Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 23
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ellis, multu frumos. dar oare nu e prea multa medicamentatie dc nu mai are febra?? se poate da si la 6 sau 8 ore alternativ?? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
eu zic ca e prea multa daca nu mai face febra

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui ellis ambele sunt paracetamol, dar cred ca au concentratie usor diferita; tu da-i cat scrie pe prospect, sau cat a zis dr; Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
care dr???? ca nu am sunat-o de frica sa nu imi zica iarasi antibiotic...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
ellis spune:
noapte buna si fara probleme;
la 6 ore se da pt febra intre 38.5-39 - asa stiu eu...fiecare dr are opinia lui; acu nici nu poti sa te pronunti ca nu mai are febra, ca se poate sa revina in cateva ore, nu ai de unde stii;
eu ii dau la 8 ore, fara ca macar sa fi facut febra, ca antiinflamator pt gat si nas;
fa cum crezi tu ca e mai bine;
bb_yasmi spune:
offff mah ellis pai tocmai de aia intreb si eu...ca nu sunt doctor, nu stiu cum sa procedez, cum e mai bine...
da /.....ai dreptate poate reveni repede febra....
ank, tot in sagului ai dr??
sunt in ceata.....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi offff mah ellis pai tocmai de aia intreb si eu...ca nu sunt doctor, nu stiu cum sa procedez, cum e mai bine... da /.....ai dreptate poate reveni repede febra....![]() ank, tot in sagului ai dr?? sunt in ceata..... ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
asta vine acasa
Ank
Raul
17.10.2007 si
Pretendenti pt
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
asta vine acasa Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici Pretendenti pt ![]() |
cum o cheama?? ca am avut si eu una particulara care venea acasa cand am nascut-o pe mina....si era atat de "buna" si recomandata de toata lumea incat a uitat de primul vaccin al iasminei...

_
happy mom Lavi &
Ank83 spune:
Diana..si e pediatra la Bega
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
bb_yasmi spune:
aha, nu o stiu.
daca e ceva te sun ank. sa vad tre' sa ma hotarasc incotro sa o iau..
_
happy mom Lavi &
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi aha, nu o stiu. daca e ceva te sun ank. sa vad tre' sa ma hotarasc incotro sa o iau.. _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
pe mine diana ma ajutat f mult in perioada in care am crezut ca are raul probleme la capusor... si cand am fost cu el la spital.
O singura data a prescris antibiotic.. Avea Raul puroi pe amigdale
Numai ca e gravi in ulti,a luna cred acum.Si sper sa mai poata ajunge

Ank
Raul
17.10.2007 si
Pretendenti pt
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
FELICITARI! CA UN FULGULET SA MERGI, CECI! Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
multumim
...un fulgulet mai rotunjor Ank
Raul
17.10.2007 si
Pretendenti pt