Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata

Hai ca nu esti singura am sosit si eu la cafea si la munca .. ce as mai fi dormit ...
Azi ma simt muuult mai bn .. Ooof ce bn e sa numai fii ametita .. Si parca nici arsuri numai am asa de rau ..

pe toate !

22+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

prezenta, la apel!treaza de la 4..

plateea, asa ma bucur ca esti in forma excelenta "psihic". ne transmiti zilnic starea ta

haircut, Ana mea s-a nascut asa, nedepistata la eco. avea mai mult laba picioarului drept spre interior. am avut noroc (mereu) cu nasha mea, medic de fam. mi-a zis doar sa ii fac masaj pe interiorul talpii, apoi cand a inceput sa mearga i-am pus doar ghetutze - nu pantofi(forteaza la nivelul gleznei)+ masaj. de pe la 2 ani am atentionat-o mereu sa mearga "ca printzesele/balerinele", cu varfurile in afara. nu a fost extrem de rau niciodata, iar de pe la 5 ani s-a corectat totul. asa ca, ai rabdare, vezi ce zic vreo 2 neonatologi dupa ce nashti.si mergi la ortoped dupa ce face 1-2 ani ( noi am fost si a zis ca nu e de gips, sa avem rabdare+masaj).

baly, imi pare rau de fete si mami. pai daca fetelor le-a dat "doar" antitermice si hidratare, ca la orice viroza, la tine nu se poate la fel??cum te mai simti??

larisel, mie mi-a zis dr. la primele analize ca hemoleucograma iese "aberant" in sarcina (toate alea 3 chestii), sa stau linishtita, ceea ce vad ca faci si tu

fetelee, maine plecam in vacanta de toamna in Austria!!. unde ajungem, de fapt, sambata, ca o luam incet. am googlit un milion de siteuri cu hainutze/jucarii/carucioare si se pare ca am cu ce umple portbagajul ptr bebe. sper sa ne si putem plimba un pic ( mai mult), desi e cam brrr frig (3-6 grade).

o sa imi fie dor de voi

Cris, 25+cu Ema si Ana(2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Felicitari cris!
vacanta placuta sa ai!

26+ Nicola-Teodora (deocamdata... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata burtici
ratusca_mica eu cred ca nu este de mult asa,avand in vedere ca bb are 600gr,sper sa fie ok
lia_2009asa am facut am stat in patutz,de aia nu am mai scris aseara....balonata nu am fost,si nu te pot ajuta
plateea multumim de cafelutza,luam micul dejun si la urma bem si noi un capucino
cris.dogarel suuper in austriama bucur foarte mult ptr tine,cand revii sa ne pui pozici cu ce ai luat
sagetutza felicitari ptr steluta si la mai multe
pupicei ptr toata lumea

Mario Andrei 16.08.2005 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Buna dimineata!!!

Multumim mult de cafeluta, Plateea!

Am venit cu vesti proaspete de la eco morfologica . In primul rand vrem sa anuntam pe toata lumea ca suntem fetita ...dupa lungi si indelungate asteptari am decis sa luam manuta dintre picioruse si sa aratam lumii ce printesa suntem ... In rest totul se pare ca este ok, avem 662 gr, toate degetelele si la maini si la picioare, inimioare este ok, la fel si celelalte organe ...ce sa mai suntem printesa perfecta...

Acum incepem sa ne gandim si noi la nume...avem pe lista urmatoarele: Sara Maria, Miruna, Bianca Maria, Maria Sofia, Briana Maria..si lista ramane deschisa ...asa ca simtitiva libere sa va dati cu parerea ....

Cam astea ar fi noutatile noastre...va pupam pe toate !!

Elena, 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

elefantica ne bucuram sa auzim ca sunteti bine,si mai ales fetita,o printesadin numele alese de tine eu as opta ptr sara maria sau sofia maria...si mie imi place si alexandra elena,eu pe asta l-as fi pus daca aveam fetita

Mario Andrei 16.08.2005 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata gagici!vin si eu la un ceai ca tusim ne paste o raceala!fetelor seful nostru nu s-a putut descotorosi de noi cateva zile si nu ne-a mai dat liber.....il asteptam sa vina sa tratam sa vedem cum facem pe sapt viitoare.....aseara am visat ca mi s-a rupt apa si nebuneam ca tre sa nasc prematur si bebe nu e gata de venit pe lume si totul se intampla din cauza mea ca m-am suparat tocmai acum.....m-am trezit si nu am mai putut adormi....brrrr ce urat a fost,si mai si ploua si mai sunt si la birou
noroc ca sunteti voi alaturi si trece vremea mai frumos...multumesc pentru urarile de bine
va doresc sanatate si o zii frumoasa

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

danyelana Nu stiu ce sa zic de leucocitele, neutrofilele si nu mai stiu care alea...poate nu inseamna nimic. Oricum astept o saptamana pana la intalnirea cu dr...erau cateva in afara limitelor, dar nu la diferente mari de limite.

ratusca_mica Ce analize suplimentare trebuie sa faci?

28+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Neata,

Sunt suspecta de trombofilie (am aflat azi dimineata la analize, ca doctorul nu a pronuntat cuvantul... probabil sa nu ma crizez). Deci toate testele pentru depistarea trombofiliei, adica: APTT, fibrinogen, timp quick, anticoagulant lupic, anttrombina III, proteina C, proteina S, timp de coagulare, timp de sangerare.

Nu-i asa ca tu parca ai boala aceasta (scuze daca imi aduc aminte prost)? Problema este ca inteleg ca, netratata si nedetectata, se lasa cu oprirea evolutiei sarcinii, ceea ce ingrozitor! Nu inteleg de ce nu mi-a zis doctorul nimic pana acum... la ce simptome ar fi trebuit sa ma uit?...

Daca aveti sfaturi pemtru mine, va rog nu ezitati, ca mai am un pic si fac o criza de nervi!

Ratusca 23+

Mergi la inceput

ratusca_mica Uite am gasit tot pe DC un subiect .. POate o sa-ti foloseasca .. Te ...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109994

22+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

Si incearca sa te calmezi .. Faci rau lui bebe .. Din cate am citit eu pe acolo se trateaza se tine sub observatie si totul este ok .. Important este ca ai descoperit .. Ai grija de tine si de ...

22+ Yannis Andrei

Mergi la inceput