Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 15
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi LA MULTI ANI FERICITI RAUL prima data cand vorbim de ani la dublu ![]() ![]() si cadoul pt. mami Ankule: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109279&whichpage=6 O fi normal sa am burta tot teapana/? rar de tot de relaxeaza.. deja parca imi fac griji. parca as suna doctorita sa merg repede sa imi fac o monitorizare noi suntem bine! Eu sunt supa si in butoi dar imi revin.... la capitolul curatenie stau cam ca si Anka, mai mult dezornire decat curatenie(am o tanti care-mi face curat in fiecare sapt.) PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
Vai de mine ce amintiri mi-ai trezit!!!!!!!!!!!

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Pussi iti multumesc ...foarte mult... din nou ![]() Recitisem si postarea Laviniei care se plangea ca ma sunase in timp ce nasteam, si nu i-am raspuns la telefon Ma bucur ca a ramas totul scris aici..parca si emotiile au ramas gravate in capitolele alea ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici Pretendenti pt ![]() |
Da ma,imi aduc perfect aminte,Lavinia se ingrijora ca nu raspundeai la telefon

anca
de
povestea nasterii
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui pussi ankule cu mare placere! as vrea sa va fac la toate acest cadou, sper sa-mi permita timpul! sunt zile la rand cand nu deschid calc. ellis multa sanatate! mi-e groaza de momentul cand incepem cresa si urmeaza racelile! Cu supararea... sunt dezamagita de lumea in care traiesc si in care vreau sa-mi cresc puisorii: am fost victima unui accident rutier, in calitate de pieton traversand pe zebra. Nu am patit mare lucru: zgaraieturi si vanatai cat cuprinde. II multumesc Lui DD pt. asta. Dar socul, umilinta si nepasarea m-au terminat. Soferita in jur de 20 de ani nici nu s-a dat jos din masina... am cazut izbita de masina dorindu-mi sa-mi mai vad fetele si m-am ridicat ajutata de un batran bucuroasa ca am mai avut zile. Nu mi-am revenit din soc decat a doua zi... am mers la medicina legala, mi-am scos certificat si am facut plangerea la politie. II multumesc Lui DD ca n-am patit mai mult, n-am facut-o din rea credinta, dar daca maine da peste alt om m-as simti vinovata. Nu-i treaba mea ce va face politia, spiritul meu civic asta mi-a spus sa fac. O sa trec si peste asta... PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
Vai de mine prin cate ai trecut si tu ,bine ca nu a fost mai gra
v si pe asa zisa soferita nu o lasa sa scape ca asta omoara sigur pe cineva

anca
de
povestea nasterii
ancadragoman spune:
Cu intarziere spun si eu LA MULTI ANI RAUL!!!!!!!!!!!!.
Mama nene ce a trecut timpul,puii nostri fac 2 ani 
Am fost cu Maria la dr,s-a uitat la funduletul ei si se pare ca are un hemoroid de la constipatie.Mi-a dat crema pentru hemoroizi si lactuloza sa incercam sa ii dregem constipatia.peste 2 saptamani o sa ma duc iar sa vedem ce facem mai departe.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Ank83 spune:
Helouuuu...
Multumim din nou de urari...
Ancoo te apucara emotiile
???
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
ancadragoman spune:
Si inca cum,parca si acum simt contractiile alea de care vorbeam
...hai ca mai am un pic si nasc si eu![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
Victo spune:
neata
pussi, imi pare extrem de rau de ce ai patit!f bine ca ai mers la politie,si cu certif medico-legal. macar poate o s-o mai calmeze chestia asta. nu i-a suspendat permisul?
ellis, cd stefan tusea tare tare i-am facut aerosoli cu flixotide, ser si bicarbonat. a luat si augmentin, dar iti zic sincer ca a reactionat tare urat de la el. ultimele zile de-abia il tinea in stomacel. altceva nu iti poate da dr? eu n-as mai vrea veci sa ii dau augmentin.
Alina, Maria cum e?
si Stefan are acum mucuti, dar nu exagerat de multi, dar sunt fericita ca curg, si pot aspira. nu tuseste. cel mai aiurea e cd il vezi infundat, are secretii, dar nu le poti scoate pe nas.
plange cd ii bag ser si ii scot, dar ii explic de fiecare data ca e bine pt el, sa poata respira, sa poata manca, si sa faca nani. mai nou, tratam si plusatii cu care face nani, si se distreaza si el un pic.
ma apuca si pe mine emotiile ca peste 11 zile sarbatorim piticul...
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
Neata!
of puiuti bolnaviori, sanatate multa...oare cand se inventeaza pastila minune care sa ne tina sanatosi???![]()
ce vreme urata e la Cluj...cica ziceau ca se mai incalzeste, dar cand?????
ce mai stiti de anka san? pe unde e? si alte fete care n-au aparut demult????
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mariussimiuc spune:
Helau! 
Sanatate multa la puiuti! 
Imi pare rau sa aud ca aveti ceva probleme. De n-as vorbi intr-un ceas rau, noi n-am racit deloc de cand a inceput Robert gradinita. Doamne ajuta!
Pussi, imi pare rau de patanie. 
Cum s-a rezolvat? Ai primit vreun raspuns de la politie? 
Ank-ule, cum fu la petrecere?
Poze, fato, poze...![]()
Desi nu s-ar crede
eu sunt in pana de idei in ceea ce priveste meniul pentru petrecerea piticilor mei. 
Anca, lasa emotiile si treci la treaba. ![]()
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

ancadragoman spune:
Pai daca tu esti inpana de idei iti dai seama cum sunt eu![]()
Stai ca mai am 2 saptamani pana nasc,eu cred ca pe 4 ![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii