Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 6
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Pai kk de obicei la ea miroase urat Mersi mult ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
anca, cum am tot citit in ultimele zile despre constipatie, scria undeva ca daca kk iese mai greu, pot aparea mici fisuri anale atunci cand kk vrea sa iasa...de acolo putin sange...
noi suntem ok acum...rasuflu usurata... i-am dat Duphalac, o doza ieri, si dupa cateva ore a facut kk, mai greu ce-i drept, dar aseara a fost mai usor...si de dimi a facut iar kk destul de usor...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
pussi, ma bucur ca la voi s-a rezolvat asa de usor...si ca sta cumintica dupa ce-i pui supozitorul...
ellis, stiu ca trebuie pus invers, adica sa-l introduci cu capatul nesculptat...dar chiar si asa, se screme pana il scoate...intreg...in plus n-am nici o sansa ca , dupa ce i-l pun, sa-l mai tin locului in pat sau de picioare, pana se topeste supozitorul...no way....
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
BLOGUL NOSTRU
ancadragoman spune:
Andreea ma bucur ca sunteti mai bine.
Am vb cu pediatra si mi-a spus
-sa ii fac seara intr-un lighean ceai de musetel sau de galbenele in care sa o pun cu funduletul,daca e vreo fisura ceva asta ajuta.
-sa incerc s aii dau pe la 8 o masa mai consistenta si poate nu mai bea asa mult lapte seara(bea si 2 biberoane jumatate),pentru ca si asta poate sa fie o cauza
-dimineata pe stomacul gol sucul de la o portocala cu 2 lingurite de miere
-daca se mai repeta sa merg la sotul ei care este chirurg sa o vada.
Eu una m-am speriat rau
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
softurela spune:
Multumesc pentru felicitari!
Sa dea Domnul sa fie bine pana la final.
De bb_yasmi ce mai stiti ? Nu a mai dat nici un semn.
Sanatate la toti copii. Noi n-am inscris-o la gradinita anul acesta, si pana acum suntem bine din punct de vedere al sanatatii.
Insa traiesc cu regretul ca nu o las intre copii, ea iubeste mult copii, este extrem de sociabila. Poate fratiorul sau surioara va compensa macar putin lipsa gradinitei.
Sa vedem, in functie de evolutia sau involutia astmului vom hotara daca la anul va merge sau nu.
Sanatate la copii inca o data si cat mai putine probleme.
E tare rau sa ai copilasul bolnav.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
mihuta spune:
Anca, ni s-a intamplat si noua, eu una nu m-am impacientat foarte tare, adica m-am impacientat din cauza constipatiei nu a micilor fisuri.
Ce iti recomand eu, caise uscate. Sunt excelente, pline de fibre. Sau ovazul, eu il fac cu lapte si miere si il servesc seara la cina.Semintele de in stiu ca nu-s recomandate la copii asa mici, dar atunci cand se iau, trebuie zdrobite, ca altfel nu sunt digerate si ies cum au intrat. Daca sunt zdrobite, interiorul se umfla si antreneaza cu el scaunul.
La noi a functionat Lass Baby , dar in principiu daca este constipata mai mereu trebuie sa depistezi cauza. Ma indoiesc ca e ceva chirurgical, ca altfel ar face caca rar dar foarte foarte mult. S-ar putea sa fie din cauza laptelui, poti sa incerci sa o treci pe o varianta mai putin grasa de lapte sau sa ii oferi si altceva de mancare seara. Oricum, trebuie umblat la alimentatie, sa bea suficiente lichide, multe fructe si legume, cereale integrale, mai putin lactate cu cheag (branza, mozarella, cas, etc).
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Andreea ma bucur ca sunteti mai bine. Am vb cu pediatra si mi-a spus -sa ii fac seara intr-un lighean ceai de musetel sau de galbenele in care sa o pun cu funduletul,daca e vreo fisura ceva asta ajuta. -sa incerc s aii dau pe la 8 o masa mai consistenta si poate nu mai bea asa mult lapte seara(bea si 2 biberoane jumatate),pentru ca si asta poate sa fie o cauza -dimineata pe stomacul gol sucul de la o portocala cu 2 lingurite de miere -daca se mai repeta sa merg la sotul ei care este chirurg sa o vada. Eu una m-am speriat rau ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
da, citisem si eu ca e bine sa faca o baie calda, ajuta...
intr-adevar lactatele cica constipa, consumate in cantitati mari...
cred ca si Eric a inceput sa se constipe de cand ii amestec laptele praf cu lapte de-al nostru...

si mai stiam de o lingurita cu miere, consumata cu cateva inghitituri de apa, dimineata si seara...
sanatate si voua!

