Gravidutze si mamici de Cluj -138
Raspunsuri - Pagina 21
Gabriela77 spune:
Adrianaeu zic ca sunt bune premisele, deja uite ca intelege mai multe si faptul ca e joaca si antren acolo, e grozav! Dorul va fi, dar si capacitatea lor de adaptare mai mare! Cu siguranta, noi suportam mai greu despartirile! Si eu sugerez sa nu vorbiti deocamdata la telefon, Sarei ii faceau tare rau convorbirile, atunci plangea mai cu foc! Sunt sigura ca va fi bine pt Alexia acolo, e iubita si ingrijita, e in preajma copiilor, poate vine si zapada, iti dai seama ce deliciu...Iaqr tie mult succes cu jobul o sa vezi ca va veni si acela cand te astepti mai putin!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
24 +
mami_alexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Adrianaeu zic ca sunt bune premisele, deja uite ca intelege mai multe si faptul ca e joaca si antren acolo, e grozav! Dorul va fi, dar si capacitatea lor de adaptare mai mare! Cu siguranta, noi suportam mai greu despartirile! Si eu sugerez sa nu vorbiti deocamdata la telefon, Sarei ii faceau tare rau convorbirile, atunci plangea mai cu foc! Sunt sigura ca va fi bine pt Alexia acolo, e iubita si ingrijita, e in preajma copiilor, poate vine si zapada, iti dai seama ce deliciu...Iaqr tie mult succes cu jobul o sa vezi ca va veni si acela cand te astepti mai putin! ![]() Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 24 + |
Sa dea Domnul sa ai gura aurita

MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antoni Alex,fetelor-daca e ok pt voi pe saptamana viitoare, as putea veni si eu.saptamana asta din pacate nu voi fi in Cluj. Gaby-macar cred ca te-ai linistit ca nu ai luat o hotarare rea, legat de a o duce pe Sara la Deva.saracuta, ea vrea cu mami!!!!nu prea am ajutor, doar pe tanti, dar ea sta cu piti cat lucrez, in rest tot singura... Andreea-eu am jucarii de dat o gramada!cum sa ajunga la voi? unde stati? |
Meli, draguta...noi stam in Gheorgheni, mai exact de la capatul strazii Brancusi faci stanga (spre dreapta urci in Buna Ziua)...dar daca e prea complicat poti sa-mi zici unde si cand sa ne vedem...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
antoni spune:
Andreea-cand vrei sa le trimiti? pana cand se pot duce? eu plec din localitate pana duminica de miercuri dimineata , ar fi ok dupa sau vrei sa le si trimiti?
dariandra spune:
Ne-am intors si noi cu noutati.Am fost la un botez de vis, gen nunta si pot marturisi, ca dupa micuta Renata (papusica botezata), Daria mea scumpa a fost atractia serii (a avut o rochita ca de printesa, primita de la o matusa de-a mea, pe care chiar nu avea unde s-o imbrace).A fost o petrecere de vis si ne-am simtit tare bine alaturi de nasii Dariei.
Fetelor, avem si noi o multime de jucarii, le vom duce direct la Kaufland, unde s-au colectat si anul trecut in preajma Craciunului.
antoni spune:
daca se pot duce si la Kaufland, le pot duce acolo, mi-e f aproape.unde anume trebe duse acolo?
ma duc la somnic ca-s rupta, ma simt de parca ar fi vineri nu luni![]()
pt voi!
Meli+
Timea-Larisa
Co-m-a topit Carina cu poza de pe mess

Karin25 spune:
Salutari la toata lumea!
Va multumesc din suflet pt incurajari! Gandurile voastre bune se pare ca au ajutat si am scapat de un nou chiuretaj. Doamne ajuta! Azi mi-am facut analizele hormonale si cu exceptia 17 OH progesteron le-am primit pe toate si surpriza e ca toate sunt bune! Nu mai inteleg nimic... Poate ca progesteronul e de vina. Ala il primesc peste 7 zile. Daca si ala e bun habar nu am unde si ce sa mai investighez. Ma rog... Vom vedea!
GABI Esti din Deva??? Si eu am fost in weekend acolo. Eu sunt din Deva dar dupa facultate m-am stabilit in Cluj.
Vad ca s-au mai subtiat randurile printre bolnaviori si ma bucur foarte tare! Multa sanatate celor care mai au putin de tras.
Cam astea ar fi noutatile. Merg la somn ca azi noapte nu am prea dormit si is rupta!
Va pup dulce pe toate si pe piticii vostrii minunati! Inca odata multumesc tuturor pt pumnii tinuti! A functionat!!!!!

antoni spune:
neata fetelor!vine cineva la o
?
eu imi astept mandra sa se trezeasca sa-i dau de mancare si sa fug la lucru.o zi faina va doresc!
Karin-ma bucur ca e ok.la ce medic te duci sa te urmareasca?se pricepe in alea hormonale?ca f mult conteaza!
Meli+
Timea-Larisa