuar pe mijoc..l-am luat di austria..dar asta nu are nici o relevanta ...despre care vb eu sunt ceva dreem bag..alea cu temp ambientala
roxxy..am inteles..atuci categoric NU....dar esti o norocoasa...am vazut si pozele....ai 2 copilasi exceptionali!
vasari...merci
...ce copii fericiti si indemanateci!
mihuta...nici la noi nu se pastreaza curatenie si ordine...si suntem toata fam apta de dereticat....nu mai stie stanga ce face dreapta....oricum consider ca nu e nici o problema...doar nu-i kk pe jos...sunt jucarii!
ank83...excelente poze
....oare asa o sa fie si la mine?
...urez de pe acum LA MULTI ANI ! lui Raul.......Sa-i dea DD numai bune si frumoase in viata!
un we placut tuturor! si distractie pe masura....noi,din pacate, nu putem participa la party ..plecam din localitate!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Ank83 spune:
Deci pozele alea cu taidun..tzunami ce o fi au fost facute intr-un moment cand i-am lasat sa se joace in unul din dulapioarele din bucatarie
... si au scos tot de acolo.Dar nu e chiar asa in general.. Nu va speriati
... De regula sunt jucarii aruncate
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 

.. Ohhh si parca nu stiu ca parul meu cu cat e mai scurt cu atat e mai rebel