Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

Rebiana27, multumesc si tie multa bafta! Evident ca si eu voi face cerclaj daca zice medicul, important e ca bebe sa stea cat mai mult in burtica! Dar incerc sa fiu optimista chiar daca simt ca ma ia frica!
Sa dea DD sa fie totul bine cu toti bebeii!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

As dori sa postez o informatie...cred eu ca importanta...sper sa va fie de folos.

In functie de saptamana de gestatie, lungimea fatului si greutatea lui....macar aproximativ.

8 weeks 1.6 cm 1 gram
9 weeks 2.3 cm 2 grams
10 weeks 3.1 cm 4 grams
11 weeks 4.1 cm 7 grams
12 weeks 5.4 cm 14 grams
13 weeks 7.4 cm 23 grams
14 weeks 8.7 cm 43 grams
15 weeks 10.1 cm 70 grams
16 weeks 11.6 cm 100 grams
17 weeks 13 cm 140 grams
18 weeks 14.2 cm 190 grams
19 weeks 15.3 cm 240 grams
20 weeks 16.4 cm 300 grams
20 weeks 25.6 cm 300 grams
21 weeks 26.7 cm 360 grams
22 weeks 27.8 cm 430 grams
23 weeks 28.9 cm 501 grams
24 weeks 30 cm 600 grams
25 weeks 34.6 cm 660 grams
26 weeks 35.6 cm 760 grams
27 weeks 36.6 cm 875 grams
28 weeks 37.6 cm 1005 grams
29 weeks 38.6 cm 1153 grams
30 weeks 39.9 cm 1319 grams
31 weeks 41.1 cm 1502 grams
32 weeks 42.4 cm 1702 grams
33 weeks 43.7 cm 1918 grams
34 weeks 45 cm 2146 grams
35 weeks 46.2 cm 2383 grams
36 weeks 47.4 cm 2622 grams
37 weeks 48.6 cm 2859 grams
38 weeks 49.8 cm 3083 grams
39 weeks 50.7 cm 3288 grams
40 weeks 51.2 cm 3462 grams
41 weeks 51.7 cm 3597 grams
42 weeks 51.5 cm 3685 grams
43 weeks 51.3 cm 3717 grams

http://new.photos.yahoo.com/mitumac/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Am luat si eu rezultatele la analize: destul de ok, fara infectie urinara (nu am facut decat sumar de urina, nu si urocultura, dar nu apare nimic nelalocul lui), glicemie ok (80 cu limite intre 70-115). Doar hemoleucograma are niste valori iesite din limite, dar pana nu ajung la dr mea pe 20 oct nu iau masuri de capul meu...sper sa nu fie dereglari grave.

Fetelor...dar iesiti din butoi si cautati numai partile bune ale lucrurilor...trebuie sa gasiti resurse sa va autostimulati.

vi4i Ar trebui sa discuti serios cu soacra pe tema fumatului in casa...nu sa astepti sa se simta ea...never.

danyelana Felicitari pt bb grasunel si fortzosel!

ratusca_mica Legat de cele 3 liniutze cu neintrebat...eu cred ca daca era ceva de spus ti-ar fi spus. Dar ir-urile sunt cam mari...vezi ce zice dr tau.

decenuela Arsurile de noapte imi dau si mie tarcoale dar deja au vechime vreo luna...eu ma trezesc de 3-4 ori pe noapte din cauza lor sau pt shushu. Eu beau 2 guri de lapte rece de la frigider sau il incalzesc un pic la microunde si ma calmeaza vreo 2 ore, cand iar ma trezesc si tot asa pana dimineatza...Ziua rareori ma supara...deci cred ca de vina e si pozitzia culcat...in curand o sa folosesc a mia perna pt gasit o pozitzie mai buna de somn.

baly Off...insanatosire grabnica la fete si la mamica!

bubu_bu Casa de piatra! Fericire deplina!

cris.mario Dar ce s-a intamplat cu burtica? Contractii?

haircut Ce bb-lina grasunica...problemutza cu piciorusele e sigura, adica chiar se vede asta la eco?

KarmenS Sunt sigura ca ai sa iei cea mai buna decizie pt tine si bb.

mitumac Multumim pte info ...avem si noi un link catre un tabel cu dezvoltarea lu bb pe saptamani postat pe prima pagina.

28+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

KarmenS, imi pare rau ca nu te simti bine. Poate daca nu mai faci efort deloc, cateva zile la pat, nu va mai fi nevoie de cerclaj. Oricum,asa cum au zis si fetele, e pt bebe si pt ei facem orice.

Rebiana27, nici la tine nu e foarte bine.... Of, of, of, fata sa treaca si sa intre totul in normal.

Bubu_bu, felicitari inca o data si Casa de piatra.

Haircut, esti sigura ca doctorul a vazut bine ca bebelina are probleme? Nu stiu ce sa zic, nu cunosc nimic despre aceasta problema dar e posibil sa se rezolve fara sechele. si mult curaj, o sa fie bine.

Vi4i, esti tare cu mancatul si cu faptul ca devii ca un autobuz. Asta nu o mai auzisem. Oricum am vazut pozele si esti o frumoasa si o salbutza asa ca nu-ti face giji pt kg.

Eu acum m-am intors acasa de la o intalnire cu prietenele. Ne-am vazut la Bruxelles la o sueta si o pizza (Hut ). Am mancat si am ras de nu am mai putut de cred ca se mira si Arthur ce e cu mine ca a tot miscat. A fost super si mi-a facut tare bine sa mai iesim din casa .

Pupici

Acum 25+ cu bb mic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Larisel, bine ca nu e infectie urinara. Hemoleucograma esti sigura ca nu are cumva valori modificate din cauza de sarcina? Sper sa nu fie nimic grav.

Acum plec la clinica la cursul de alaptat si sper sa mai vorbim cand ma intorc.

Pupici la burtici

Acum 25+ cu bb mic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

danyela ma bucur ca ai mai iesit din casa si ti-a priit iesirea.
plateea aici sunt si incerc nu promit dar am sa semnez condica zilnic
bubu-bu casa de piara si tot binele din lume!
haircut sunt putin socata de picioruse sper sa fie totul bine
noi cu arsuri ...in rest totul e minunat

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna fetele.

Un ceai la ora 6 merge pe vremea asta mohorata?

KarmenS, nu intra in panica cu cerclajul. Vezi ce zice medicul ginecolog. Ieri zicea cineva ca lungimea colului se masoara cu vezica plina si poate la alt eco iti spune alta dimensiune.
In orice caz iti va recomanda repaos. si iti tinem pumnii!

Plateea e foarte bine ca sunt campanii de vaccinare. Eu personal n-am auzit si pe langa medicul de medicina muncii care ma vede zilnic merg si la medicul de familie si ginecolog si nimic...
Nu stiu daca as face vaccinul, chiar s-a pus problema pentru ca achizitioneaza firma... E foarte bine ca acum stim, poate sunt fete amatoare, care ca si mine habar n-aveau ca se face gratuit.

Cris.mario, tinem pumnii pentru morfofetala. Te asteptam cu vesti bune, mamica nerabdatoare ce esti .

Haircut, sa nu stresezi bebelina cu gandurile tale negre. Mai mergi si la alt medic si poate nu e nimic.

Larisel, bravo ca nu te impacientezi! Si merci de urari.

Fetele, am citit ca tati poate auzi bataile inimii lui bebe daca sta cu urechea pe burtica (bataile sunt mult mai rapide decat ale noastre). Zis si facut. Sotul cu capul lipit in pozitie de concentrare maxima, cand un pumn direct in ureche... Intrebarea este: oare bebe simte atat de exact ce se intampla in exterior, sau a reactionat la alt stimul?

Oricum noi ne-am distrat copios, ca bebe nu vrea sa-i fie violata intimitatea.

Pupici,

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Danyelana, curs de alaptat? Vreau si eu... .

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

vivi mersi frumos de si tii intorc inzecitDoamne cat am ras cand am citit...cu autobuzul si cu mancarea
mitumac ms frumos de tabel,o sa vad daca ma incadrez,dar asta dupa morfofetala
larisel sper sa fie bine cu valorile alea si ma bucur ca nu ai infectie urinara...da contractii sunt...si acum ma simt la fel,trebuie sa stau intinsa nu pot sta deloc pe scaun maine nici nu merg la birou,sper sa fiu mai bine
danyelana ce frumos e bine ca te-ai mai relaxat,te intreb si eu ceva cum e la cursurile alea de alaptat?
cristies adevarat ca sunt nerabdatoare,va mai stresez si maine cu asta...;si da merge ceaiul fff bine,multumim
karmen sper sa vii cu vesti cat mai bune
pupam pe toata lumea,mai fugim si noi in patutz si sa luam un no spa si revenim

Mario Andrei 16.08.2005 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna seara,

Ma adun si eu de pe drumuri de munca

Am fost la doctor azi si, intr-adevar, artera uterina stanga are IR-ul mare. Trebuie sa fac niste analize si sa vedem daca e cazul de tratament... intrebarea care ma chinuie cel mai tare este: de cand oare o fi asa si bebe nu mai primeste de la mine ce ii trebuie?

Si, referitor la kilograme, cand i-am spus ca am luat 7 kile, a zis ca e cam mult, deci distractia de-abia de acum incolo urmeaza!!!

Of, sunt cam amarata... in nici un caz la asta nu ma gandeam, ca nu il hranesc pe bebe cum trebuie... colul e bine, uterul e moale, nu am contractii, insa a aparut beleaua asta... dar totusi daca la 23 sapt are 600 grame, poate-poate ceva o fi papat el pe acolo.... of of, mai mai

ma duc sa beau un lapte cald, sa ma mai linistesc.

Va pup pe toate si va doresc o seara linistita!

Ratusca 23+

Mergi la inceput