Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 22
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi am nevoie de ajutor..... Mina nu a avut nimic si dintr-o data mi-a facut febra azi dupa masa....i-am dat 5 ml de nurofen la ora 17 si parea totul in regula, acum la 22 cand i-am luat temp avea 39,4 rectal (ca termometru de frunte/ureche merge cum si cand vrea el... mama lui....si am dat 160 ron pe el...![]() )....deci 39 avea temperatura. i-am dat eferalgan (ca stiam ca se da alternativ nurofen cu paracetamol)....si i-am pus sosetele ude in picioare si la frunte. ce fac in continuare??? alte simptome nu are....._ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
daca a avut peste 39 eu i-as da(asa mi-a rec dr a mom resp) nurofen/panadol la 4 ore , macar azi si maine; sosetele cu apa+ otet in aceeasi proportie; ooof , sanatate multa!
bb_yasmi spune:
va multumesc frumos, 
am cam intrat in panica avand in vedere ce am patit ultima oara....
am intrat in camera ei sa vad cum e Mina si ea......sforaia de se hatzana patu'....
....
se pare ca momentan e ok, are temperatura buna (la atingere)....nu e cam ciudat???? temp asa mare sa treaca asa repede??? offfff sper sa nu revina....desi oricum nu e in regula sa faca temp asa dintr-o data fara alte simptome.....
ellis, dc nu mai are temp continui asa si peste noapte nurofen+eferalgan la 4 ore???
nu mai rezist......vreau un dr priceput, profesionist...in care sa am incredere!!!! 

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
ellis spune:
asta cu prosopul umed e chiar eficienta and urca repede/rau temperatura; dupa 3-44 impachetari scade imediat;
eu as continua la 4 ore si maine;
novocalminul il poti pune la orice distanta fatza de celelalte, numai daca intre doze face iar febra;
ellis spune:
citat din mesajul lui Ank83![]() ![]() ![]() ![]() Azi Cecilia a facut primii pasi !!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici Pretendenti pt ![]() |
FELICITARI! CA UN FULGULET SA MERGI, CECI!
bb_yasmi spune:
ellis, sar'mana!!
imi v a intra bine in cap sfaturile tale!! ok, atunci ar trebui sa ii dau si la 2 nurofen si la 6 eferalgan.
eferalgan are aceasi compozitie cu panadol, nu?
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ellis spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi va multumesc frumos, ![]() am cam intrat in panica avand in vedere ce am patit ultima oara.... ![]() am intrat in camera ei sa vad cum e Mina si ea......sforaia de se hatzana patu'.... ellis, dc nu mai are temp continui asa si peste noapte nurofen+eferalgan la 4 ore??? nu mai rezist......vreau un dr priceput, profesionist...in care sa am incredere!!!! ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
am zis, eu am primit instructiuni scrise despre procedura in caz de febra, cel putin 2 zile scrie ca se respecta..totusi 39.4 e febra mare, pt A mea ar fi nasol, ca ultima data lesina la 39.3; a mea face rar febra si e rezistenta, dar si cand face, e nasol;
de doctori, e sa zic, eu am norocul ca am dat peste dr buni, in care am incredere, p t ca ii vad cat de serios investigheaza fiecare chestiune, cum nu se arunca la medicatie puternica aiurea...ma refer si la antibiotice...daca as fi avut indoieli, tare as fi cautat alti doctori....
ellis spune:
ambele sunt paracetamol, dar cred ca au concentratie usor diferita; tu da-i cat scrie pe prospect, sau cat a zis dr;
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi va multumesc frumos, ![]() am cam intrat in panica avand in vedere ce am patit ultima oara.... ![]() am intrat in camera ei sa vad cum e Mina si ea......sforaia de se hatzana patu'.... ellis, dc nu mai are temp continui asa si peste noapte nurofen+eferalgan la 4 ore??? nu mai rezist......vreau un dr priceput, profesionist...in care sa am incredere!!!! ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
am si pediatra alopat daca vrei!!!???... dar tot particulara
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
bb_yasmi spune:
ellis, multu frumos. dar oare nu e prea multa medicamentatie dc nu mai are febra?? se poate da si la 6 sau 8 ore alternativ??
_
happy mom Lavi &

mama lui....si am dat 160 ron pe el...