Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 12
Ank83 spune:
Va multumim pentru felicitari... 

Va pup pe toate ...
Ce pui mare am ??!!! 

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
SufletDInger spune:
La multi ani Raul, multa sanatate, sa cresti mare si frumos si la cat mai mult dezastru in casa. 
Dorim sanatate copiilor cu astfel de probleme.
Felicitam gravidutele, Bianca si softurela, sper sa nu gresesc.
Am admirat pozele copiilor, mama mama ce mari s-au facut.
Despre Alexiss, spun ca ar manca tot ce nu e recomandabil varstei lui, repete cuvintele dupa noi si intelege tot. Spre exemplificare, aseara cerea o jucarie si l-am trimis la tacsu care avea nu stiu ce ocupatie si a revenit copilul la mine nemultumit. Intrebandu-l daca a primit jucaria a zis ca nu, si i-am zis, adu-l pe tata de urechi la mine, fara sa-mi dau seama ca asta va face. Copilul ascultator s-a dus in camera , l-a prind de o ureche pe tacsu si protestand l-a adus la mine, ca tacsu nu vroia sa vina.
Nu stiu ce sa ma fac cu somnul de seara, care e foarte tarziu, dupa 23,30, desi la pranz doarme de la 12,30-13,30, cam o ora si jumatate, doua ore si jumatate. Sunt obosita a doua zi, la 7,30 incep serviciul. Si asta nu ar fi nimic, daca la orele 16 nu ar trebui sa fiu in forma perfecta. Voi ce program de somn mai aveti? As vrea sa stiu si ce mai papa copiii vostri si cat? Si daca stiti cand trebuie sa facem control la medicul de familie in conditiile in care nu sunt probleme de sanatate?
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
Roxxy80 spune:
LA MULTI ANI, FRUMOSULE RAUL!!!!! SA CRESTI MARE, SANATOS, VESEL, SA FII NOROCOS SI SA AI GRIJA DE FETELE TALE SCUMPE!!!!
Ce emotionant....primul bulgaras care face 2 anisori. Mi-au dat lacrimile...cat de repede cresc puii nostri. parca ieri eram gravidute si radeam/plangeam de tot ce ne oferea sarcina. Ma gandesc ca maine-poimanine creste si Maria mea si cred ca voi plange de emotie cand voi vedea nou-nascuti. Hai ca vad ca azi sunt cam emotiva
.
Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI RAUL! Sa cresti mare, frumos si sanatos! 
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo miha, ce mai faci draguta? ce perle mai scoate fi-tu? hai ma povesteste-ne una-alta.. |

Nu prea mai fac nimic deosebit. Asa ca dupa vremea de afara.
Fii-miu e intr-una din perioadele acelea.

Am inceput sa iau ulei de peste, cica ajuta la pastrarea bunei dispozitii si relaxarea sistemului nervos.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

ellis spune:
Am inceput sa iau ulei de peste, cica ajuta la pastrarea bunei dispozitii si relaxarea sistemului nervos. ![]()

[/quote]
cred ca mai bun e cognac-ul
ellis spune:
a mea are iar muci...multi..imi vine sa ma dau cu capul de pereti!
azi a mancat datorita cumnatului meu...nu stiu ce sa ma mai fac cu ea...
tre sa merg sa reinnoiec stocul de panadol, nurofen, ophtamesone...nu mai stiu..ceva miraculos nu o fi???????
Roxxy80 spune:
Offf, mai Ellis ce ghinion. Eu credeam ca v-ati facut bine. Doamne ajuta sa-si revina rapid. Vremea asta e perfecta pt transmiterea virozelor. Si eu stau cu frica sa nu se imbolnaveasca Matei. Off...
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis a mea are iar muci...multi..imi vine sa ma dau cu capul de pereti! azi a mancat datorita cumnatului meu...nu stiu ce sa ma mai fac cu ea... tre sa merg sa reinnoiec stocul de panadol, nurofen, ophtamesone...nu mai stiu..ceva miraculos nu o fi??????? Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)
mariussimiuc spune:
Sa fac si la mine o poza?

pussi spune:
LA MULTI ANI FERICITI RAUL
prima data cand vorbim de ani la dublu

si cadoul pt. mami Ankule: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109279&whichpage=6![]()
O fi normal sa am burta tot teapana/? rar de tot de relaxeaza.. deja parca imi fac griji.
parca as suna doctorita sa merg repede sa imi fac o monitorizare
noi suntem bine! Eu sunt supa si in butoi dar imi revin....
la capitolul curatenie stau cam ca si Anka, mai mult dezornire decat curatenie(am o tanti care-mi face curat in fiecare sapt.)
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!