Gravidutze si mamici de Cluj -138

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Buna fetelor,

Bineinteles ca si noi vrem intalnire...oricand, oriunde cu copilasii.

Meli eu i-am dat Sarei in aceasta luna Imunorezistan junior si intr-adevar a facut doar o mica raceala (secretii nazale mai mult apoase su tuse in cateva nopti). Dar ma gandesc ca la fel de bun e si oscilococc. E bine ca nu ai tu ceva grav, eu zic sa ai grija mai bine de tine, sa te vitaminizezi si sa nu te mai stresezi. Si sa vina concediul mult asteptat! pupici Timeei sa treaca repede raceala!

Alina exact asa imi facea Sara la san si mie. Era din cauza colicilor. Asa se manifesta : cum incepea sa suga putin, incepea sa-mi planga denuma. I-am dat Debridat (1ml sau 2 inainte cu 10 min. de alaptare). Si s-a rezolvat problema. Cum l-am intrerupt, cum era la fel cu plansete. Pana pe la 3 luni cand au trecut crizele de colici. Rabdare mami ca va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ada-ai dreptate, cred ca s-au adunat multe in ultima perioada, piti era destul de mult bolnava, loc nou de munca plus ca inceput de cariera, unde tot te stresezi, stii cum e, doar lucrezi cu oamenii, si cred ca toate au pus capac...

putina miscare e pe aici, hihi, toate sunteti plecate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

mi-am culcat pitica si ma bag si eu in pat dupa un dus,ma simt tare slabita.va pupic, somn usor si noapte buna la toate si sa aveti o saptamana frumoasa!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare!!!!

Am citit rapid si am zis sa va salut! Sunt tare obosita, mi se cam inchid ochii si maine ma asteapta o zi plina...Alexia mai inainte manca "scrijele"(cartofi pe plita)Mie mi-e dor...cred ca stiti cum e...

Meli, imi pare rau ca treci printr-o perioada mai dificila. Eu zic ca ai nevoie de odihna si de putin timp si pentru tine

Alina, nu trebuie sa faci o tragedie din asta. Si e foarte important sa nu plangi toata ziua si sa ai aceasta stare de suparare fiindca alaptatul depinde in foarte mare masura si de starea ta generala

Ioana, adevarul e ca eu va invidiez, vreau si eu excursie

Andreea, sa-mi spui unde ne putem intalni saptamana viitoare sa iti dau jucariile (tu mi-ai zis ca n-o sa ajungi sambata si nu i le-am dat lui tati, imi cer scuze)

Mi-am vazut nepoticaM-am indragostit de eaDar m-am gandit eu ca tot nu-mi arde de copil asa mic deocamdata

O seara frumoasa tuturor!!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Adriana, ai venit deja? Cum a recationat Alexia? A plins dupa tine? Acum sinteti singurei, puteti face o excursie, chiar si in apropiere, ca face bine oricum, excurise sa fie.

Meli, si eu am avut zilele trecute o criza precum a ta, m-a tinut numai o zi, ca daca dura ma duceam la analize si eu. A fost de la fiere, cred, ca aia da greata si dureri mari de cap.

Patrick a adormit, dar tot tuseste. Ziua nu a tusit deloc, la somnul de amiaz da. O fi o tuse de aia ce vine cind intri in pat... de alea am si eu cind am. Sper sa fie bine maxim pina miercuri.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Da, Ioana, am venit fiindca am multe de rezolvat si de cautat. Nu a plans, nici nu as fi putut sa o las plangand, am incredere in ea ca e o fetita cuminte si intelege. Si acolo e foarte multa lume care ii da atentie, are cu cine se juca (un verisor de varsta apropiata) si sper ca e in largul ei. Ma mai striga din cand in cand, din reflex, de exemplu cand se cearta pe o jucarie di ar vrea sa ii dau dreptate, dar e buni acolo Cat despre excursie....da...cand mi-oi gasi de lucru

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Meli – nu ti-au recomandat ceva vitamine sau chestii de genul???

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ADRIANA - cu siguranta ca alexia este foarte fericita acolo! o sa vezi ca o sa vii numai cu vesti bune la capitolul asta!

O SEARA FRUMOASA! SANATATE MULTA LA TOTI!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Salutare
Am intrat sa va salut si sa va doresc numai sanatate si sa va pup
Meli sa te faci repede bine si la fel toti copilasii bolnaviori.
Adriana spor la cautat job si sa ti gasesti ceva care sa te incante din toate punctele de vedere
Noi suntem relativ bine, Victor de ieri e cu febra ptr ca ii ies maselutele( ma plangeam la Ada ca nu i dau maselele ) si e mai m arait si mai alintat dar ii trec cu vederea ptr ca il doare . in rest e cumintel doar ca nu ii prea place sa stea in casa, cum a fost invatat toata vara pe afara ,dar incercam sa i captam atentia cu diverse.
Am pus si cateva poze la semnatura ca sa nu ne uitatti. va pupam si daca faceti intalnirea in decembrie poate venim si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Alina asa cum au zis si fetele MAMA E UNA SINGURA SI NIMENI NU POATE SA ITI IA LOCUL. Incearca sa aflii care e cauza si o sa fie bine. Eu nu am putut alapta decat 2 luni si suntem f apropiati si ma iubeste si l iubesc mai presus de orice.
te pupam si pe tine si pe pitica si calmeaza te si vei reusi.

Mergi la inceput