Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 13
cami_antonia spune:
fetele
sunt un user DC
am nevoie de ajutorul vostru
cititi si daruiti daca puteti
nu ignorati va rog din suflet
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
eladea2005 spune:
LA MULTI ANISORI RAULITO!!! SA FII SANATOS, CUMINTEL ATAT CAT TREBUIE DOAR SI SA AI NOROC CU CARUL! 
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
LA MULTI ANIT, RAUL!!!!!!!!!!!!!!!SA FII SANATOS PUIULE SI SA CRESTI MARE MARE SI FRUMOS!
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 niste poze ..de aici .. si special pentru Mihuta Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici Pretendenti pt ![]() |
sunt adorabili cum dorm impreuna...

cat dspre dzastru./..ce sa zic...nu ma sperie ce vad...dar daca ar fi la mine in casa poate...
cred, insa, ca daca as avea doi, ca si tine, n-as mai strange permanent dupa ei...cum fac acum dupa unul doar...*********************************************************
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
BLOGUL NOSTRU
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 M-am laudat cu o printesa, acum ma laud si cu un print frumos, drag si scump: http://picasaweb.google.com/roxanavelcea/PrintulLuiMami?feat=directlink Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009) |
uauuuuuuuuu, ce-a crescut bulgarasul nostru...

sunt adorabili amandoi...iar tati se vede de la o posta ca e fericit...tu, mami, imi pari obosita, putin...dar e firesc, nu???

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
BLOGUL NOSTRU
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ellis Am inceput sa iau ulei de peste, cica ajuta la pastrarea bunei dispozitii si relaxarea sistemului nervos. www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ![]() De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
cred ca mai bun e cognac-ul
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
[/quote]

serios ????? hmmm...ce ma fac...nu-mi place de nici o culoare pestele, cu atat mai putin uleiul si mirosul lui...
cred ca prefer cogniacul...*********************************************************
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
BLOGUL NOSTRU
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ellis a mea are iar muci...multi..imi vine sa ma dau cu capul de pereti! azi a mancat datorita cumnatului meu...nu stiu ce sa ma mai fac cu ea... tre sa merg sa reinnoiec stocul de panadol, nurofen, ophtamesone...nu mai stiu..ceva miraculos nu o fi??????? Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
offff, ellis...ceva miraculos...daca gasesti, anunta-ma...platesc bine, sa stii...

unde e varaaaaaaaaaaa??????
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
BLOGUL NOSTRU
ellis spune:
PUSSI - tu si anul trecut i-ai facut un cadou la fel de frumos lui ANK!...tu de ce esti suparata???????
ANDREEA - vara ca vara, dar unde e toamna???????? sau ...iarna nu-i ca vara!?![]()
eu ii fac aerosoli, ii dau stodal, olinth in nasuc, pulmex pe piept si spate si panadol la 8 ore pt raceala...nu mai stiu ce sa ii mai fac...sper sa doarma in noaptea asta si sa respire mai bine, Doamne Ajuta!!
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui pussi LA MULTI ANI FERICITI RAUL prima data cand vorbim de ani la dublu ![]() ![]() si cadoul pt. mami Ankule: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109279&whichpage=6 O fi normal sa am burta tot teapana/? rar de tot de relaxeaza.. deja parca imi fac griji. parca as suna doctorita sa merg repede sa imi fac o monitorizare noi suntem bine! Eu sunt supa si in butoi dar imi revin.... la capitolul curatenie stau cam ca si Anka, mai mult dezornire decat curatenie(am o tanti care-mi face curat in fiecare sapt.) PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
chiar ma gandeam zilele astea la cadoul tau de anul trecut
..acum am recitit totul si asa m-au apucat toti fiorii 
Doamneee ce zi..Cea a primii nasteri??? .. cand mergi cu capul inainte si habar nu ai de nimic
..LA a doua am mers de parca invatasem pentru un examen si mergeam sa vad cat am retinut Am recitit rand ,..cu rand toate postarile fetelor din capitolul respectiv.. Parca nu imi vine sa cred ca acum acele burtici alearga si sar si vorbesc si se tin de sotii

...Domanee cum ne mai ingramadeam care mai de care sa ne plangem de cate un junghi sau col scurt...sau prea lung

Apropo am nascut in capitolul 100

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
Ank83 spune:
Pussi iti multumesc ...foarte mult... din nou 
Recitisem si postarea Laviniei care se plangea ca ma sunase in timp ce nasteam, si nu i-am raspuns la telefon
...Tin minyte si acum ca eram pe masa de nastere si eram la prima incercare de al scoate pe Raulito in lume si auzeam cum suna telefonul ...
...si scrasneam una alta printre dinti ![]()
Ma bucur ca a ramas totul scris aici..parca si emotiile au ramas gravate in capitolele alea
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt