Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 8
Ank83 spune:
Cica ..ieri am avut eu una din zilele alea cand am simtit nevoia de o schimbare si am plecat val vartej la coafor...si m-am tuns destul de mult
.Cand am iesit de acolo totul bine si frumos.Dar pana acasa cu un pic de ploaie mi s-a incretit parul si aratam ca un copil prost
.. Ohhh si parca nu stiu ca parul meu cu cat e mai scurt cu atat e mai rebel 

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
iuli-ana spune:
Am apucat si eu sa citesc vreo 4 pagini din capitolul trecut...![]()
ROXXY 80,felicitari pt puiuta ta,imi pare tare rau ca ai trecut prin astfel de experiente si sper sa fiti sanatosi si voiosi de acum inainte.
ANCA,am vazut ca ati nasit,sa va fie de bine si sa aveti noroc de fini cumsecade!
Am mai citit de puiuti bolnaviori,puiuti care au inceput gradi...felicitari si multa sanatate tuturor!
popbianca spune:
buna ziuaaaa!
trag de Ana sa se trezeasca... a adormit decat pe la 3 si acum nu pot sa o trezesc din somn....
iuliana...merci...
...fata mea doarme la ea in patut...stam pe canapea si spunem povesti pana bea laptele(de cele mai multe ori)...apoi zice singura "patutu"....ne mai cheama vreo 20 min...apoi adoarme,apoi mai tre sa astept sa se cufunde in somn ca sa-i pot pune sacul de dormit....(treaza nu-l accepta dar dimineata abia il dau jos de pe ea)....sacul care il avem acum e ff fain ca are fermuarul pe mijloc...am vazut ceva pe net (in fct de temp ambientala)dar e pe lateral fermuarul asa ca daca i se casuna nu o pt lasa cu picioarele afara ....inca mai cantaresc...poate asta er fi solutia si pt. Daria...
ank83...
nu te necaji prea tare !ca doar n-or fi toate zilele ploioase...
ma duc sa o trezesc...pai ia pranzul in loc de cina?!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
iuli-ana spune:
Bianca,ce norocoasa esti ca oarme atata...a mea doarme de la 14-16 si e tot somnul.Seara adoarme in jur de 22.30 si la 8 e in picioare...Ma gandesc si eu la varuianta cu sacul de dormit,pana una-alta i-am luat azi o paturica un pic mai grea,cu 2 ppisoi pe ea si i-am explicat ca pisoilor le este frig si de aceea ea trebuie sa stea invelita
...O sa vad la noapte daca tine figura...
Roxxy80 spune:
Salutare!
AncaD, in perioada cand Matei suferea de constipatie facea mereu kk cu sange (sange curat in parte de inceput) pentru ca avea o fisura anala. Nu-ti spun ce dureri avea saracutul cand facea kk. Nu stiu cum dar constipatia a trecut de la sine, dupa ce epuizasem toate metodele, leacurile, siropurile pt a-l ajuta sa faca kk.
Softurela, felicitari pt samburel. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos tun, cuminte si papacios ca Maria mea.
Bianca, eu de acum inainte voi trai emotiile sarcinii o data cu tine. E tare frumos sa fii gravi. De abia astept sa afli sexul lui bebe. Ma gandeam zilele trecute ca pentru mine s-a incheiat definitiv aceasta etapa a vietii, adica sarcina.
Iuliana, un
pentru tine. Ma bucur ca printesa este bine si sanatoasa.
Referitor la puii care dorm in pat cu mami si tati, Matei face si el parte din categoria asta. Doarme cu tati lui. Maria in schimb prefera clar patutul. Eu am luat-o cu mine in pat mai multe seri pana am descoperit intr-o seara ca ea adora patutul. Si de atunci acolo a ramas, desi tare mult imi placea sa dorm cu ea in pat.
Uitati cum a crescut printesa mea:
http://picasaweb.google.com/roxanavelcea/PrintesaMariaOLuna?feat=directlink
Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)
popbianca spune:
iuliana...Ana adoarme pe la 23....pana pe la 10...apoi de la 14 la 16....si eu am incercat cu paturica mai grea , mai groasa..dar daca se intoarce si aia ramane sub ea..tot aia e...
roxxy
esti draguta... eu am mari emotii pana maine cand imi primesc rezultatele de varicela...sper sa nu fiu asa de ghinionista....esti asa de categorica cu"definitivul" ala....nu iti lasi nici o portita? adica se poate, ca in viitor , sa-ti doresti tare tare...
plecam la fini in vizita....o seara buna tuturor!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
iuli-ana spune:
ROXXY,ti-am privit pozele si m-a apucat asa o nostalgie...si mie mi-a placut mult perioada in care am fost gravi,mai ales ca Daria a venit dupa 3 ani de incercari...
Asa ca o sa ne bucuram impreuna cu BIANCA si SOFTURELA de aceasta etapa atat de frumoasa!
Daca mai e vreuna dintre fete gravi,ii doresc o sarcina usoara si multa sanatate...si sa nu se supere ca nu am nominalizat-o,insa am precizat ca nu reusesc sa citesc decat pe apucate...![]()
BIANCA,ce sac de dormit aveti?
Roxxy80 spune:
Sunt f categorica din 2 motive: unul ar fi ca nu-mi mai doresc absolut deloc al treile copil si al doilea motiv ar fi ca in timpul cezarianei mi-au descoperit o problema la uter (se pare ca am avut mare noroc ca nu am avut ruptura de uter in timpul sarcinii) si mi s-a interzis sa mai raman gravi vreodata.
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca iuliana...Ana adoarme pe la 23....pana pe la 10...apoi de la 14 la 16....si eu am incercat cu paturica mai grea , mai groasa..dar daca se intoarce si aia ramane sub ea..tot aia e... roxxy esti draguta... eu am mari emotii pana maine cand imi primesc rezultatele de varicela...sper sa nu fiu asa de ghinionista....esti asa de categorica cu"definitivul" ala....nu iti lasi nici o portita? adica se poate, ca in viitor , sa-ti doresti tare tare...plecam la fini in vizita....o seara buna tuturor! mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)
Vasari spune:
Mihaela, am inceput sa rad citind ce ai scris. :)) Chiar asa e, aseara ma gandeam si eu ca nu am avut perioade de trecere de la bluze mai groase la haina de toamna friguroasa. Am bagat-o pe Maria din unele in altele fara tranzitie, ba inca aseara i-am pus si manusi si caciula captusita !
Eu tot Viusid ii dau Mariei, au un gust oribil, pana si eu sunt de acord cu asta, deocamdata i le dau odata pe zi, ii vine sa vomite si mi-e teama pt antibioticul bagat cu grija.![]()
Bianca, ce frumos ! Multa sanatate si sarcina usoara!
Roxxy, tare frumusica Maria ! Sa-l mai prinzi in poze si pe Matei.
Victo, noi suntem f bine, multumim de intrebare. Antibiotic pana luni insa si tot atunci va merge si la gradi. Ceva probleme la stomacel, dar pare sa se fi redresat.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Vasari spune:
Inainte de culcare va prezint doi bucatari si soferi nemaipomeniti ! ![]()
Noapte buna tuturor !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice