Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 14
Ank83 spune:
Miha chiar te rog sa faci si tu niste poze din zilele in care nu ai chef sa strangi dupa ei la fiecare 30 de minute
...
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
ellis spune:
a rupt, a rupt, dar tuseste de mi se rupe inima....a papat putina ciorbita, i-am facut aerosoli ci atropina, dupa care a vomat in jet..mult...ca bause si un laptic cu miere in carrefour... s-a speriat si ea..si noi...am lasat-o sa se linisteasca, i-am facut laptele ei, a baut si a adormit...si ieri si a mi-a zis "a gadi"(la gradi)
, cand n-o duc, vrea, cand o duc, plange..
pussi spune:
ankule cu mare placere!
as vrea sa va fac la toate acest cadou, sper sa-mi permita timpul! sunt zile la rand cand nu deschid calc.
ellis multa sanatate! mi-e groaza de momentul cand incepem cresa si urmeaza racelile! Cu supararea... sunt dezamagita de lumea in care traiesc si in care vreau sa-mi cresc puisorii: am fost victima unui accident rutier, in calitate de pieton traversand pe zebra. Nu am patit mare lucru: zgaraieturi si vanatai cat cuprinde. II multumesc Lui DD pt. asta. Dar socul, umilinta si nepasarea m-au terminat. Soferita in jur de 20 de ani nici nu s-a dat jos din masina... am cazut izbita de masina dorindu-mi sa-mi mai vad fetele si m-am ridicat ajutata de un batran bucuroasa ca am mai avut zile. Nu mi-am revenit din soc decat a doua zi... am mers la medicina legala, mi-am scos certificat si am facut plangerea la politie. II multumesc Lui DD ca n-am patit mai mult, n-am facut-o din rea credinta, dar daca maine da peste alt om m-as simti vinovata. Nu-i treaba mea ce va face politia, spiritul meu civic asta mi-a spus sa fac. O sa trec si peste asta...
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
Ohhhh ..pussi...Imi pare rau pentru patania prin care ai trecut.
Te pup si ma bucur ca ai scapat cu cateva rani usoare 
Asa mai patesc si eu cand ma uit in jur la lumea asta nepasatoare... parca de tot..chiar si de zilele lor... si refuz sa cred ca ai mei copii vor creste in acest mediu.Ma lupt din rasputeri sa iesim din lumea asta..sa le ofer ce e mai bun.....sa traiasca intr-o civilizatie cat mai solida .Sper ca pana piticii mei vor intra in scoala sa reusesc asta 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
eladea2005 spune:
doamne, pussi ce sperietura...ingrozitor...si ce e mai nasol ca majoritatea tinerilor sunt cei care comit accidente...
nu stiu frate cum isi iau astia carnetu...
ca ne baga in spital sau mai rau pe noi, astialalti nevinovati....
bine ca n-a fost ceva grav...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
g24hit spune:
hello
desi cu putina intarziere...LA MULTI ANI RAUL!!!
Ellis si Iulia e mucoasa iar.....dar mai rau e ca acum si tuseste(data trecuta am trecut relativ usor peste); eu ii dau nurofen(ca antiinflamator-gatul e putin rosu),eurespal,vitamina C. sper sa nu avem nevoie de antibiotic,inca nu a facut febra....
si eu sunt racita....nasol...ieri parca nici putere nu aveam sa stau in picioare....
voi ce activitati mai aveti in casa? ca eu nu mai am idei iar Iulia a inceput sa vrea desene...ea care pana acum nu se uita deloc...as lasa-o putin dar ea se uita 1 min la ceva,apoi vrea altceva.....de ma inebuneste...a tot vrut afara dar era vant si cu tusea ei nu m-am riscat asa ca am iesit 5 min pe balcon...
si pentru ca nu imi amintesc cand am scris ultima data, as vrea sa felicit si eu gravidulele si sa le urez o sarcina cat mai usoara...
Pussi bine ca nu a fost ceva grav. dar nu a venit politia la fata locului? parca stiam ca daca sunt victime se deplaseaza ei acolo...sa te faci bine si sa treci repede peste soc...
astfel de intamplari parca ma infioara....ma tot gandesc in acele momente ca ar trebui sa pretuim mai mult ceea ce avem, sa-i iubim si mai mult pe cei dragi si sa nu ne mai tot gandim la curatenia(sau dezastrul) din casa noastra( pentru ca si eu sunt tot stresata ca nu reusesc sa le fac pe toate asa cum ar trebui.....).
va pup pe toate cu drag

ellis spune:
neata!
ooof, PUSSI, ce rau imi pare...nu cred deloc ca ai procedat gresit, la fel gandesc si eu...iar dezamagirea fata de lumea in care traim o simt din plin; te pup.
cred ca si eu racesc...
Alessia a dormit pana la 2 noaptea...apoi a tusit, iar a atipit...si tot asa...vai de ea , mititica, nu m-a last sa ii curat nasul, nu m-a lasat sa ii dau lamaie...nimic...a tusit...
acum i-am facut aerosolii, curg mucii, tuseste(sper sa nu mai verse), daca pana maine nu se vede ameliorare, nu cred ca mai astept febra si trec pe augmentin...ca nu mai pot sa o vad asa...cat timp mai dureaza?! serios, ma termina psihic...sper ca ea sa fie vioaie si vesela, ca ieri dupa amiaza era cam moale, insa dupa ce a mancat si-a revenit; ieri a mancat borcanel pasat diluat cu lapte...ca sa va inchipuiti ca nu poate nici inghiti mancare solida...nu mai pot!
ENI - multa sanatate va doresc si voua, sa nu faceti febra si sa va reveniti repede!
eu sunt din nou in medical...
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 M-am laudat cu o printesa, acum ma laud si cu un print frumos, drag si scump: http://picasaweb.google.com/roxanavelcea/PrintulLuiMami?feat=directlink Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009) |
Asa draga ca pe el nu l-am mai vazut de multisor

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!