Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 24
Ank83 spune:
Vreau sa va zic ca Cecilica mea azi la pranz a stat prima data singura fara sa se tina de ceva in picioare si pana la opt a facut primii pasi...si multi..Si a tot exersat fata mea ca abea se dadea culcata...
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
sunt asa de obosita..ca nu prea mai sunt coerenta deja in exprimare...
Va pup
Lavi vorbim maine 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
bb_yasmi spune:
ank,
felicitari ceci!! ank de acum o sa ai concurs de alergat prin casa....![]()
am verificat-o din nou pe Mina si e ok, chiar rece. sper sa fie bine.si totusi de la ce sa fi facut febra??
noapte buna!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
ellis spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ank83
multumim ...un fulgulet mai rotunjor Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici Pretendenti pt ![]() |
ce, fulgii nu-s rotunzi????????
ellis spune:
Neata!
azi-noapte nu a mai avut decat 2 accese de tuse, in rest, a dormit..ieri ne-a sunat Miss, ca ii simte lipsa Alessiei de la gradi![]()
ROXXY - am fost ieri la mini prix, i-am luat Alessiei trei bluzite, incaltari nu prea erau, adica nu era nicio pereche imblanita, am vazut insa in selgros ceva, insa mai astept; multumesc;
LAVI - cine stie...urmareste, daca e raceala/viroza, vei vedea tu...daca nu...o fi vreo maseluta...
o zi frumoasa sa aveti!
ancadragoman spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Ank83![]() ![]() ![]() ![]() Azi Cecilia a facut primii pasi !!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici Pretendenti pt ![]() |
Bravoooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Victo spune:
neata.
ellis, super ca e mai bine pitica!sper sa va fi incheiat si voi experienta.
mucii nostri nu par ingrijoratori..insa asta noapte l-am auzit tusind de 2 ori..:( asa ca azi dim am scobit o ridiche neagra, i-am pus miere in ea, pana dupa-amiaza va fi siropul gata.mai am si de la o colega de serv. un sirop de brad..eu i-l dadeam ca si suc. sa incerc sa i-l dau ca atare, cu lingurita?
BB, cum mai e Iasmi? mie ultimul dr la care am mers mi-a zis ca in caz de raceala nu f complicata, numa cu febra si nas infudat, nurofen la 8 ore, 3 zile. chit ca mai face sau nu febra.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
softurela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ank, felicitari ceci!! ank de acum o sa ai concurs de alergat prin casa....am verificat-o din nou pe Mina si e ok, chiar rece. sper sa fie bine.si totusi de la ce sa fi facut febra?? noapte buna!! happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
De 2 zile citesc de fetita ta. Inca mai tuseste noaptea spui.
M-am abtinut sa iti scriu pentru ca nu vreau sa te panichez.
Dar acum si cu febra asta, mergi la medic, sa o asculte la plamani , sa-i vada gatul...nu stiu ..
Diana tot asa ramasese cu o tuse cand si cand dupa raceala si nu prea i-am dat importanta, si a lovit-o dintr-o data rau de tot...am ajuns la pneumonie.
Nu e obligatoriu sa fie asa si la voi dar ideea e ca nu e de stat fara medic. Mergi la altul daca aia e pe dinafara. Si noua ne recomandase antibiotic, i l-am dat dar degeaba...aerosolii erau solutia la ea. Am vazut asta la doua raceala.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518