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
BLOGUL NOSTRU
Victo spune:
hello
in sfarsit, dupa 2-3 sapt nici eu nu mai stiu, pot sa afisez figura asta ![]()
alina, mihuta, ellis cum mai sunt fetitele?
andreea, pt viitor, ca acu vad ca s-a rezolvat..prune uscate, inmuiate in apa pt constipatie. pere.
noi suntem bine, Stefan a reinceput cresa, un picut mai greu azi, dar sper ca mai bine maine :)imediat il bag la nani. are si cresa asta ceva bun, ca il culc mai devreme seara, pe la 8 e in pat :) si mai avem si noi vreme de una de alta.
ancad, vezi si ce a mancat ieri. spre ex intr-o zi Stefan mancase ceva cu salata de sfecla rosie., a doua zi s-a speriat soacra de moarte, cd a facut caca la olita(si pisu) si s-a facut rosu pe acolo..dar era de la sfecla. :)
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Victo hello in sfarsit, dupa 2-3 sapt nici eu nu mai stiu, pot sa afisez figura asta alina, mihuta, ellis cum mai sunt fetitele? andreea, pt viitor, ca acu vad ca s-a rezolvat..prune uscate, inmuiate in apa pt constipatie. pere. noi suntem bine, Stefan a reinceput cresa, un picut mai greu azi, dar sper ca mai bine maine :)imediat il bag la nani. are si cresa asta ceva bun, ca il culc mai devreme seara, pe la 8 e in pat :) si mai avem si noi vreme de una de alta. ancad, vezi si ce a mancat ieri. spre ex intr-o zi Stefan mancase ceva cu salata de sfecla rosie., a doua zi s-a speriat soacra de moarte, cd a facut caca la olita(si pisu) si s-a facut rosu pe acolo..dar era de la sfecla. :) Paula si Stefan (30 oct. 2007) |
mersi Paula...ma bucur ca in sfarsit sunteti ok..doamne ajuta!

am incercat si cu fructe, suc de fructe, prune crude, pere, suc de mere(asa zicea o farmacista), suc de portocale....nici nu mai stiu sa zic ce-am incercat...
acum ii dau apa de pe seminte de in puse de seara in pahar... si inca ii dau Duphalac, vreo 3-4 zile...*********************************************************
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
BLOGUL NOSTRU
Victo spune:
cu sucul de mere nu-s ce sa zic..eu l-am folosit pentru hidratare..dar nu l-a ajutat sa faca caca.
pai neaparat trebuie cumva sa ii tii supoz de glicerina in fundulet cateva minute, chiar dc mai greu.la Stefan asta a functionat f ok, si numa jumatate.
pai noi la dr trebuie sa mergem mereu impreuna, ca atata se zbate si urla si impinge, ca singura nu il pot tine..Doamne Doamne..si cd isi baga mana in stetoscop, sa te tii..:):)
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
popbianca spune:
buna searaaa!
multumesc pt. felicitari....
am fost la ctrl ...mazarica...1,56 cm....totul e ok....8 saptamani...mai iau tratament pana la 12 saptamani...
dpn 15 mai..
victo...in sfarsit a iesit soarele pe la voi !era si cazul...![]()
de unde reise nivelul sodiului in corp? ce analiza?
ancadragoman...precum ti-am mai zis....o fetita a-I-a...Mariuca ta!2 biberoane jumate....
..si eu m-am gandit la fisuri anale...ca am patit si eu imdediat dupa ce am nascut...
eladea...cu constipatia nu stiu ce sa zic...nu am avut probleme niciodata...si daca vedeam ca face mai tare reglam din alimentatie
softurela... felicitari ! deci... sa gandim pozitiv....vom fi colege? excelent
pussi...ce de tabiete la fetele tale!niste dragute!
in rest am avut o zi destul de nasoala....cu dureri de stomac puternice,crampe, varsaturi, greata....seara musafiri...Ana a cedat abia pe la 23,10....acum ma duc si eu la culcare....cu emotii ...tre sa refac analiza pt. varicela...
noapte bunaaaa!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia