Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 10
lia_2009 spune:
cris_mario si eu mai am dureri si iau no-spa. Incearca poate te ajuta si sa stai linistita in pat.
Acum ce sa fac sunt balonata. am baut un ceai de musetel si degeaba. Azi e a doua zi e mai binisor dar ieri nici nu puteam face doi pasi ca simteam o apasare pe ovare cred. Voi ce faceti cand sunteti balonate?
lucia2000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ale1212xa neatza fetele ce zi urata ![]() m-am trezit cu o durere de gat si de urechi de nu mai pot ![]() ![]() ziceti-mi si mie ce sa iau, ce am voie...de ceaiul cu lamaie stiu, altceva? 24+ cu Dragos-Andrei |
POti sa mai iei vitamica C, chiar sa faci intravenos daca are cine sa-ti faca.
Iar pentru tuse daca ai probleme sirop de patlagina.
24+ 
Bebe
lia_2009 spune:
haircut felicitari pt bebelina mare. Si cu kg nu stiu ce sa zic eu fac parte din cealalta categorie care nu punem pe noi. iei vitamine ceva?
Te 
26 sapt

larisel spune:
danyelana Nu stiu ce sa zic de leucocitele, neutrofilele si nu mai stiu care alea...poate nu inseamna nimic. Oricum astept o saptamana pana la intalnirea cu dr...erau cateva in afara limitelor, dar nu la diferente mari de limite.
ratusca_mica Ce analize suplimentare trebuie sa faci?
28+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
sagetutza spune:
Haircut, eu cunosc un caz cu o fetita nascuta cu labutele spre interior, nu am retinut cum se numeste treaba asta, daca se numeste ca si in cazul tau, dar pot sa-ti spun ca s-a rezolvat cu piciorusele in gips de 2 ori cate 2 saptamani cu pauza intre de 2 saptamani, so... don't worry...
La multi ani Christine13
26+
Nicola-Teodora (deocamdata... )
larisel spune:
Maine dam o fugutza pe la tzara, asa ca nu cred ca apar pe aici...noapte buna! Si eu ma bag la 

28+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
plateea spune:
fetelee...
iar dau eu cafeaua de dimineata?
ooof, hai, domle', ma lasati asa, singura si nealinata? e miercuri, ar trebui sa fiti la munca
.
sa aveti o zi frumoasa si plina de bucurii! plus bebei miscaciosi si veseli! 
Vi4i, am ras cu pofta de mesajul tau! stiu ca nu sunt toate soacrele si mai ales, nu tot timpul scorpii, dar atunci cand sunt, daca exageram nitel, parca e mai fun, si trece mai usor momentul.
cat despre papat, stai linistita, ca nu esti singura... omul meu bietul se uita la mine de parca as inghiti cate un elefant pe zi 
cristies, nu stiu ce sa zic exact, dar ma indoiesc ca se aude asa repede si asa bine cu urechea. eu am stetoscop obstretical, si mai ascultam cand ne aducem aminte. se aude asa, un melanj de batai ale inimii, cu zgomotul produs cand se foieste bebe. dar e fun, si aseara se distra tati de m-a facut geloasa...![]()
ratusca_mica, stai linistita... mie deja incepe sa mi se para treaba asta cu IR-urile cam... dupa ureche. mai nimeni nu are valorile perfecte, si toata lumea se streseaza. o discutie serioasa cu dr. ginecolog ar trebui sa te lamureasca exact daca ai motive de ingrijorare sau nu.
lia_2009, pt balonare, eu am in casa baby drink.
sa nu razi, dar l-am folosit cu succes pe cumnata mea operata. asa ca, merita sa incerci.
25+ cu 
sagetutza spune:
Si eu pe aici...
Sa beau cafelutza si sa nu o las singura pe Plateea.
26+
Nicola-Teodora (deocamdata... )
cristies spune:
Neata si de la mine. Si merci de cafeluta Plateea.
Tati n-a auzit nimic pentru ca dupa ce si-a luat pumnul nu a mai vrut sa-l deranjeze pe bebe.
Tot urata si ziua de azi, dupa ce azi noapte a batut tot vantul din lume de n-am putut sa dorm...
Plec la serviciu dar abia atept sa ma intorc acasa.
Sa aveti o zi buna!
26+