Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

VICTO- pai nu ii mai cer dr sa ii schimbe antibioticul, inca nu l-am dat sa stiu cum reactioneaza...sper sa nu il dau; aerosolii ii facem cu dexametazona si adrenalina;

MIHA - nu-mi fac probleme pt pana ta de idei, e sigur remediabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Miha tu???pana de idei??? da-mi voie sa

pai noi, muritoarele de rand, e sa zicem atunci???

ancaaaaaaa....sa scoatem majoretele???? hai ca-mi dai si mie emotii...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

RAUL, sa fii sanatos si norocos!!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Ancaaaa... o scoti direct de 2 ani.???Cat a estimat doctorul ca are?? 13 kg ??
Vai de doamna fofo

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!

Fetelor, am nevoie de sfaturi/incurajari/orice. Deci Matei al meu nu mai vrea sa pape nimic in afara de lapte. Sunt disperata.
Problemele lui cu alimentatia au inceput acum vreo 6 luni. Atunci ii ieseau caninii si nu m-am ingrijorat prea tare. Au iesit caninii si el a continuat sa pape din ce in ce mai putin si f selectiv. L-au vazut de atunci vreo 3 pediatri si toti au avut aceeasi varianta: copilul nu are nimic, e o perioada, sunt fite etc. Ideea e ca el este super energic, nu a scazut in greutate dar nici nu a urcat prea mult (doar vreo 300 d egrame in 6 luni). Alearga non-stop. Lucrurile s-au agravat de cand am venit acasa cu Maria. Refuza inclusiv mancarurile care-i placeau f mult: omleta, pireul etc. I-am dat n feluri de mancare, il punem cu noi la masa, nu am insistat, nu l-am certat. Nu-i mai place nimic, nici macar biscuitii. Pot spune ca mai papa din cand in cand cereale cu lapte, melcisori cu lapte si cam atat, deci numai ce are lapte.
I-am facut coproparazitologic si nu a iesit nimic. Pediatrele lui spun ca nu are nimic, dar eu innebunesc pur si simplu. Pana la 1 an si 6 luni era super, super mancacios. Ce ma fac?????

Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)

Mergi la inceput

ROXXY - stiu ca Matei inainte manca f bine pasat, ai incercat ceva borcanase din comert??? si sa ii dai chiar din borcanas sa vada el ca e altceva; oricum 300 gr in 6 luni e bine, a mea a scazut 100 de gra in cateva zile...iar acum nu poate manca de gat...deci papa tot borcanas inmuiat cu lapte la dorna; ceva cu branzica papa? sunt niste scoici mici mici(noel) numai la kaufland, care sunt f atractive pt ei...eu o mai pacalesc cu de astea cu almette, sau sos de rosii; in almette poti pune si outz fiet moale; mai poti incerca vitamine, ex multisanostol sirop, sau cavit - pe astea ti le pot da eu, ca Alessia tot nu le vrea. ma mai gandesc

Mergi la inceput

LAVI, CE FACETI???? S-A INTAMLAT CEVA??????

Alessia a reuist sa pape un borcanas si a adormit, nu a mai tusit f mult, sper sa nu se trezeasca iar intr-o criza de tuse ca sa verse...totusi, indraznesc sa spun ca se vede ca tratamentul e bine ales...nu-i mai fac eu aerosoli cu ce-mi zice farmacista...never...ii faceam ci acc si parca se umplea mai rau de muci si tusea se intetzea...ooooof, Doamne!

...in tonul discutiei...mai am si eu vreo luna si nasc...

Mergi la inceput

Ellis, Almette si orice alta branzica le refuza din start, desi era fan Almette. Refruza orice are sos rosu sau orice aliment verde. Paste mananca dar le prefera fara absolut nimic (am toate formele, marimile etc). I-am cumparat si bocanase si refuza sa gusta. Carnea nu o suporta (inainte era fan pulpite la cuptor, acum nici sa le mai vada). problema e ca nu-l poti pacali cu absolut nimic (am incercat toate metodele posibile, inclusiv mancat in fata televizorului la desene animate), nimic nu functioneaza. In 80 la sute din cazuri refuza mancarea si alte 20 la suta ia o gurita mica de tot si face o fata scarbita si impinge castronul. Din momentul in care spune ''nu'', pai ''nu'' ramane. Pentru pofta de mancare ia Pikovit de vreo 2 saptamani. pediatra i-a dat si fier sa ia tot de 2 saptamani, dar degeaba.
Pediatra de la spital spunea ca ar putea fi modul in care-si manifesta gelozia, dar problemele cu papa le am cu el de dinainte sa nasc, numai ca in ultima vreme s-au agravat. Ideea e ca el este f vesel, energic, sotul meu petrece 100 la 100 din timp cu el, iar eu de cand nu mai alaptez stau mult cu el. Iese afara de 2 ori pe zi (mai putin de cand s-a facut frig), nu a mai fost racit/bolnav de multa vreme, doarme super bine. Chiar nu stiu ce sa cred. Dar simt ca ajung la capatul rabdarii .

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ROXXY - stiu ca Matei inainte manca f bine pasat, ai incercat ceva borcanase din comert??? si sa ii dai chiar din borcanas sa vada el ca e altceva; oricum 300 gr in 6 luni e bine, a mea a scazut 100 de gra in cateva zile...iar acum nu poate manca de gat...deci papa tot borcanas inmuiat cu lapte la dorna; ceva cu branzica papa? sunt niste scoici mici mici(noel) numai la kaufland, care sunt f atractive pt ei...eu o mai pacalesc cu de astea cu almette, sau sos de rosii; in almette poti pune si outz fiet moale; mai poti incerca vitamine, ex multisanostol sirop, sau cavit - pe astea ti le pot da eu, ca Alessia tot nu le vrea. ma mai gandesc

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)

Mergi la inceput

Voi ce incaltaminte mai luati si de unde? a fost cineva in mag Victoria? cica ar fi acolo ceva incaltaminte cu preturi de producator?!
nu stiu ce cizme sa ii iau...anul trecut am avut 2 per de la quelle, vroiam sa ii comand si acum, erau super ieftine, le-am vazut acu vreo 2-3 sapt , iar vineri, dau sa le comand, nema...sun la ei..cica le-au scos...sa mor de ciuda ca nu le-am comandat cand le-am vazut...erau super-calduroase si bune si 60 de ron

Mergi la inceput

Ellis, mii de scuze, dar abia acum am vazut cat e ceasul, sper ca nu am trezit-o pe pitica cu telefonul. Offf, ce prost crescuta sunt.

Vroiam sa-ti spun ca Matei al meu a reactionat f bine la Augmentin dar neaparat trebuie sa-l dai insotit de un antialergic (eu i-am dat cu Zyrtec).

Citat:
citat din mesajul lui ellis

LAVI, CE FACETI???? S-A INTAMLAT CEVA??????

Alessia a reuist sa pape un borcanas si a adormit, nu a mai tusit f mult, sper sa nu se trezeasca iar intr-o criza de tuse ca sa verse...totusi, indraznesc sa spun ca se vede ca tratamentul e bine ales...nu-i mai fac eu aerosoli cu ce-mi zice farmacista...never...ii faceam ci acc si parca se umplea mai rau de muci si tusea se intetzea...ooooof, Doamne!

...in tonul discutiei...mai am si eu vreo luna si nasc...

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput