Gravidutze si mamici de Cluj -138
Raspunsuri - Pagina 20
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Poftiti la 
O saptamana frumoasa tuturor
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....
eladea2005 spune:
Salutare si de la noi!
Adriana, stai linistita...eram oricum in drum spre Polus si am zis ca opresc sa vad daca le-ai lasat...din cate tin minte am zis ca daca nu ajung sambata, vin sapt asta dupa ele...da oricum, nu conteaza...ne vedem...cand ar fi ok? Maine, poimaine????
fetele care vor sa mai doneze jucarii pt copilasi le rog sa-mi spuna unde si cand ne putem intalni...m-am oferit sa le colectez si sa le trimit...
o zi frumoasa!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui alinabojuc mersi de sfaturi fetelor. ne simtim mai bine. acu problema e ca a scazut lactatia zilele astea dar ma chinui cu pompa sa revin la normal. nu are nimic la gurita eu am mancat normal nimic neobisnuit. nu imi dau seama ce a fost poate doar un "moft" sa zic asa.sper sa ne revenim ca is satula de plans langa ea din cauza asta. e puiutul meu si eu trebuie sa ii dau laptic nu altcineva cu biberonul. si cand ma gandesc ca sunt femei care aleg sa nu alapteze ca sa nu isi " strice" sanii. ![]() va pup dragelor sa aveti o zi frumoasa, chiar daca e rau frig afara ![]() www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE alina, mami de Alexandra |
alina, hai ca vin si io cu un sfat din experienta...pune-o la san mai des...si daca ai prea mult laptic, e bine sa scoti putin din el, ca sa nu se inece pitica si sa urle...si Eric la fel facea si cred ca sunt o multime de bebei care au afcut la fel...deci nu esti prma....
daca are colici, incearca cu produsele de pe piata...eu le-am testat pe toate, sigur, mare lucru n-o sa vezi, sau paote ca da, dar macar o sa te simti tu mai linistita ca ai facut tot ce se putea...
si rabdare...trece si periaoda asta...apoi vin dintisorii...deci nu te impacienta de pe acum....
hai mami, ca Alexandra are cea mai buna si potrivita mami pt ea...
succes! si fii optimista! nu e bine sa te stresezi, scade lapticul!*********************************************************
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mami_alexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 Salutare si de la noi! Adriana, stai linistita...eram oricum in drum spre Polus si am zis ca opresc sa vad daca le-ai lasat...din cate tin minte am zis ca daca nu ajung sambata, vin sapt asta dupa ele...da oricum, nu conteaza...ne vedem...cand ar fi ok? Maine, poimaine???? fetele care vor sa mai doneze jucarii pt copilasi le rog sa-mi spuna unde si cand ne putem intalni...m-am oferit sa le colectez si sa le trimit... ![]() o zi frumoasa! ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! BLOGUL NOSTRU Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Poate stabilim un loc si o ora sa ne intalnim toate, ca sa nu te punem pe tine pe drumuri. Stabiliti voi si ma anuntati iar eu fac tot ce pot sa ajung (in principiu pot oricand, nu depind de nici un program inca)
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Gabriela77 spune:
Carla, magazine de gravide ar fi cam astea, Toria e cel din Piata Mihai Vitezul de langa magazinul chinezesc, care si-a mai facut un sediu nou si mai mare pe ceva straduta dinspre Central inspre Mihai Vitezul, mie personal nu prea imi plac lucrurile lor, mi se par asa mai de…tanti! Mi-au placut hainutele de gravi de la Mamystik, e pe Iuliu Maniu, aproape de Universitate, nu sunt ieftine aici, dar mult mai moderne si dragute. Eu la prima sarcina numai de aici am luat, dar din pacate sunt de vara, asa ca acum nu-mi mai folosesc. Mai e cel de care spunea Ioana, si acela pe gustul meu, numai sa ai norocul sa prinzi marfa, acum cand a fost batea vantul, dar altfel sint dragute si mai moderne si aici. Ar mai fi Miniblu si Debenhams din Polus, ceva magazin din Central si inca unul parca in Iulius Mall. Astea le stiu eu. Multumesc de pontul cu ciorapii!
Ioana, chiar am fost si acolo, ca stii ca eu sint fan, dar nu aveau nimic de gravide, in schimb iar i-am luat Sarei una alta, desi chiar nu era necesar! Sper sa se refaca complet P!
Andreea, multumim de sfat, o sa incerc si acolo pt ciorapi. Imi pare rau de problemele cu constipatia! Of, of!
Raluca, saraca Diana, ce a avut de tras saptamana trecuta cu dintisori, bine ca a scapat!
Meli, imi pare rau, nici nu stiu ce sa zic sa te mai incurajez! Dar trebuie sa ai grija si de tine, nu e ok sa slabesti asa mult! Nu are cine sa te ajute cumva?
Oana, si la noi Maria e la loc de cinste, alaturi de ceilalti colegi de la gradi care au ramas in mintea ei: Luca, Julia, Carina si Co, plus Sorina. Noi o mai pomenim des pe Anca, desi pe ea nu a prins-o Sara decat o saptamana,insa tare a impresionat-o si marcat-o!
Alina, foarte bine ti-au raspuns fetele in legatura cu alaptatul, nu cred sa fi fost vreo mama care sa nu fi dorit sa isi alapteze puiul cat mai mult, dar ne mai lovim de probleme obstaocole, copiii nu sunt toti la fel, incearca tot ce tine de puterile tale, dar lasa supararea deoparte ca asta nu ajuta. Mult success si fruntea sus!
Ioana, vai, deja sapt 30, imi place numele Ales! Frumos si deosebit, cum va fi si fiul vostru! Cat despre kg, no comment, ca eu am cam luat-o pe aratura cu dulciurile! Cat priveste colostrul, eu stiu ca nu are nicio legatura alaptatul ulterior cu aparitia lui in timpul sarcinii. Asa ca nu ai de ce sa iti faci griji!
Adriana, deci ati lasat puiul mic la buni. Bucura-te ca e fericita si ingrijita acolo, departe de virusi si boli. Eu m-am ingrozit cand am vazut la stiri ce e prin spitalele de copii! Stiu ca e greu, prea greu, din pacate, mult curaj mami!
Magduta, mare e puiul mamii, mare!
Sa va spun de noi! Am avut un weekend pe drumuri, am lasat-o pe buni la Ludus, am plecat spre Deva, de und am luat-o ce cealalta buni! Dar surpriza, a fost prima oara cand am revenit la Deva de cand a stat ea acolo aproape o saptamana. Reactia ei ne-a lasat masca. Pe cat a fost de fericita ca merge la Deba(DEva) la fete si la buni, pe atat de rau a reactionat cand a intrat in casa. A plans , dar asa, rau, si m-a luat de mana sa mergem acasa. I-a fost ingrozitor de teama ca o las acolo, abia dupa ce am asigurat-o ca dormim impreuna si ca plecam acasa la Cluj cu buni, s-a mai linistit! Oricum, tot timpul a fost cu ochii pe mine si nu puteam disparea o secunda din vizorul ei! Una peste alta, s-a simtit super cu fetele, au desenat, pictat, modelat, au facut party, a fost...de vis! Dar tot acasa si-a dorit sa se intoarca la Cluj, cu mami si tati!
O zi buna tuturor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
24 +
Ioana13 spune:
Buna dimineata
Adriana, succes saptamina asta la interviuri. Ai multe?
Gabi, ce figura cred ca e Sara, cum te urmareste. Parca o vad! Patrick nu m-a mai urmarit de cind a fost prima data lasat, pe la 1 an si 5-6 luni la bunici. De atunci f bine s-a comportat de fiecare data, dar acum iar am emotii, ca a trecut destul de mult de cind nu l-am mai lasat... si deja e in alta categorie de intelegere. Si e toamna asta friguroasa, cind nu poate sta prea mult afara.
Magduta, voi vedea pozele acasa. LA serv tare rau merge netu.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
sal
DACA SUNTETI doritoare sa va petreceti sambata seara in BAMBOO va rog sa mi spuneti,miercuri voi face rezervare 
multaaaaaa sanatate 

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
;http://scope.ro/detalii/infinity-studio
Gabriela77 spune:
Inca una si ma duc, vineri am facut achizitii serioase, bluze, pantaloni, iegari, si ma simt mult mai bine. sa fie oare vreo legatura?![]()
Alex, il intreb pe C, noi o avem pe buni, asa ca am putea iesi putin, ne-ar prinde tare bine! Atata doar ca s-ar putea sa avem oa niversare sambata seara, verific si spun!
Ioana, cat stati in Praga? Nu cred sa aveti probleme cu P, el s-a acomodat frumos intotdeauna, eu am ajuns la concluzia ca Sara e mai sensibila la capitolul asta, si discutiile cu Co(nascuta la o zi diferenta)mi-au lamurit multe nelinisti!
Oricum eu nu intentionez sa mai fac experimente de genul!Cel putin nu curand, cand va fi, vreau sa fie pt ca asa isi doreste si ea si sa nu mai fie nimic traumatizant!
Co, voi sunteti bine? Tu banuiesc ca la scoala, iar Iepurasul la gradi! O Saptamana frumoasa si voua!
In alta ordine de idei, Sara e iar intr-o perioada a progreselor, vorbeste mult si corect, a invatat cantece, pozeii, e tot mai empatica, vesela, sociabila, mananca iar binisor, e extrordinar de afectoasa! Ce bine e sa o vad asa! Vorbeste tot mai mult de Emma si cu o va lua ea in brate! O pupa mai des! Semne bune!Eu stiu ca va fi bine totul!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
24 +
antoni spune:
Alex,fetelor-daca e ok pt voi pe saptamana viitoare, as putea veni si eu.saptamana asta din pacate nu voi fi in Cluj.
Gaby-macar cred ca te-ai linistit ca nu ai luat o hotarare rea, legat de a o duce pe Sara la Deva.saracuta, ea vrea cu mami!!!!nu prea am ajutor, doar pe tanti, dar ea sta cu piti cat lucrez, in rest tot singura...
Andreea-eu am jucarii de dat o gramada!cum sa ajunga la voi? unde stati?
mami_alexia spune:
Ioana, nu am multe interviuri, deocamdata unul mai serios. Dar ma lupt
Gabi, din fericire Alexia nu a plans, ii place foarte mult acolo, e cumva alt mediu, aici fiind doar singura si acolo impreuna cu mult mai multi. Azi noapte prin somn ne-a spus numele, si mie si lui tati, dar atat deocamdata. Stiu ca o s-o apuce dorul, dar sper sa fie bine.Deocamdata n-am vorbit cu ea la telefon si nici nu vreau sa o fac atata timp cat ii e bine, nu vreau sa o bulversez. Na, si aseara nu a lasat pe nimeni cu ea in pat, a zis ca sta numai ea si langa ea o sa vina mami.![]()
MAMI(Adriana) &
ABSOLVENTE!!!!

e puiutul meu si eu trebuie sa ii dau laptic nu altcineva cu biberonul.
si cand ma gandesc ca sunt femei care aleg sa nu alapteze ca sa nu isi " strice" sanii.