Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Neata!
cred ca fii-mea va dormi cu noi in pat pana se marita...doarme prima parte a noptii la ea, apoi vine peste noi si ne calareste..daca ar dormi si ea ca omul, n-ar fi bai, dar e cand la capul nostru , cand la fund, cand la talpi, cand pica din pat...mi-e frica noaptea sa ma intorc sa nu o strivesc;

VICTO - ma bucur ca ati reinceput cresa; la noi inca plange cand o lasam, in rest e f bine, doar ca seara nu adoarme nicicum, parca bea energizante , nu alta; iar acu doarme, eu sunt la serv si ta-su trage de ea sa o trezeasca. i-am facut iar aseara aerosoli cu acc si vad ca nu a mai tusit, ii va mai face ta-su acum, iar seara, vreo 3 zile, poate o lasa tusea asta de tot.

BIANCA - sa fii sanatoasa, cu mazarica cu tot!

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Buna dimineata tuturor!
BIANCA,felicitari!Sa fiti sanatoase amandoua si sa ai o sarcina fara probleme!

ELLIS,fata mea doarme in patut la ea,insa ma trezesc noaptea de 4-5 ori sa o invelesc,doarme zbuciumat si se dezveleste noaptea...
Fetelor,cam care este temperatura normala a copiilor vostri?Daria mea are intre 35,8-37,1 ...Nu stiu de ce uneori este asa scazuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Va multumesc pentru sfaturi,azi trebuie sa faca kk si sunt curioasa ce iese din funduletul ala mic
Ana nu stiu ce sa spun de temperatura pentru ca eu ii iau temperatura numai cand cred ca are prea mult
Adela asa pateam si noi cu Maria dar decand cu gradinita nu mai vine la nooi,spune ca doarme in patul ei ca e fata mare
Bianca felicitari pentru bb,pai 2 bibe jumate dar na ca nu e bine nici asa.
Aseara i-am dat niste budinca pe la 8 ,pe la 9 un bibe de ceai de musetel cu miere si dupa baita un biberon cu lapte ...a mai cerut si pana i-am mai pregatit jumatate de biberon a adormit
O zi buna

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna dimineata,

noi am fost ieri la pediatra si wow, n-am primit antibiotice (probabil pentru ca n-am cerut). Avem insa in plan o cura cu Isoprinosile si viusid.

In rest toate bune si frumoase, a fost asa de frig ieri ca am ramas socata. Nu trebuia sa vina intai toamna aia frumoasa, cu aer racoros, placut, multe crizanteme si branduse si frunze frumos colorate? Ori n-am iesit de mult din casa ori am fost direct teleportata in noiembrie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bianca, pai analiza se face si din sange, dar noi am facut din urina, oricum toate analizele se interpreteaza unele prin altele, de [preferinta de dr, si in fctie de alti factori ( cum a fost la noi varsaturi si diaree, antibiotic) totul se poate modifica.

si Stefan imi cere seara sa mai stau putin cu el, si sting becul si il mai mangai un pic...ii mai explic ca trebuie sa plec..si ma lasa destul de repede..imi zice..ori "Peaca, mami" ori " Noate buna, mami"

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuli-ana

Buna dimineata tuturor!
BIANCA,felicitari!Sa fiti sanatoase amandoua si sa ai o sarcina fara probleme!

ELLIS,fata mea doarme in patut la ea,insa ma trezesc noaptea de 4-5 ori sa o invelesc,doarme zbuciumat si se dezveleste noaptea...
Fetelor,cam care este temperatura normala a copiilor vostri?Daria mea are intre 35,8-37,1 ...Nu stiu de ce uneori este asa scazuta...

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/PozeDaria

si a mea are dimineata 36-36.1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

ELLIS,ANCA,multumesc frumos pt raspunsuri!

MIHUTA,si noua ne-a prescris la un moment dat isoprinosine,dar nu mai stiu din ce motiv ,nu i-am mai dat.Ii dau acum oscilococcinum-1 doza/saptamana si Colostrum cu probiotice,jumatate de lingurita/zi.Este bun pt toate.E super ca nu v-a dat antibiotic!
Daria mea nu stie sa faca forme usoare,ea la 38.4 este f vioaie,nu e fierbinte,nu are niciun simptom...Apoi,in cateva minute imi face 40...Ultima oara avea 39,3 si era deja cianotica...spital,antibiotic,evident.Amigdalita pultacee...si altele de genul timp de 8 luni de zile la rand.Analize ok,imunitate zdrobita de antibiotice...Daca mi-ar spune cineva ca trebuie sa-i dau iarba de mare ca sa evitam antibioticele,iarba de mare i-as da!Multumesc lui Dumnezeu,avem aproape 3 luni in care nu am avut probleme.

Mergi la inceput

ANCA - pai si a mea zice ca e fata mea, numai cand vrea ea..ieri a facut kk pe ea la gradi, alea mi-au zis ca nu a spus ea, sunt convinsa ca a spus, dar nu au auzit-o, si era tare trista cand am certat-o ca e fata mare si uite cum a facut pe ea..a lasat capul in pamant..ii era rusine, mai; dar de dormit, in continuare e calare..pe situatie;

MIHUTA - pai eu ieri de la serv, m-am oprit in obor de i-am luat copilului pantaloni captusiti./..asa m-a speriat gerul asta...si vantul...am inghetat eu...Alessia facea BAAARRRR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adela si eu cred ca aspus si nu au batao in seama.Maria sta fara pampers la gradi si doar odata a facut pe ea pipi ca s-a miscat doamana prea lent

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Helouuu...
Si la noi a venit frigul...Brrrr
Aseara am iesit si eu cu amandoi cu geci groase pe ei... Micuta a protestat la inceput dar cand a a juns afara si a vaut ce frig ea..a tacut imediat si si-a retras si nasucul cuminte sub geaca

Ma bucur ca au dat drumul la caldura la blocuri si e calddd si bine in casa

Ancooo sa ne zici cum a facut azi kk Maria

Mda se pare ca fetele astea prefera mai mult sa doarma cu tati si mami...Asa face si gogneata noastra...Raul a fost asa un independent... pana nu de mult ..ca a invatat lectia de la ea ..cum sa te bagi in sufletul omului pana nu mai poti respira

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput