Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 11
mihuta spune:
Ank, uite, mie nu mi-a dat prin cap sa fac poze, mie ale tale mi s-au parut nostime tare, cu puii preocupati de oale si pahare. Mai ales de cand s-a facut frig si stam numai in casa, e mereu o harababura de nedescris. Asta in conditiile in care am pe cineva care vine saptamanal la curatenie si calcat. Probabil ar trebui sa vina zilnic. Mai bine sa stea mereu la noi
.
Ellis, noi avem 4 camere, si toate le varzuieste (sau ma rog, e opera comuna). E duplex, asa ca dimineata lasam etajul vraiste si coboram in sufragerie. Nu e vorba ca e dezordine, dar ajunge sa fie chiar mizerie, mai ales ca mai nou e musai sa serveasca masa singura la masuta de desenat. Sincer nu ma preocupa ca se face atata mizerie, mi se pare normal, dar am senzatia sacaitoare ca restul lumii face mai mult sa curete. De fapt pe unde am fost (chiar si inopinant) n-am vazut decat cel mult cateva jucarii aruncate pe jos. La noi in plus sunt resturi de plastilina, creioane rupte bucati, hartii facute bucatele, abtibilduri lipite in cele mai diverse locuri, litere magnetice, sticle goale de apa, carti ferfenita, castroane si castronase, pahare si cani cu apa puse care incotro (mai nou isi foloseste cu mare indemanare taburetul de la Ikea in bucatarie si ajunge peste tot). Cel putin o data pe zi matur ( ca bucataria e oarecum deschisa), din jucarii mai strang cand nu mai avem loc de ele si resturile le arunc pana ma plictisesc. Poate ca ma plictisesc cam repede.
mihuta spune:
Ah, si Roxxy, asta e poza mea preferata http://picasaweb.google.com/roxanavelcea/PrintesaMariaOLuna#5392150724325249202
Iar de la Ank, asta http://family.webshots.com/photo/2244297750102983850VWUHwb , ce-i faceai de era asa contrariata, o amenintai ca-i iei biberonul?
ellis spune:
neata!
LA MULTI ANI, RAUL! SA FII SANATOS SI CUMINTE SI SA SE MANDREASCA MAMI CU TINE!...nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 2 ani....asteptam tortuletul!
ANK - ce ajutoare ai la curatenie! dar sunt scumpi si cand fac dezastru..asa nevinovati sunt!!!!!!!!!
ROXXY - super sunteti! am vazut un tati incantat de piticii lui , si mi-e dor de felul in care statea Maria pe tine
...numai asa a dormit Alessia primele 2 luni!
sa aveti o zi minunata!
iuli-ana spune:
LA MULTI ANI,RAUL!SA FII SANATOS,FERICIT SI CUMINTE!
MIHUTA...ai povestit despre dezordinea de la tine ca si cum ai fi fost pe la noi mai intai...sigur nu ai fost???![]()
BIANCA,multumesc de raspunsuri!
Vad ca de 2 nopti isi tine paturica pe ea,cred ca se teme sa ne raceasca pisoii...![]()
Vasari spune:
La multi ani Raul, sa cresti mare si sa fii sanatos si fericit !
Buna dimineata ! Noi ieri am ajuns la Valcea, ne-am hotarat ad-hoc, mai ales ca doua luni de-acum o sa fim consemnati in Bucuresti.
Ma bucur ca v-au placut bucatarii, Radu a fost bucatarul-sef, Maria poate un fel de ajutor... :)
Ank, Lixa s-a mutat la Bruxelles de aproape un an, e foarte bine, imi e tare dor de ei.
Superbi Raul si Cecilia impreuna !!
Si mi-e rusine sa zic, dar nu m-au impresionat deloc pozele cu "dezastrul". :((
Mihaela, azi ma duc si eu la cumparaturi, desi cele mai multe le voi lua de la Bucuresti. Sper sa nu ma intorc numai cu haine de casa. Ar trebui sa ma pregatesc de birou.:)) De curatenie... hmm, ai vazut ce era la mine ultima data. :)) Odata cand nu m-am simtit "in apele mele", B a fost socat seara cand a deschis usa.
Si doar traim in aceeasi casa. Nu stia pesemne ce pot face doua fete ! :))
Ellis, somaj tehnic ? Imi pare rau. Pupici Alessiei, sper sa va reveniti cu somnul, nu mai putin, poate mai devreme?
Roxxy, tare scump Matei, nu-l mai vazusem de mult !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
cristi07 spune:
Buna ziua tuturor!
am intrat sa urez si eu primilor bulgarasi care au implinit 2 ani!
La multi ani ,Raul!
La multi ani, Amalia Maria!
Cristina si Radu 3.12.2007
cristi07 spune:
am vazut si eu ultimele fotografii cu piticutii...care mai de care mai dulci! ce frumoase sunt fototgrafiile cu fratiorii 
legat de dezordine ...."in dezordine sa ne batem, in firimituri..."![]()
nu gasesc din pacate foto si de la noi pt exemplificare ![]()
la noi resturile de biscuiti daca nu sunt aruncate cainelui...sigur sunt in vreo masinuta caruia i se deschid usile...nu voi fi mirata cand vor aparea furnicile...
Cristina si Radu 3.12.2007
Vasari spune:
Cristina, furnicute la volan ? :)) Cred ca va fi o intreaga flota si Raducu fericit !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari [red]Si mi-e rusine sa zic, dar nu m-au impresionat deloc pozele cu "dezastrul". :(( |
...deci mai trebuie sa lucram Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi07 legat de dezordine ...."in dezordine sa ne batem, in firimituri..." |
noi suntem gata

... incercam sa va facem K.O. ca lucram in echipa Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt